tatlım reglilerin düzenliyse bence hiç durma 1 gün geçmiş benm daha 5 gün var çıkmayada bilir
inş hepimiz hamileyizdir
inş hepimiz hamileyizdir
canım daha varmış işte bekle :) kendini üzme boşyere :) 5 gün geçsin hele bu arada nasılsın neler yapıosun bakem
2 yılımız bitti artık cevre bebiş istiyor bende korkuyorum calısmalara yeni basladık 1 ay oldu ama hiç bisi yok esimde tutturdu eylüle kadar oldu oldu olmadı doktora götürcem seni diyo.bende istemiyorum doktor deyince tüylerim diken diken oluyor offfffffffffffff..................korkuyorum bebişin sorumlulugunu almaktan....................bu yüzden cok tedirginim...........:44:
2 yılımız bitti artık cevre bebiş istiyor bende korkuyorum calısmalara yeni basladık 1 ay oldu ama hiç bisi yok esimde tutturdu eylüle kadar oldu oldu olmadı doktora götürcem seni diyo.bende istemiyorum doktor deyince tüylerim diken diken oluyor offfffffffffffff..................korkuyorum bebişin sorumlulugunu almaktan....................bu yüzden cok tedirginim...........:44:
ben bi tavsiye istiyorum sizden hamile olanlardan
2 aydır bebek istiyoz geçen ay olmadı haliyle çok yeni çünkü daha
düzensiz adet görüyordum tarihler 21 35 arası değişiyodu
geçen ay 33. gün oldu.şimdi üzerinden 37 gün geçti deli gibi gün sayıyorum ama yüksekten uçmayayım diyorum acele etmiyorum test vs için
2 gündür karnımda ve belimde hafif ağrı-kasılma oluyo
hafif mide bulantıları olup geçiyo ama onun oruç sebebiyle olduğunu düşünüyorum kaldı ki bulantı için erken die düşünüyorum
düzensiz adet gören biri olarak idrar yada kan testi için bana biraz daha bekle mi dersiniz yoksa az çok belirti var gibi bi yap bakalım baya olmuş çıkabilir mi dersiniz??????????
geçen ay 33. gün oldu.şimdi üzerinden 37 gün geçti deli gibi gün sayıyorum ama yüksekten uçmayayım diyorum acele etmiyorum test vs için
hafif mide bulantıları olup geçiyo ama onun oruç sebebiyle olduğunu düşünüyorum kaldı ki bulantı için erken die düşünüyorum
düzensiz adet gören biri olarak idrar yada kan testi için bana biraz daha bekle mi dersiniz yoksa az çok belirti var gibi bi yap bakalım baya olmuş çıkabilir mi dersiniz??????????
günaydin herkese
srdrhly sen ne alemdesin
tatlım ilk evlendiğim zamnlarda benm de adetlerim çok düzensizdi 2 ayda 1 olduğum oluyodu
bana kalırsa yap çıkabilir
35 günden uzun sürdüğü oluyo muydu
yoksa ilk defamı bu kadar gecikti... wallahi tatlım bende hamile kalmak için uğraşıyorum bu ay senn dediğin belirtilerin hepsini bende yaşıorum
inş psikolejik değildir inş hamileyizdir
ay inşaallah yaaa
eşime diyorum bulantılarım başlayana kadar bekleyecem yapmayacam test o zamn kesssiinnn sonuç alırız diyorum
şaka bi yana bekarken bir ara çok fazla strese maruz kalmıştımo yüzden bir kere 40 günü bulmuştu rekor
evlendiğimden beri yani yaklaşık 9 aydır en fazla 33ü buldu bir kez o da geçen ay demiştim.genelde 24 25 26 27 30 gibi aralıklarla oluyodu.
durum böle işte
günaydın canım
ben hala bekliyorum işte son 3 yada 4 gün kaldı
bütün belirtileri yaşıorum
hareket edince özellikle kasıklarıma ağrı saplanıyo
ben çok sabırsızım yaa
ay inşaallah yaaa
eşime diyorum bulantılarım başlayana kadar bekleyecem yapmayacam test o zamn kesssiinnn sonuç alırız diyorum
şaka bi yana bekarken bir ara çok fazla strese maruz kalmıştımo yüzden bir kere 40 günü bulmuştu rekor
evlendiğimden beri yani yaklaşık 9 aydır en fazla 33ü buldu bir kez o da geçen ay demiştim.genelde 24 25 26 27 30 gibi aralıklarla oluyodu.
durum böle işte
bi de şu var geçen adetim bittikten sonra 13 14 15 16 günlerde azar azar kahverengi lekelenmem olmuştu belirteyim:44: ne ola ki sizce bi arkadaş yumurtan çatlamıştır dedi ama yumurtlama günü için adetin ilk gününden sayarsak bu günler 21 22 23 24 günler oluyo.o kadar da gecikmez heralde yumurtlama dimi?ya da yerleşme filan mıdır ki ? öff hep soru soru soru bi kurtulsak şu ihtimallerden :97:
ayy iyice merak ettim tatlım bi test alıp yapsana
beklemene değmez 3 4 lira birşey
hem varsa kesin çıkar
ayy iyice merak ettim tatlım bi test alıp yapsana
beklemene değmez 3 4 lira birşey
hem varsa kesin çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?