sabah yap tatlım gerçi akşamda yapsan çıkar çünkü günün geçmiş
hmm saol cnm şükür deminden beri peşindeyim bi görmedin
dur msj yağmuruna tutim de alsın inş. testi
banada haber ver canım merak ettim
eşin almam derse çık kendin al 3 lira birşey yok mu yakınlarda eczane
sabah yapar yazarım inşaallah cnm.bak şmdi de heyecan yaptım ya negatif çıkarsa die
hayırlısı yaaa korkuyom tüm duygular karıştı valla ama herşeye hazır olmak lazım görcez bakalım.
bu arada testin adı 'wondfo'. arkasında 4 damla idrar dio netten baktım talimatında 5 damla dio.farkeder mi 1 damla?bide oda sıcaklığına ulaşınca dio bana biri bunları açıklayabilir miiii
nerdesin srdrhly !!!
4 damla damlatman yeterli tatlım oda sıcaklığı falan farketmez
eğer hamileysen çıkan canım ama negatif çıkarsada yarın bi daha alırsın ama çıkar bence varsa
selamlar
epeydir uğramadım burayada
haberler var mı şöyle güzellerinden
saol cnm hadi bakalım şmdi çıkıom bana dua edin mesajımı okuyanlarrr lütfennn.hepinizi öpüyorum inş. siz de en kısa zamanda kavuşursunuz kanatsız meleklerinize :79:
bu gece uyku yok
saol cnm hadi bakalım şmdi çıkıom bana dua edin mesajımı okuyanlarrr lütfennn.hepinizi öpüyorum inş. siz de en kısa zamanda kavuşursunuz kanatsız meleklerinize :79:
bu gece uyku yok
selam kızlar üzülerek söylüyorum ben hastalandım malesef 7 eylüle yazarsanız sevinirim
selam kızlar üzülerek söylüyorum ben hastalandım malesef 7 eylüle yazarsanız sevinirim
hoşgeldin tatlım
uğramaz oldun topiğimize
pazar gününü bekliyorum canım inş kırmızıları görmem
Selaam bende katılabilirmiyim aranıza bende bi bebiş istiyorum yaa..
tabi hoşgeldin
kendinden bahsedermsin
ne zamandır deniyosunuz
Adım ferda resim öğretmeniyim 24 yaşımdayım 1 buçuk aydır evliyim işte 1 aydır falan deniyoruz bu ay olmadı kısmetse önümüzdeki maçlara artıkİnşallah bu mübarek ramazan ayı hepimize uğur getirirde tüm bebiş isteyenler bebiş sahibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?