hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

banada haber ver canım merak ettim
eşin almam derse çık kendin al 3 lira birşey yok mu yakınlarda eczane

sabah yapar yazarım inşaallah cnm.bak şmdi de heyecan yaptım ya negatif çıkarsa die
hayırlısı yaaa korkuyom tüm duygular karıştı valla ama herşeye hazır olmak lazım görcez bakalım.
bu arada testin adı 'wondfo'. arkasında 4 damla idrar dio netten baktım talimatında 5 damla dio.farkeder mi 1 damla?bide oda sıcaklığına ulaşınca dio bana biri bunları açıklayabilir miiii

nerdesin srdrhly !!!

Son düzenleme:

4 damla damlatman yeterli tatlım oda sıcaklığı falan farketmez
eğer hamileysen çıkan canım ama negatif çıkarsada yarın bi daha alırsın ama çıkar bence varsa

4 damla damlatman yeterli tatlım oda sıcaklığı falan farketmez
eğer hamileysen çıkan canım ama negatif çıkarsada yarın bi daha alırsın ama çıkar bence varsa

saol cnm hadi bakalım şmdi çıkıom bana dua edin mesajımı okuyanlarrr lütfennn.hepinizi öpüyorum inş. siz de en kısa zamanda kavuşursunuz kanatsız meleklerinize :79:
bu gece uyku yok

saol cnm hadi bakalım şmdi çıkıom bana dua edin mesajımı okuyanlarrr lütfennn.hepinizi öpüyorum inş. siz de en kısa zamanda kavuşursunuz kanatsız meleklerinize :79:
bu gece uyku yok

bütün dualarım sennle canım inş çift çizgiyi görürsün bizide sevindirirsin

bu gece uyku yok

o test bende olcaktı şimdiye kadar 10 kere yapmıştım kızz
bence bu akşam kesin çıkar hamileysen yap hadii

kızlar ben çıkıorum dışarı çıkıcaz eşimle yemeğe hepinize hayırlı iftarlar şimdiden...

hoşgeldin tatlım
uğramaz oldun topiğimize
pazar gününü bekliyorum canım inş kırmızıları görmem

kırmızıyı görünce inzvaya çekildim buraya da gelmedim pek
şimdi yumurtlama dönemim ovulasyon testinde çıktı
çalışıyoruz iki gündür
bakalım sonucunu görücez

senin de gelmesin kırmızılar
haberlerini bekliyorum

tabi hoşgeldin
kendinden bahsedermsin
ne zamandır deniyosunuz

Adım ferda resim öğretmeniyim 24 yaşımdayım 1 buçuk aydır evliyim işte 1 aydır falan deniyoruz bu ay olmadı kısmetse önümüzdeki maçlara artık İnşallah bu mübarek ramazan ayı hepimize uğur getirirde tüm bebiş isteyenler bebiş sahibi olur..

gerçek adın ferdaysa adaşmışız :)
ben de öğretmenim
umarım herkesin bebişi olur

Bu arada siz neyi neye yazıyonuz canım yaa ne tarihi buu adet tarihlerinizimi benide listenize eklerseniz sevinirim arkadaşlar bugün yaani 11inde adet oldun ve 30 günde bi adet olurum ama bu ay 5 gün geciktim anca gelebildi yaani muhtemelen 12 eylüle falan bidahaki adet tarihim olsa gerek ay inşallah bebişim olurda bidaha o ay güzel bi doğum günü hediyesi almış olurum Allahımdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…