hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

merhaba arkadaşlar

slm hg :)

bu ne sabır yaaaaa

slm hg :)

bu ne sabır yaaaaa

eyüp sabrı mübarek
napim ya bi de ilk denemeler olunca daha erken belki olmas die düşünüom bi yandan.şimdi bi heves gider yaparım sonra adet olurum üstüne bi de kahrolurum.en iyisi 40ı beklemek
zaten eşim de öle dio ne kadar anormal bi düzenim olduğunu bildiği için bekleyelim 40ı dio o yüzden test al gel desem almaz

merhaba kizlar,reglden önce test cikarmiydi.genelde cikmiyo deniliyor ya,deneyipde cikan varmi.

6 günüm var henüz, ama üc gün sonra denerim.icimden bir his müjde vercek gibi.
ablamda rüyasinda beni görmüs,uzun zamandir tatildelerde.hic bu konularimdan bahsetmedim klomen icmeye basladigimida bilmiyor ama sende müjdeli haber var dedi,öylece anlattim.insallah hayirlisi ya.hepimize allah nasip etsin...

ayaklarim üsüyor kasigimdada ince bir agrim var.ve bayagi bir akinti.ama ayni belirtiler regl icinde gecerli

Selam kizlar Napiosunuz ? Bugun ruyamda hamileydimm gercek gibiydi yaa INS gercek olur ve tum isteyenlerinde ayni zamanda

tatlım şaka gibi ama hamilelik belirtisiymiş özelliklerde ayaklarda
benmde ayaklarım üşüo çorap ve terlik giyiyorum evin içinde
ayy inşş yaaa

Senden bir haber yokmu canim ben senden cok umutluyum nedense bilemiyorum nerden geliyo bu his sanki hamile olcakmissin gibi hissediyorum INSALLAH

Hb cnmm Amin INSALLAH.... Ben zaten 45 yada 60 gunde oldugumdan gecikme saymiyorum daha 22 haziranda olmustum en son dahada olmadim

2 ay olucak 10 gün sonra tatlım senn baya düzensizmiş ya
inş hamilesindir canımm her akşam dua ediyorum herkese
belirti falan var mı
ben bütün belirtileri yaşıyorum
kasıklarda batma, halsizlik, uyku hali, ara ara bulantı

Senden bir haber yokmu canim ben senden cok umutluyum nedense bilemiyorum nerden geliyo bu his sanki hamile olcakmissin gibi hissediyorum INSALLAH

inşş tatlım ağzından bal akıyo
ama şu da var regl öncesi sivilcelerim çıkardı ve yine çıktı bi anda 3 4 tane
bakalım hayırlısı artık test yaptım 2 gün önce çıkmadı
herkes erken dedi
artık yapmamaya karar verdim adet günümü bekliycem
doktor en geç pazartesi olman lazım dedi off off inş olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…