hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

canım benim geçmiş olsun allah bi daha yaşatmaz inş. benimde yok hala 1 yıldır evliyiz ama 6.denememiz 2 gün önce olumsuz sonuçlandı çarşambaya doktora gitcem bakalım ne diycek
yok canım...23 temmuzda 2 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum...3 ay korum verdi doktorum..beklemedeyim ..senin????

sorma denemediğim kalmadı keçiboynuzu pekmezimi , soğan kürü mü , keçiboynuzu kürümü, incir kürü ama hepsi hüsran..... 1 kez gittim doktora üstten baktı ultrasonla bişi yok dedi kan tahlilinden yumurtlaman ve hormanların iyi dedi postaladı çarşambaya doktora gitcez işte folic asit kullanıyorum 2 aydır

canım ben daha başlamadım folik asite..öncesinde kullanıyodum..kürtajdan sonra bıraktım...başlarım ben de bi süre sonra..canım ben de keçiboynuzu kürü uyguladığım ay hamile kalmıştım...ama tabi önce Allah ol dicek o zaman oluyo..herşeyde bi hayır vardır ..zamanı gelince olur bebişin..bi sorunda gözükmüyomuş..ama doktorunu değiştirde dicem ben çünkü o kadar farkediyo ki dr..iki dr miyomun var dedi ..gebeliğimi takip eden dr ben miyomum varmış dediğimde yoo ben göremiyorum demişti..hakkında hayırlısı..

kızlar prodectör gebelik testi aldım ama negatiffff
offfff çok umutluydum bu ay benm bebeğim olmuycak mı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…