kızlar prodectör gebelik testi aldım ama negatiffff
offfff çok umutluydum bu aybenm bebeğim olmuycak mı yaaa
canım ben daha başlamadım folik asite..öncesinde kullanıyodum..kürtajdan sonra bıraktım...başlarım ben de bi süre sonra..canım ben de keçiboynuzu kürü uyguladığım ay hamile kalmıştım...ama tabi önce Allah ol dicek o zaman oluyo..herşeyde bi hayır vardır ..zamanı gelince olur bebişin..bi sorunda gözükmüyomuş..ama doktorunu değiştirde dicem ben çünkü o kadar farkediyo ki dr..iki dr miyomun var dedi ..gebeliğimi takip eden dr ben miyomum varmış dediğimde yoo ben göremiyorum demişti..hakkında hayırlısı..
tünaydın kızlar
benm bat dündü olmadım doktorum nöbetçiymiş hemen gittim akıntımın olduğunu söyledim baktı ama birşey göremedi
pazar olduğu içinde kan testi yaptıramadım... hiç adet belirtilerim yok yumurtlamamın üzerinden 15 gün geçti
doktor bazen 16. günde olduğu olabiliyor dedi ama genelde 14üncü gün olunur dedi
vardı aranızda yumurtlamasından 14 gün geçip daha sonra olan ?
bu arada çok akıntım var benm bildiğim adet dönemi kuruluk olur yanlış mı biliyorum ?
doktor akıntı hamilelik belirtisi olabilir dedi
gerçi protectör test yaptım cumartesi günü olsa çıkardı dedim doktora.. kızdı bana idrar testlerine inanmayın adetin 1 hafta geçmesi lazım çıkması için dedi
bakalım ne olacak yarın max 16 gün sonra olunuyormuş regl
offf ya çok stres yaptım son 1 haftadır acaba bu yüzden mi olamıyorum[/
merhaba canim.benimde son günlerim senin gibi merak falan hepsi var.etrafimdakiler sabredemememi anliyamiyorlar.akintin olmasi hamileliktende olabilir reglden öncede olabilir.bendede klomen hap kullandigim icinmi yoksa baska sebeptenmi bu ay fark edilir derece beyaz akintim var.hayirlisi.regllerin düzensizmi genelde ki neden panik yaptin?ben tam 28 günde bir oldugum icin saat gibi gelir.eger günün gectiyse bence stres yapma belkide hamissindir.zarar verme vucuduna
sitede sorun var mı sizde de ya
ben giremiyorum bir türlü
bişey sorcam fikriniz varsa eğer
ovulasyon testiyle hesapladığım yumurtlama günüm ayın 10uydu
değerlendik 3 gün ve yumurtlamadan önceki iki gün
dünden başlayıp giderek artan göğüs şişliği ve hassasiyeti var
ve şimdi damarların belirtginleşmeye başladığını farkettim
sizce hamileysem bu kadar erken belirti vermiş olabilir mi
adetime yaklaşık 9 gün var henüz
bence imkansiz.ama söyle bir gercek var regl olma, hamilelik ve yumurtlamanin belirtileri ayni.belkide yumurtluyosundur sende.normalinde ben reglden sonra 14.gün yumurtlamam oluyordu testlere ve doktorum söyledigine göre.ve hep ona göre calisma yapiyordum,ilk kez sitedeki tecrübelre ve yakin arkadasimin söyledigine göre ben bu ay tam olarak 16 .gün yumurtladigimi karnimdaki agrilardan.akintilardan.ates ve vucudumdaki tuhafliktan fazlasiyla anladim.dicegim su ki,sana söylenen yumurtlama gününüe her zaman extra calisma kat.cünkü simdiye kadar hic bir sorun yokken niye tutturamadigimi bu ay birazda olsa anlamis oldum.testler yaniltabiliyor.yumurtlamadan önce ve yumurtlama günü calismak gerek.ve o günleri iyi farketmek gerekmis.
mrb canım ben bu ay yumurta takibi yaptırdım ve yumurtamın çatladığı günden 15 gün geçti ama şöyle bi gerçek var yumurta çatladıktan 14. gün sonra adet olunur bu standarttır o yüzden acaba mı diyorum yarın 16 gün olacak
UYANIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAMILEYMISIM.........................................................
test yaptim.......
kocaman bir hamilesiniz yazdi.
darsi sizlere insallah Allahim
AMİNNNNNNN
tebrik ediyorum ALLLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
UYANIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAMILEYMISIM.........................................................
test yaptim.......
kocaman bir hamilesiniz yazdi.
darsi sizlere insallah Allahim
topiğin ilk hamişisin kızz
sonunda güzel bi haber aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?