Hamile kalmayı bekleyenler

kızlarrr merhabaaaa
günlerdir okuyorum yazdıklarınızı ama yazmak içimden gelmiyor...şu aşılama negatif olunca hevesim içime kaçtı
bir selam verip kaçayım dedim,umarım hepimiz kısa zamanda dileğimize kavuşuruz...

Olur mu canım öyle şey?
Sende bilirsin ki Allah'tan ümit kesilmez..
Allah sabredenlerle beraberdir, unutma...
Allaha emanet ol canım

Olur mu canım öyle şey?
Sende bilirsin ki Allah'tan ümit kesilmez..
Allah sabredenlerle beraberdir, unutma...
Allaha emanet ol canım

tabii ki Rabbime inancım sonsuz.buraları okudukça sıkıntı yapıyorum kendime,birazcık uzak kalmak istiyorum,yapabilirsem...

Canim benim kiyamam ne yazacagimi bile bilemiyorum sadece hiissediyorum hislerini kelimeler anlatmaya yetmiyor uzulme vs demicem cunku hissediyorum hislerini icten

Inşş canım Allah'tan ümit kesilmez inş tez zamanda yüzümüz güler bütün kalbimle diliyorum

tabii ki Rabbime inancım sonsuz.buraları okudukça sıkıntı yapıyorum kendime,birazcık uzak kalmak istiyorum,yapabilirsem...

canm bnm haklısın senarada ugra yıne ozletme kendınıburda olunca hergun aklında oluyo basaka seylerle kafanı dagt guzel haberlerle gerı gel ozletme kendını

günaydın kızlarrr benim bat bugün gelen giden yok henüz ama karnım ağrıyor biraz sanırım adet olucam beklemedeyim..

Reactions: wen
insallahhhh canimm beniim aramizdan birileri hamileyim desin de sevinelim yinee cossun topikk

tatlim bugun doktora gideceksin sanirim Allah yardimcin olsun icini ferah tut..bende degisen bise yok canim bekliyorum bakalim hayırlısıı...batini degistirecm birazdan tatlim
Slmlar kizlar evet dun dok gittim eşimde problème var demiştim o antizbiyotik.kullandi ve tekrar sprmogrm yapcak sonra belli.olacak hersey problem kalkmissa bana yumurtlama icin ilac vercrk eger problème gecmemisse ya tup yada asilama bakalim hayirlisi

Canım maşallah değerlerin çok iyi:)))))
Neden sor artış korkuttu ki, gayet normal bence.. Benimki 5 hafta 3 günlükken 718 di:) Ama arkadaşımınki 2200 gibi bir şeydi:)) Herşey yolunda meraaak etmeee:)))
ayy canım inş. normaldir,sağol

canıkom ama 2 gunde 1, 2 kat artması lazım sen hemen ertesı gun baktırmıssın yarın 1000 olur o bence ıcını ferah tut :)
ben 2 kat artar diye biliyorum.. bugün doktor randevum var hayırlısı bakalım

benım için daha erken değil mi canım yaa daha 7 gün var bata
ben bata 4 gün kala öğrenmiştim. moralin bozulmasın bata 8 kala yaptım negatifti...

kaç gün var bata?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…