Hamile kalmayı bekleyenler

az önce sipariş ettiğim ovulasyon testlerim geldi hadi bu ay düzenli çalışma yapalım da mart hamiş patlaması olsunnn:))

iyi yapmışsın canım testler işe yarıyor, bu ay ilk denememizdi ıskalamamak için bende netten ovulasyon+gebelik testi satın aldım... çift çizgiyi gördüğümüz gün ve ondan sonraki 2 gün çalışma olmuştu...inşallah darısı başına...

Son düzenleme:
Hımm acamadım lınkı bn predıctorunkını almayı dusunuoddumm

laboguick benimki bakalım inşallah hayrını görürürz..

hadi bakalım umarum bizdede işe yarar. düzensiz olduğu için yumurtlama gününü ıskalayabiliyorduk şimdi bakalım mart bize ugur getirir inşallahhh

ben de bu ay ılk defa surelab dıye bı yumurtlama testı ile denedim. Bu arada o ıkıncı cızgı daha koyu fılan demedim ıkı cızgı de koyulasmaya basladıgı gun ve ertesı gun yaptık. Bakalım eger tutarsa super olacak :)

hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum,bebişe arkadaş lazım

giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerdesın yaaaa sana bakıp çıkıyorum bı yakalayamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iştee geldiimmmm burdayiiiiiiiiiiiiiim sen nerdesiinnn bebikiimmm

bende laboguick marka testleri kulalndım,ovulasyon gününde net 2 çizgi gördüm ama gebeliği bat geçtikten sonra silik görebildim.

hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum,bebişe arkadaş lazım

bende laboguick marka testleri kulalndım,ovulasyon gününde net 2 çizgi gördüm ama gebeliği bat geçtikten sonra silik görebildim.

insallahhh tatlım bebişine arkadaşş yaparızz:))) net 2 çizgi gördüğünde yumurtlama olmuş mu oluyo yoksa yumurtlama öncesimi oluyo? hiç kullanmadığımdan bilemiyorummmmm

insallahhh tatlım bebişine arkadaşş yaparızz:))) net 2 çizgi gördüğünde yumurtlama olmuş mu oluyo yoksa yumurtlama öncesimi oluyo? hiç kullanmadığımdan bilemiyorummmmm

bende bilmiyorum ama çift çizgiyi gördüm akşam çalışma oldu sabah tekrar yaptım çizgi çok silikti:) ucundan yakaladık galiba

ya ben de bu ay ılk defa kullandım ya dedı kı arkadasım, o ıkı cızgıyı gordugunde yap. yumurtlamıs oluyorsun ama daha catlamamıs oluyorsun. onemlı olan yumurtlar yumurtlamaz bırlıkte olmak yanı 2-3 gun dayanabılıyomus spermler o yuzden zamanı kacırmamak onemlı

bende bilmiyorum ama çift çizgiyi gördüm akşam çalışma oldu sabah tekrar yaptım çizgi çok silikti:) ucundan yakaladık galiba
aaa inşallahh bende ucundan mucundan yakalarımm:) testi sabah akşam mı yaptın yoksa günde bi kere mi

Inşallahh cnm bnde alayım hangı marka alacagıma karar veremedımmm ben senınkı neıdı

hımmm ole yapalım bakalım bizdee:)

hoşbuldum canım,bebişin durumunu bugün öğrenecez inşallah saat 17 de randevum var...bizimkine arkadaş lazım,hadi bakalım güzel haberi ilk kimden duyacaz

hadi inşallah sen bize hayirli haberler verr bizde sana hayirli haberler vereliimm inşallaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…