Hamile kalmayı bekleyenler

gelmesinnn gelmesinnnnnnn bebişş gelsınnn canımm yaaa

ay kızlarr aksamları erkencıkten uyuyorum su an bıle deli gıbı uykum var esneyıp duruyorum. kirpikller yamuk yumuk carpısık . ay ısalla ısalla.. kızlar sızlerde nasıl durumlar var yazalım da eger hamıssek canlı canlı burdan belırtılerı yazmıs oluruz :)

Bende 29 Ocakta çektirdim kızlar... hep beraber bekleyelim hadi hayırlısı bakalım

umarım bu ay hepimiz için iyi olur gerçi filmden 2 3 ay sonra kalınabiliyor araştırdığım kadarıyla. herkes te etkisi farklı ama bende adet gecikmesi yaptı kızlar haberiniz olsun hemde 7 gün gecşkti ümitlendik ama boşa çıktı

bel ağrısıııı kasık ağrısıı sol bacakta ağrıı duygusal hassaıyet iştahım kapandı ve göğüslerde kaşıntı bastırıncada acı oluoo canımmm hadı hayırlısı

gelmesinnn gelmesinnnnnnn bebişş gelsınnn canımm yaaa

şimdi yine gittim tuvalete akıntım var hala ama gelen giden yok...kasıklarımda adet ağrısı var..düşünmeyi bırakırsam olucam sanırım..bir de dünden beri bacaklarım o kadar çok ağrıyo ki..bugün zor yürüyorum resmen..

bel ağrısıııı kasık ağrısıı sol bacakta ağrıı duygusal hassaıyet iştahım kapandı ve göğüslerde kaşıntı bastırıncada acı oluoo canımmm hadı hayırlısı

Ay hadi hayırlısııı yaa! goguslerım benım de acıyor bı de sabahları ıgrenc bır dil damak kurulugu mide bulantısı oluyor. Bi de sanki hep bıraz atesım var gibi. Onun dısında benim iştahım malesef kapalı degıl tersıne cok acık. Bır de kokulara karsı cok duyarlıyım gercektenn

sol kasık be bacağımda ağrım var ama mıdem falan bulanmıo başımda dönmuyo göğüslerımde hassas bırde berfınımmm normalde akıntım sıvı olurdu çok afedersın bu sefer kremsı beyaz

canım benimde yumurtlamadan 2 gün sonra sağ kasığımda ağrı vardı bacağıma vuruyordu,göğüslerimde hassasiyet 5,6 gün sonra başladı,bulantı ve baş dönmesi halende yok çok şükür...

umarım beklediğniz gbi çıkar belirtiler olması umut verici. Allah herkesin yardımcısı olsun. benimde serepyhone ile 4. günüm doktor resmen program verdi ilişki için:) komik oldu biraz ama umarım olur. yumurta takibi ile % 80 6 ay içinde başarıcaz dedi. oda olmazsa aşılama 2 tane denicekmişiz en son ihtimal tüp bebek ama ona gerek kalmaz sanırım dedi. 6 ay içinde olmazsa aşılama ile olur dedi. ama forumda okuyorum aşılaması tutan pek yok. umarım bu 6 ay içinde güzel haber alırım.hepimiz alırız

Kızlar benim adetim hiç gecikmezdi bu ay 3 gün gecikti kan testi yaptım 1,50 çıktı bugün 5. gün hala olmadım bu arada benim yumurtlama tarihim adetime yakın bi tarih 1-2 ay önce kontrole gittim miyom kist falan da yokk acaba o değer artar mı yoksa kadın doğuma gidip muayene mi olayım ne yapsam bilemedim ben yardımcı olur musunuz :18:

beni de listeye eklermisin 1 mart adet tarihim:) bu arada evlilik yıldönümlerimizde çok yakınmış ne kadardır bekliyorsun, sayfaalrın hepsini okuyamadım merak ettim :)

canım bence beta hcg ne baktır eger dusukse hiç gitme doktora bosver. e yuksekse hemen gıt tabı kı ınsallah yuksektır kuzum. Belki gec dollenme fılan mı acaba

kızlar hepinize kocaman günaydınlar bol pozitifli günler.
konu sahibi gizi öperek hala beklemede olduğumu bildiriyorum.negatif çıkan testlere rağmen

günaydın kızlarrr benim bat bugün gelen giden yok henüz ama karnım ağrıyor biraz sanırım adet olucam beklemedeyim..

benimde adet günün ağrımfln yok.bende beklemedeyim haydi hayırlısı

canım benim gebeliğimde uyku çok olmuştu.en büyük belirtim buydu.bu arada kız çocuk uyku yaparmış diye duydum bir kızım var.haydi bakalım inşallah

hadi bakalım inşallah canım tek taraflı kasık ağrısı genelde gebelik çıkıyor

canım bence beta hcg ne baktır eger dusukse hiç gitme doktora bosver. e yuksekse hemen gıt tabı kı ınsallah yuksektır kuzum. Belki gec dollenme fılan mı acaba

3 gün geciktiğinde yaptım beta hcg 1.50 çıktı bugün 5. gün hiç bu kadar gecikmemişti göğüslerimde aşırı ağrı var bu değer artar mı ki

aynı belirtiler bende de varr batıma 2 gün kaldı hadi hayırlısı kızlar sabırsızlıkla bekliyroum . yemin ettim batımdan önce test yapmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…