günaydın canımmmmmm
gunaydın topiğimzin tek annesi :))
günaydın sizden de güzel haberler bekliyoruz.:)
yemın ederım pisikolojik falan değil bacak çekılmesı denılen şeyı yaşıyorumm yanıı sol bacağımda ınanılmaz bı cekılme var ben test yapıyım mı kızlarrr
bat geçtimi.bu ay hiç test yaptınmı bat geçtiyse yapyemın ederım pisikolojik falan değil bacak çekılmesı denılen şeyı yaşıyorumm yanıı sol bacağımda ınanılmaz bı cekılme var ben test yapıyım mı kızlarrr
bat geçti miiii?? yap yappp
geçmedıııııı daha varrr ama bu ay hamıleyım dıcem içimde bir his varrr diğerlerınden farklı çok rahatımmm
bat geçtimi.bu ay hiç test yaptınmı bat geçtiyse yap
12 şubat tatlım 5 gun kaldı
ya ben de sabah ofise bi girdim ay nasıl kokuyor bişi kızarmış gibi. sonra 30-40 metre uzaklıktaki mutfaga bi gittim ki simit ısıtmıslar o kokmus :)
hmm ozaman bata kadar bekle canım negatif görünce insan çok üzülüyo..belki ters bi hareket yapmışsındır bacağına vurmuştur..
geçmedı hiçte test yapmadımm bu ay normalde yapardım kan ama yapmadımm acaba pazartesı beklıyımm kan mı yapıyım yoksa erken gebelık kaste mı yapıyımmmm hadıııııı fıkır vereınnn yoldaşlarımmmmmmmmmmm
Canım durumlar nasıl baktırdın mı beta hcg ye
nekadar var bata.2-3 gün kaldıysa yap belki çıkar normal idrar
bılmııorum bebeğimmm sen ne durumdasın bak kendını kasma tamam mı olucak ınş ama stres yapmaa tuvaletede gıtmee 10 dk bır bılıorum gıdıosunnn
6 gün varr tam pazartesıyı beklıcemmm arkadslarrr
battaş sen hala hasta olmamışsın belkide bebiş göbiştedir hadi hayırlısı..hahahahah yaaa içimi okudun resmengidiyorum ama şimdi öğle arası 1 saat dolaşıcam o arada da adet olurum herhalde..
bende kırmızı kartı yemezsem 12 sinde idrar testi yapmayı düşünüyorum dua edelim birbirimziee :)
yok bugün baktırmadım kan almadakiler bıktı benden:) yine miii diyorlar:)) saat 17 de doktor randevum var bakalım canım:)
6 gün varsa zaten idrarda cıkmayabilir bekle bakalım pazartesiyi.. inşallah hayırlı haber alırsın...
battaş sen hala hasta olmamışsın belkide bebiş göbiştedir hadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?