Hamile kalmayı bekleyenler

sevgili MODELLI ve OZLEMIMK arkadaslarim batiniz 3 subatmis sizden haber beklemekteyiz lutfen gelip durumunuzu soyleyin ki hem listeyi guncelleyim hemde bebis haberi varsa ogrenelim.
ve bati bugun olan arkadaşlarım ZEYY, SERAYNN, CHEKBONE ve ASLIAYDIN sizler icin heycanlaniyoruzz ne durumdasiniz guzel haberler verirsiniz umariimm

canım benim biliyorsun benim kırmızılarrrr geldi 5 şubattaaa yeni bat 8 martttt:)))

hoşbuldum canım,bebişin durumunu bugün öğrenecez inşallah saat 17 de randevum var...bizimkine arkadaş lazım,hadi bakalım güzel haberi ilk kimden duyacaz

inşallah bebişin sağlıklı mutlu güzel güzel büyür, allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah :) darısı da biz diğer bekleyenlerin başına inşallah :)

canım ben henüz olmadım beklemedeyim..sabahtan beri beyaz akıntım vardı şimdi azaldı sağ kasığımda batma var rahatsız edici derecede..ama göğüslerimde ağrı sızı yok büyüdüler biraz sadece..adet olucam sanırım kafama taktığım için olamadım

canim benimm yaa hayir guzel haberler istiyoruz biizz bebek bekliyoruzzzzz halay cekecezz dahaa

canm bnm haklısın senarada ugra yıne ozletme kendınıburda olunca hergun aklında oluyo basaka seylerle kafanı dagt guzel haberlerle gerı gel ozletme kendını

takipcinizim gizli gizli

inşallah sizlerdende güzel haberler alabilirim,özellikle varikoselcilerden

ay evett kuzum ya ben senin yenisini ekledim ama eskisini silmemisim karıştırdım simdi de (((

önemli değil tatlımmmm..
canim benimm yaa hayir guzel haberler istiyoruz biizz bebek bekliyoruzzzzz halay cekecezz dahaa

evet yaaa kıralım şu zincirleri halay horon çiftetelli artık ne gelirseee:))

Canim benim kiyamam ne yazacagimi bile bilemiyorum sadece hiissediyorum hislerini kelimeler anlatmaya yetmiyor uzulme vs demicem cunku hissediyorum hislerini icten

zaten beni en iyi sizler anlarsınız tatlım,güzel şeyler olsun artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…