Evet haklısın canım sağol yeni aya umutlu ve keyifli hissederek giriyorum umarım herşey gönlümüze göre olur
az önce sipariş ettiğim ovulasyon testlerim geldi hadi bu ay düzenli çalışma yapalım da mart hamiş patlaması olsunnn:))
Ayy bu ayy bissürü olsunnn :))
Aaa bu liste hiç güncellenmiomu ne :))
Bu arada nasılsın tatlımmm
ne 5 i kız en az 15 :)))
evett canım ya herkes hamile olsunnnnnn
Hımm acamadım lınkı bn predıctorunkını almayı dusunuoddumm
iyi yapmışsın canım testler işe yarıyor, bu ay ilk denememizdi ıskalamamak için bende netten ovulasyon+gebelik testi satın aldım... çift çizgiyi gördüğümüz gün ve ondan sonraki 2 gün çalışma olmuştu...inşallah darısı başına...
iyi yapmışsın canım testler işe yarıyor, bu ay ilk denememizdi ıskalamamak için bende netten ovulasyon+gebelik testi satın aldım... çift çizgiyi gördüğümüz gün ve ondan sonraki 2 gün çalışma olmuştu...inşallah darısı başına...
laboguick benimki bakalım inşallah hayrını görürürz..
hadi bakalım umarum bizdede işe yarar. düzensiz olduğu için yumurtlama gününü ıskalayabiliyorduk şimdi bakalım mart bize ugur getirir inşallahhh
ben de bu ay ılk defa surelab dıye bı yumurtlama testı ile denedim. Bu arada o ıkıncı cızgı daha koyu fılan demedim ıkı cızgı de koyulasmaya basladıgı gun ve ertesı gun yaptık. Bakalım eger tutarsa super olacak :)
giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerdesın yaaaa sana bakıp çıkıyorum bı yakalayamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
laboguick benimki bakalım inşallah hayrını görürürz..
hadi bakalım umarum bizdede işe yarar. düzensiz olduğu için yumurtlama gününü ıskalayabiliyorduk şimdi bakalım mart bize ugur getirir inşallahhh
hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum,bebişe arkadaş lazım
hoşbuldum canım,bebişin durumunu bugün öğrenecez inşallah saat 17 de randevum var...bizimkine arkadaş lazım,hadi bakalım güzel haberi ilk kimden duyacazberfin anneeeeee hosgeldinnnnasilmis bebisimizzz evett arkadaş bulmaliyiz o yavruya bu topıktennnn
hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum,bebişe arkadaş lazım
bende laboguick marka testleri kulalndım,ovulasyon gününde net 2 çizgi gördüm ama gebeliği bat geçtikten sonra silik görebildim.
insallahhh tatlım bebişine arkadaşş yaparızz:))) net 2 çizgi gördüğünde yumurtlama olmuş mu oluyo yoksa yumurtlama öncesimi oluyo? hiç kullanmadığımdan bilemiyorummmmm
insallahhh tatlım bebişine arkadaşş yaparızz:))) net 2 çizgi gördüğünde yumurtlama olmuş mu oluyo yoksa yumurtlama öncesimi oluyo? hiç kullanmadığımdan bilemiyorummmmm
aaa inşallahh bende ucundan mucundan yakalarımm:) testi sabah akşam mı yaptın yoksa günde bi kere mibende bilmiyorum ama çift çizgiyi gördüm akşam çalışma oldu sabah tekrar yaptım çizgi çok silikti:) ucundan yakaladık galiba
beni de bat listesine ekleyebilirmisiniiz bir sonraki ay olaraktan. bana da uğur getirir belkim
Inşallahh cnm bnde alayım hangı marka alacagıma karar veremedımmm ben senınkı neıdıiyi yapmışsın canım testler işe yarıyor, bu ay ilk denememizdi ıskalamamak için bende netten ovulasyon+gebelik testi satın aldım... çift çizgiyi gördüğümüz gün ve ondan sonraki 2 gün çalışma olmuştu...inşallah darısı başına...
ya ben de bu ay ılk defa kullandım ya dedı kı arkadasım, o ıkı cızgıyı gordugunde yap. yumurtlamıs oluyorsun ama daha catlamamıs oluyorsun. onemlı olan yumurtlar yumurtlamaz bırlıkte olmak yanı 2-3 gun dayanabılıyomus spermler o yuzden zamanı kacırmamak onemlı
hoşbuldum canım,bebişin durumunu bugün öğrenecez inşallah saat 17 de randevum var...bizimkine arkadaş lazım,hadi bakalım güzel haberi ilk kimden duyacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?