3 gün geciktiğinde yaptım beta hcg 1.50 çıktı bugün 5. gün hiç bu kadar gecikmemişti göğüslerimde aşırı ağrı var bu değer artar mı ki
aynı belirtiler bende de varr batıma 2 gün kaldı hadi hayırlısı kızlar sabırsızlıkla bekliyroum . yemin ettim batımdan önce test yapmıcam
bence artabilir canım 5 gün sonra adet olmazsan tekrarla.bence birşeyler varsende
aynı belirtiler bende de varr batıma 2 gün kaldı hadi hayırlısı kızlar sabırsızlıkla bekliyroum . yemin ettim batımdan önce test yapmıcam
kızlar hepinize kocaman günaydınlar bol pozitifli günler.
konu sahibi gizi öperek hala beklemede olduğumu bildiriyorum.negatif çıkan testlere rağmen
canım benim gebeliğimde uyku çok olmuştu.en büyük belirtim buydu.bu arada kız çocuk uyku yaparmış diye duydum bir kızım var.haydi bakalım inşallah
ayyyy var yaaa olsa dıle benden ne dılersen kız cocuk hastasıyım ama erkek olsa da coook mutlu olurum. ay saglıklı olsun da burdan isim ne koysak dıye konsualımmm
Mrb canim uyuku ve kirpiklerin karismasi hamilelik belirtisi insallah hamilesindiray kızlarr aksamları erkencıkten uyuyorum su an bıle deli gıbı uykum var esneyıp duruyorum. kirpikller yamuk yumuk carpısık . ay ısalla ısalla.. kızlar sızlerde nasıl durumlar var yazalım da eger hamıssek canlı canlı burdan belırtılerı yazmıs oluruz :)
Mrb canim uyuku ve kirpiklerin karismasi hamilelik belirtisi insallah hamilesindir
mrb kızlarr bende 9 aydır bebiş için uğraşıorum ama daha olumlu sonuç alamadık.
son 5 aydır tedavi görüyorum,yumurta takiplerine gidiyorum.
tedavimin 3.ayında aşılama yapıldı tutmadı.
bu ayda klomen kullandım ve 6 yumurtam oluşmuştu akabinde de çatlatma iğnesi vuruldum.
dün akşam doktora gittim tüm yumurtalar çatlamış.
şimdi 21 şubatı bekliyorum sonucu öğrenmek için sabırsızlıkla :18::18::18:
inşallah sonuç olumlu olur seni çok iyi anlıyorum beklemek kadar zor bişey yok
mrb kızlarr bende 9 aydır bebiş için uğraşıorum ama daha olumlu sonuç alamadık.
son 5 aydır tedavi görüyorum,yumurta takiplerine gidiyorum.
tedavimin 3.ayında aşılama yapıldı tutmadı.
bu ayda klomen kullandım ve 6 yumurtam oluşmuştu akabinde de çatlatma iğnesi vuruldum.
dün akşam doktora gittim tüm yumurtalar çatlamış.
şimdi 21 şubatı bekliyorum sonucu öğrenmek için sabırsızlıkla :18::18::18:
Canımmm ınsalah -Can-ı Gonulden ısterım kı en kısa zamanda yavrunun guzel haberını verırsın bıze... saglıkla en hayırlı zamanda..
bencede yapma canım.çok moral bozuyor.ama ben sabredemiyorum işte
aynen canım ya gecen ay dayanamadım yaptım negatıftı cok buyuk husran oldu ben de beklıcem :)
moralim bozulmasın diye bekliyorum kırmızıları gelcekse zaten gelir diyorum eşim gidelim özelde kan tahlili yaptıralım diyo onuda durduruyorum bi taraftan sabredelim diye bakalım çok heycanlı ve çok gerginim ama kokulara karşı çok hassasım buda belirti olabilir diye ümitleniyorum temizlik malzemelerine ve kızartama kokusuna bide insan ter kokusuna tahammülsüz oldum öğürüyorum hemen ...sizdede oluyomu böle seyler
günaydın canımmmmmmGünaydınnn şekerlerrr
herkese günaydın...
senin ne zaman tatlım bat
günaydın canımmmmmm
gunaydın topiğimzin tek annesi :))
haaa topikde tek bi hamiş var sanırsam.darısı hepimize bulaşsın inş.
evet canım suan için tek ama bu ay bı cok kısı hamiş olcak ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?