UYANIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAMILEYMISIM.........................................................
test yaptim.......
kocaman bir hamilesiniz yazdi.
darsi sizlere insallah Allahim
UYANIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAMILEYMISIM.........................................................
test yaptim.......
kocaman bir hamilesiniz yazdi.
darsi sizlere insallah Allahim
canimsin cok saol yaaa .gecmis olsun takma kafaya calismalara devam.erken basla gec bitir ok.yilmak yoktatlım çok sevindim tebrik ediyorum
allah kucağına almayı nasip etsin niş
buarada ben regl oldum
topiğin ilk hamişisin kızz
sonunda güzel bi haber aldık
mrb kızlar bu aralar topiğe fazla giremiyorum ayın 22 sine kadar giremiycem sonra yine kaldığımız yerden yola devamm
hepinizi seviyorum ben gelene kadar güzel haberler biriktirin öpüyorum anaktan
ben bildiğiniz gibi regl oldum (yılmak yok yola devam )
bu bayram eşim tatile gidelim bodruma diyoda daha karar vermiş değilim ben akrabaları ziyaret etmekten yanayım
yumurtlama günlerimde bayrama denk geliyo hadi hayırlısı
mrb kızlar bu aralar topiğe fazla giremiyorum ayın 22 sine kadar giremiycem sonra yine kaldığımız yerden yola devamm
hepinizi seviyorum ben gelene kadar güzel haberler biriktirin öpüyorum anaktan
ben bildiğiniz gibi regl oldum (yılmak yok yola devam )
bu bayram eşim tatile gidelim bodruma diyoda daha karar vermiş değilim ben akrabaları ziyaret etmekten yanayım
yumurtlama günlerimde bayrama denk geliyo hadi hayırlısı
Kimse kalmadi mi bu topicte yaNapiyosunuz nerelerdesiniz ?? Hamile olmak icin ugrasanlar nerde haniii
asıl sen nerelerdesin ne zaman girsem sen yoksun hemşoooo aman sorma doktora gittimcanım çok sıkkın sizde yoksunuz off gelinde anlatayımmm
Noldu canim hayirdir neden sIkkIn canin ? Bende gelemiyoru bazen iste gelincede kimse olmuyor bari ben yazayim dedim kimse yazmiyor :26: Ben daha regl olmadim ama olurum bir degisiklik hissetmiyorum duzensiz oldugu icin hamilelige ihtimal vermiyorum aslinda yinede Allah bilir. Rabbim yardimcimiz olsun. Sen napiyosun nasil gidiyor hayat ? Bugun davetteydik gec geldik simdide sahuru yaptik namaz kilcam vakitin gelmesini bekliyorum. Umarim sen de iyisindir ?
haklısın bende ne zaman girsem kimse olmuyor çıkıyorum.... aman napayım güzelim doktora gittim yara oluşmuş rahimde fitil ve krem verdi vajina için onları kullanam 6 gün sonra geri gitcem yarayı yakcak biyopsi yapcam ve akıntın var falan dedi keyfimi kaçırdı anlayacağın tahlil aldı işte hormonlara baktı gayet iyi dedi hepsi yinede beklemediğim bişeydi çünkü hiç belirtisi yoktu hissetmedim anlayacağın can sıkıntısı yaşıyorum
hakem geçmiş olsun
geçici sorunlar bunlar takma kafana
nasılsınız bu arada
slm kizlar nasilsiniz?hakem biraz rahatsizmissin cok gecmis olsun... iyi bak kendine...
bende yrn doktora gitcem bakalim icerlerde ne var ne yok.gectigimiz cuma kan testi yapildim ve hamile oldugumu netlesti.ama birsey görülmedi. bakalim benimkisi insallah büyümüstürde bir umut icm rahatlar.cünkü her türlü ihtimal var dis gebelik falan allahim koruusunda.gerci sitedeki arkadaslar söyledi dis gebelikde öyle bir sanci oluyormuski yerinde duramazmissin.bende hafif hafif kasik agrilari sadece .
bu arada kizlar, ayak üsümesi ( ki normalde hep üsür) kokulara hassasiyet disinda bende hic bir belirti yoktu.o yuzden regl olmadan belirti yok diye ümitsizlige kapilmayin.hatta su anda hamileligimden emin olmama ragmen hic gögüs agrisi büyümesi falan bulantida yok :44:
canım benim çok teşekkür ediyorum geçici sorunlar allahtan valla fitil etkisini acaip gösteriyo anlatamam şaşırdım kaldım yanii .....bunların dışında iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
ne olsun işte aynı bildiğin gibi
reglimi bekliyorum 24ünde
hadi bakalım inş hamişsindir ... aman bende de değişik bişi yok tatilin bitmesini bekliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?