hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

UYANIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

HAMILEYMISIM.........................................................

test yaptim.......
kocaman bir hamilesiniz yazdi.

darsi sizlere insallah Allahim

Tebrikler Allah kucağında göstersin.....Bende yeni başladım ancak geç oldu sanırım reglime 1 hafta var.. Hadi hayırlısı herkes için..

mrb kızlar bu aralar topiğe fazla giremiyorum ayın 22 sine kadar giremiycem sonra yine kaldığımız yerden yola devamm
hepinizi seviyorum ben gelene kadar güzel haberler biriktirin öpüyorum anaktan
ben bildiğiniz gibi regl oldum (yılmak yok yola devam )
bu bayram eşim tatile gidelim bodruma diyoda daha karar vermiş değilim ben akrabaları ziyaret etmekten yanayım
yumurtlama günlerimde bayrama denk geliyo hadi hayırlısı

srdrhly
simdiden iyi tatiller,her nereye gidersen git güzel günler gecirirsin umarim.güzel haberleride dönüsünde senden aliriz insallah

iyi tatiller canım eşinle olmanın tadını çıkar çalışmalarıda aksatma sakın

bisde seni sevyoz muckkkk

günaydinlar kıslarrr

Kimse kalmadi mi bu topicte ya Napiyosunuz nerelerdesiniz ?? Hamile olmak icin ugrasanlar nerde haniii

asıl sen nerelerdesin ne zaman girsem sen yoksun hemşoooo aman sorma doktora gittimcanım çok sıkkın sizde yoksunuz off gelinde anlatayımmm

Noldu canim hayirdir neden sIkkIn canin ? Bende gelemiyoru bazen iste gelincede kimse olmuyor bari ben yazayim dedim kimse yazmiyor :26: Ben daha regl olmadim ama olurum bir degisiklik hissetmiyorum duzensiz oldugu icin hamilelige ihtimal vermiyorum aslinda yinede Allah bilir. Rabbim yardimcimiz olsun. Sen napiyosun nasil gidiyor hayat ? Bugun davetteydik gec geldik simdide sahuru yaptik namaz kilcam vakitin gelmesini bekliyorum. Umarim sen de iyisindir ?

haklısın bende ne zaman girsem kimse olmuyor çıkıyorum.... aman napayım güzelim doktora gittim yara oluşmuş rahimde fitil ve krem verdi vajina için onları kullanam 6 gün sonra geri gitcem yarayı yakcak biyopsi yapcam ve akıntın var falan dedi keyfimi kaçırdı anlayacağın tahlil aldı işte hormonlara baktı gayet iyi dedi hepsi yinede beklemediğim bişeydi çünkü hiç belirtisi yoktu hissetmedim anlayacağın can sıkıntısı yaşıyorum

Gecmis olsun canim. Herkesin ayri bir derdi var iste ya Allah herkese acil sifalar versin. Hormanlarin iyiyse gerisi sorun degil duzelir hersey merak etme cnm INS

slm kizlar nasilsiniz?hakem biraz rahatsizmissin cok gecmis olsun... iyi bak kendine...

bende yrn doktora gitcem bakalim icerlerde ne var ne yok.gectigimiz cuma kan testi yapildim ve hamile oldugumu netlesti.ama birsey görülmedi. bakalim benimkisi insallah büyümüstürde bir umut icm rahatlar.cünkü her türlü ihtimal var dis gebelik falan allahim koruusunda.gerci sitedeki arkadaslar söyledi dis gebelikde öyle bir sanci oluyormuski yerinde duramazmissin.bende hafif hafif kasik agrilari sadece .
bu arada kizlar, ayak üsümesi ( ki normalde hep üsür) kokulara hassasiyet disinda bende hic bir belirti yoktu.o yuzden regl olmadan belirti yok diye ümitsizlige kapilmayin.hatta su anda hamileligimden emin olmama ragmen hic gögüs agrisi büyümesi falan bulantida yok :44:

canım teşekkür ediyorum ... hadi bakalım hayırlsı inş hamişsindir güzelim süperrr haberlerini bekliyoruzz

hadi bakalım inş hamişsindir ... aman bende de değişik bişi yok tatilin bitmesini bekliyorum artık

yok canım regliye 7 ve 5 gün kala yapmıştım test
ikisi de negatif
bi ara çok umutlanmıştım
ilk kez reglie 10 gün kala kasık ağrısı başladı 3-5 gün sonra geçti
göğüsler de 9 gün kala şişmeye başladı hala şiş
göğüsten başka belirtim yok
testlerde negatif çıkınca ümidim kalmadı
regliyibekliyorum doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…