Hamile kalmayı bekleyenler

3 gün geciktiğinde yaptım beta hcg 1.50 çıktı bugün 5. gün hiç bu kadar gecikmemişti göğüslerimde aşırı ağrı var bu değer artar mı ki

bence artabilir canım 5 gün sonra adet olmazsan tekrarla.bence birşeyler var sende

aynı belirtiler bende de varr batıma 2 gün kaldı hadi hayırlısı kızlar sabırsızlıkla bekliyroum . yemin ettim batımdan önce test yapmıcam

bencede yapma canım.çok moral bozuyor.ama ben sabredemiyorum işte

Reactions: wen
Mrb canim uyuku ve kirpiklerin karismasi hamilelik belirtisi insallah hamilesindir

mrb kızlarr bende 9 aydır bebiş için uğraşıorum ama daha olumlu sonuç alamadık.
son 5 aydır tedavi görüyorum,yumurta takiplerine gidiyorum.
tedavimin 3.ayında aşılama yapıldı tutmadı.
bu ayda klomen kullandım ve 6 yumurtam oluşmuştu akabinde de çatlatma iğnesi vuruldum.
dün akşam doktora gittim tüm yumurtalar çatlamış.
şimdi 21 şubatı bekliyorum sonucu öğrenmek için sabırsızlıkla :18::18::18:

Reactions: wen

inşallah sonuç olumlu olur seni çok iyi anlıyorum beklemek kadar zor bişey yok

Canımmm ınsalah -Can-ı Gonulden ısterım kı en kısa zamanda yavrunun guzel haberını verırsın bıze... saglıkla en hayırlı zamanda..

bencede yapma canım.çok moral bozuyor.ama ben sabredemiyorum işte

moralim bozulmasın diye bekliyorum kırmızıları gelcekse zaten gelir diyorum eşim gidelim özelde kan tahlili yaptıralım diyo onuda durduruyorum bi taraftan sabredelim diye bakalım çok heycanlı ve çok gerginim ama kokulara karşı çok hassasım buda belirti olabilir diye ümitleniyorum temizlik malzemelerine ve kızartama kokusuna bide insan ter kokusuna tahammülsüz oldum öğürüyorum hemen ...sizdede oluyomu böle seyler

ya ben de sabah ofise bi girdim ay nasıl kokuyor bişi kızarmış gibi. sonra 30-40 metre uzaklıktaki mutfaga bi gittim ki simit ısıtmıslar o kokmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…