hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

ciddi misinnn
benimde yaaa hemde hava öle soğuk filan da deil
eşime diom sen üşüyonmu yoo dio
ayaklarm baya üşüyo benm de ayy iyice heyecan bastı

evet canım dün hamilelik belirtileri topiğini okudum çok
birçok kişi bu belirtiyi belirtmiş
bol bol dua edelim

Ya sizin regller yine duzenli aydan aya tarihini bilip bekliyorsunuz ama benim oyle bir durumum yok. Sogan kurunu denesemmi acaba ?

Ya sizin regller yine duzenli aydan aya tarihini bilip bekliyorsunuz ama benim oyle bir durumum yok. Sogan kurunu denesemmi acaba ?

ahh tatlım çok zor bilirim 1 sene çektim bu sorunu ama allaha şükür kürtajdan sonra düzene gidi
bende soğan suyunu çok duydum ama içemedim çünkü soğan yiyemiyorum suyunu hiç içemem
sen içebilirsen yap tatlım faydasını görürsün inş bide progestan veriyo doktorlar adet düzeni için
bi doktora görün derim canımmm

bide arada gelip giden belli belirsiz bulantı oluyo mu kısa süreli?oruca denk gelince emin olamıyorum ya.sahura kalktığımda bazen(normalde hiçbişeyden tiksinmem)yemek ısıtmaya çok tiksiniyorum.geçen eşime ısıttırdım
sonra geçiyo.bazen de yemek az yiyorum canım istemiyo
sizde de varmı bunlar?

banada ara ara bulantı gelio canım

pardon canım şimdi aklıma geldi 37. günündü bugün wallahi benm 1 gün geçmeden yaparım
evde varsa yapsana test kızzz

yok malesef daha hiç almadım da yapmadım da.şimdi eşim dışarı çıktı ısrarla al dedim ama alır mı bilmiyorum.eğer alırsa ne zaman yapim test hemen yapim mi yoksa yarın sabah mı yapim?

pardon canım şimdi aklıma geldi 37. günündü bugün wallahi benm 1 gün geçmeden yaparım
evde varsa yapsana test kızzz

yok malesef daha hiç almadım da yapmadım da.şimdi eşim dışarı çıktı ısrarla al dedim ama alır mı bilmiyorum.eğer alırsa ne zaman yapim test hemen yapim mi yoksa yarın sabah mı yapim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…