hadi hayırlısı inş. gelen olmaz canım:)günaydın kızlarrr benim bat bugün gelen giden yok henüzama karnım ağrıyor biraz sanırım adet olucam beklemedeyim..
hadi hayırlısı inş. gelen olmaz canım:)
hadi hayırlısı inş. gelen olmaz canım:)
inşallah canım =)
son 6 gün kızlarr çok heycanlıyımmm
gelmesinnn gelmesinnnnnnn bebişş gelsınnn canımm yaaa
hadi hayırlısı...inş. bebiş gelir...
Bende 29 Ocakta çektirdim kızlar... hep beraber bekleyelim hadi hayırlısı bakalım
ay kızlarr aksamları erkencıkten uyuyorum su an bıle deli gıbı uykum var esneyıp duruyorum. kirpikller yamuk yumuk carpısık . ay ısalla ısalla.. kızlar sızlerde nasıl durumlar var yazalım da eger hamıssek canlı canlı burdan belırtılerı yazmıs oluruz :)
gelmesinnn gelmesinnnnnnn bebişş gelsınnn canımm yaaa
bel ağrısıııı kasık ağrısıı sol bacakta ağrıı duygusal hassaıyet iştahım kapandı ve göğüslerde kaşıntı bastırıncada acı oluoo canımmm hadı hayırlısı
sol kasık be bacağımda ağrım var ama mıdem falan bulanmıo başımda dönmuyo göğüslerımde hassas bırde berfınımmm normalde akıntım sıvı olurdu çok afedersın bu sefer kremsı beyaz
ben hamilemiyim değilmiyim acaba derken bugün kırmızı kart yedimoysaki belirti arayıp duruyordum..şimdi ise yeni bir ay yeni bir süre başladı benim için..siz ne zamandır bekliyorsunuz bebişlerinizi yada hamile olanlar ne kadar zaman sonra aldılar mutlu haberlerini ?
Kızlar benim adetim hiç gecikmezdi bu ay 3 gün gecikti kan testi yaptım 1,50 çıktı bugün 5. gün hala olmadım bu arada benim yumurtlama tarihim adetime yakın bi tarih 1-2 ay önce kontrole gittim miyom kist falan da yokk acaba o değer artar mı yoksa kadın doğuma gidip muayene mi olayım ne yapsam bilemedim ben yardımcı olur musunuz :18:
günaydın kızlarrr benim bat bugün gelen giden yok henüzama karnım ağrıyor biraz sanırım adet olucam beklemedeyim..
ay kızlarr aksamları erkencıkten uyuyorum su an bıle deli gıbı uykum var esneyıp duruyorum. kirpikller yamuk yumuk carpısık . ay ısalla ısalla.. kızlar sızlerde nasıl durumlar var yazalım da eger hamıssek canlı canlı burdan belırtılerı yazmıs oluruz :)
bel ağrısıııı kasık ağrısıı sol bacakta ağrıı duygusal hassaıyet iştahım kapandı ve göğüslerde kaşıntı bastırıncada acı oluoo canımmm hadı hayırlısı
canım bence beta hcg ne baktır eger dusukse hiç gitme doktora bosver. e yuksekse hemen gıt tabı kı ınsallah yuksektır kuzum. Belki gec dollenme fılan mı acaba
Ay hadi hayırlısııı yaa! goguslerım benım de acıyor bı de sabahları ıgrenc bır dil damak kurulugu mide bulantısı oluyor. Bi de sanki hep bıraz atesım var gibi. Onun dısında benim iştahım malesef kapalı degıl tersıne cok acık. Bır de kokulara karsı cok duyarlıyım gercektenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?