hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

evet haklısın biz ne yapsakda kısmette olmayınca olmuyoo..... başka doktora gitcem canım çarşambaya bakalım o ne diycek artık doktorlarada güven kalmadı hepsi farklı şeyler söylüyoo

Selam kizlar napiosunuzz ?? Herkes umitsizlige kapilmis yaa :26: Hayirli bir zamani var sabredin Allah gonlumuze gore verir suphesiz.. Uzulmeyin hemen daha yolun basindayizz.. Hemen pes etmek yokk

tünaydın kızlar
benm bat dündü olmadım doktorum nöbetçiymiş hemen gittim akıntımın olduğunu söyledim baktı ama birşey göremedi
pazar olduğu içinde kan testi yaptıramadım... hiç adet belirtilerim yok yumurtlamamın üzerinden 15 gün geçti
doktor bazen 16. günde olduğu olabiliyor dedi ama genelde 14üncü gün olunur dedi
vardı aranızda yumurtlamasından 14 gün geçip daha sonra olan ?
bu arada çok akıntım var benm bildiğim adet dönemi kuruluk olur yanlış mı biliyorum ?
doktor akıntı hamilelik belirtisi olabilir dedi
gerçi protectör test yaptım cumartesi günü olsa çıkardı dedim doktora.. kızdı bana idrar testlerine inanmayın adetin 1 hafta geçmesi lazım çıkması için dedi
bakalım ne olacak yarın max 16 gün sonra olunuyormuş regl
offf ya çok stres yaptım son 1 haftadır acaba bu yüzden mi olamıyorum

mrb canım ben bu ay yumurta takibi yaptırdım ve yumurtamın çatladığı günden 15 gün geçti ama şöyle bi gerçek var yumurta çatladıktan 14. gün sonra adet olunur bu standarttır o yüzden acaba mı diyorum yarın 16 gün olacak

sitede sorun var mı sizde de ya
ben giremiyorum bir türlü

bişey sorcam fikriniz varsa eğer
ovulasyon testiyle hesapladığım yumurtlama günüm ayın 10uydu
değerlendik 3 gün ve yumurtlamadan önceki iki gün
dünden başlayıp giderek artan göğüs şişliği ve hassasiyeti var
ve şimdi damarların belirtginleşmeye başladığını farkettim
sizce hamileysem bu kadar erken belirti vermiş olabilir mi
adetime yaklaşık 9 gün var henüz

bence imkansiz.ama söyle bir gercek var regl olma, hamilelik ve yumurtlamanin belirtileri ayni.belkide yumurtluyosundur sende.normalinde ben reglden sonra 14.gün yumurtlamam oluyordu testlere ve doktorum söyledigine göre.ve hep ona göre calisma yapiyordum,ilk kez sitedeki tecrübelre ve yakin arkadasimin söyledigine göre ben bu ay tam olarak 16 .gün yumurtladigimi karnimdaki agrilardan.akintilardan.ates ve vucudumdaki tuhafliktan fazlasiyla anladim.dicegim su ki,sana söylenen yumurtlama gününüe her zaman extra calisma kat.cünkü simdiye kadar hic bir sorun yokken niye tutturamadigimi bu ay birazda olsa anlamis oldum.testler yaniltabiliyor.yumurtlamadan önce ve yumurtlama günü calismak gerek.ve o günleri iyi farketmek gerekmis.

ovulasyon testi yaptım yumurtlama günüm ayın 10u
ve testlere devam ediyorum yumurtlamam bitti
yumurtlama sancısını yaşadım zaten o dönem
bu seferki daha değişik bişey

insallah canim belkide müjdeli habere az kaldi.gercekten yumurta takibi yapilan gündemi olay gerceklesti yada bir gün sonrami.onuda Allah bilir ama düzenlidir reglim sasmaz diyosan bir seyler oluyordur orda insallah

UYANIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HAMILEYMISIM.........................................................

test yaptim.......
kocaman bir hamilesiniz yazdi.

darsi sizlere insallah Allahim

AMİNNNNNNN

tebrik ediyorum ALLLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah

Aminnnnnn canim, insallah sag salim tamamlanir her sey.hepimize umut oluyor böyle haberler.kendime bile motivasyon oldu.

Güzel Allahim vermez mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa,yeterki isteyelim ,dua edelim,sabr edelim ....

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bizde 11 aylık evliyiz. yaklaşık 4 aydır bebek istiyoruz ama herhangi bir gelişme yok. Geçen ay dahiliye doktorum tahlil istemişti. Demir eksikliği anemisi çıktım ve vücudumdaki folik asit miktarı düşük çıktı sizce hamile kalamamam da bunların etkisi olabilir mi? Ya da bebeğin omurgasını ve fonksyonlarını geliştiren folik asit bende çok azmış belkide bunda da hayır vardır diyorum bi sabırla bekliyorum. Bu ay çalışmalarda yavaş Ramazan ayı münasebetiyle umudumuz eylüle kaldı.

UYANIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HAMILEYMISIM.........................................................

test yaptim.......
kocaman bir hamilesiniz yazdi.

darsi sizlere insallah Allahim

tatlım çok sevindim tebrik ediyorum
allah kucağına almayı nasip etsin niş
buarada ben regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…