merhaba arkadaşlar
sorma bende çatlıom ama bekleyecem sonra çıkmassa üzülmek istemiom bu konuda ne kadar meraklansam da sabırlı davranıcam bikaç gün daha.en azından 40ı geçsin bi hele
eşim de dillendirip durma ben unutayım şu kadar oldu bu kadar oldu deme dio sonra sürprisss olsun dio
gelde çeneni tut
hadi hayırlısı canım sürt ayağını gelek peşinden
inşallah hamilesindir banada öle oldu bekledim 1 ay geçti hastalanmadım bebek beklerken intihap çıktı çok üzüldüm işlaaa senınki bebektir
slm hg :)
bu ne sabır yaaaaa
ya sen cnm ? ne kadardır bekliosun ?
sen ne zamandır istiyosun cnm ne kadarlık evlisin? kaç yaşındasın?
merhaba arkadaşlar
kıslar üşüdüm kazak giydim
ne güzel yağıyor mübarek
merhaba kizlar,reglden önce test cikarmiydi.genelde cikmiyo deniliyor ya,deneyipde cikan varmi.
Selam kizlar Napiosunuz ? Bugun ruyamda hamileydimm gercek gibiydi yaa INS gercek olur ve tum isteyenlerinde ayni zamanda
üşüme de belirti sayılıyo mu yoksa oruçtan metabolizma çalışmayınca mı üşüyorum acep
selam canım hoşgeldin
inş rüyan gerçek olur inş hamileyizdir hepimiz senn kaç gün geçti şimdi tatlım
üşüme de belirti sayılıyo mu yoksa oruçtan metabolizma çalışmayınca mı üşüyorum acep
tatlım şaka gibi ama hamilelik belirtisiymiş özelliklerde ayaklarda
benmde ayaklarım üşüo çorap ve terlik giyiyorum evin içinde
ayy inşş yaaa
Hb cnmmAmin INSALLAH.... Ben zaten 45 yada 60 gunde oldugumdan gecikme saymiyorum daha 22 haziranda olmustum en son dahada olmadim
Senden bir haber yokmu canim ben senden cok umutluyum nedense bilemiyorum nerden geliyo bu his sanki hamile olcakmissin gibi hissediyorum INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?