Yok ferda zaten benim ismim senin ismini ferdat zannenmiştim o t ne oluyo sonundaki demek istedim bende çankırılıyım ama bayaa akrabamız var ankaradada yarı oralı sayılırım yaani annemde orda doğmuş yakınmışız kız normalde birbirimize ama tabi artık alanyadayım kocişimin dizinin dibindematematiği severim kız bende mat yada okul öncesi öğr. istemiştim sonra resme karar vermiştim ay ne kadar çok ortak yön varmış
Hadi yaa ne otu koca karı ilacı kız varsa bildiğin şeyler banada söyle bende kullanıyım bariBak benimde sana tavsiyem küçük bi kapta polen ve balın içine fındık badem cevizi doldur içine hatta çörek otu falanda koyabilirsin bunu hergün kahvaltıda ye kahvaltı yerine şu sıralar sahurdada yiyebilirsin tabii poleni çok öneriyolar bu dönemde tabii fındık ceviz bademide
hu huuuuuuuuuu kimse yokmu
hu huuuuuuuuuu kimse yokmu
maleseff kimse yokkkkkk
hakem ben varım yaaa..nbr nasıl gidiyo :))
hakem ben varım yaaa..nbr nasıl gidiyo :))
iyidir senden nasıl gidiyor
iyi nasıl olsun..kociş nöbette ben netteyim..
ahhh canımmm kıyamam yalnızmısın aman bende öyle netten ayrılamıyorum
(malesef canım yaa...o kadar sıkıldım ki...haftaya cmt tatile çıkıoz ...başladım iple çekmeye..:))
kızlarda gelmez oldular
(malesef canım yaa...o kadar sıkıldım ki...haftaya cmt tatile çıkıoz ...başladım iple çekmeye..:))
öyle canım...srdhly de uğramaz oldu( öğretmendin diye hatırlıyom canım..umarım yanılmıyomdur..ben de sınıf öğretmeniyim...az kaldı okulların açılmasına da...gerçi ben seminerin bi haftasına rapor almayı düşünüom...ilk defa tatili uzatacam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?