Hamile kalmayı bekleyenler

yemın ederım pisikolojik falan değil bacak çekılmesı denılen şeyı yaşıyorumm yanıı sol bacağımda ınanılmaz bı cekılme var ben test yapıyım mı kızlarrr

yemın ederım pisikolojik falan değil bacak çekılmesı denılen şeyı yaşıyorumm yanıı sol bacağımda ınanılmaz bı cekılme var ben test yapıyım mı kızlarrr
bat geçtimi.bu ay hiç test yaptınmı bat geçtiyse yap

geçmedıııııı daha varrr ama bu ay hamıleyım dıcem içimde bir his varrr diğerlerınden farklı çok rahatımmm

hmm ozaman bata kadar bekle canım negatif görünce insan çok üzülüyo..belki ters bi hareket yapmışsındır bacağına vurmuştur..

bat geçtimi.bu ay hiç test yaptınmı bat geçtiyse yap

geçmedı hiçte test yapmadımm bu ay normalde yapardım kan ama yapmadımm acaba pazartesı beklıyımm kan mı yapıyım yoksa erken gebelık kaste mı yapıyımmmm hadıııııı fıkır vereınnn yoldaşlarımmmmmmmmmmm

ya ben de sabah ofise bi girdim ay nasıl kokuyor bişi kızarmış gibi. sonra 30-40 metre uzaklıktaki mutfaga bi gittim ki simit ısıtmıslar o kokmus :)

aynen bizim işyerindede az önce hamur kızarttılar yağda mutfağa 3-4 defa girdim çıktım sonra alıştım içimi kaldırdı . ayyyyyyyyy inşallah bunların hepsi psikolojik değildir.

hmm ozaman bata kadar bekle canım negatif görünce insan çok üzülüyo..belki ters bi hareket yapmışsındır bacağına vurmuştur..

bılmııorum bebeğimmm sen ne durumdasın bak kendını kasma tamam mı olucak ınş ama stres yapmaa tuvaletede gıtmee 10 dk bır bılıorum gıdıosunnn

nekadar var bata.2-3 gün kaldıysa yap belki çıkar normal idrar

bılmııorum bebeğimmm sen ne durumdasın bak kendını kasma tamam mı olucak ınş ama stres yapmaa tuvaletede gıtmee 10 dk bır bılıorum gıdıosunnn

hahahahah yaaa içimi okudun resmen gidiyorum ama şimdi öğle arası 1 saat dolaşıcam o arada da adet olurum herhalde..

6 gün varr tam pazartesıyı beklıcemmm arkadslarrr

6 gün varsa zaten idrarda cıkmayabilir bekle bakalım pazartesiyi.. inşallah hayırlı haber alırsın...

hahahahah yaaa içimi okudun resmen gidiyorum ama şimdi öğle arası 1 saat dolaşıcam o arada da adet olurum herhalde..
battaş sen hala hasta olmamışsın belkide bebiş göbiştedir hadi hayırlısı..

az önce sipariş ettiğim ovulasyon testlerim geldi hadi bu ay düzenli çalışma yapalım da mart hamiş patlaması olsunnn:))

Son düzenleme:
6 gün varsa zaten idrarda cıkmayabilir bekle bakalım pazartesiyi.. inşallah hayırlı haber alırsın...

battaş sen hala hasta olmamışsın belkide bebiş göbiştedir hadi hayırlısı..

inşallah canım ama sanmıyorum göğüslerimde herhangi bir ağrı sızı yok sadece büyüdüler adet olucam yani hala beklemedeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…