tatlim batini yazarsan ekleyebilirimm
inşallahh...günde 3 defa yapıyordum :) çift çizgiyi gördüğüm gün sabah 8 gibi yaptım silikti,12 de yaptım biraz daha koyulaştı...2:30 da net çift çizgiiaaa inşallahh bende ucundan mucundan yakalarımm:) testi sabah akşam mı yaptın yoksa günde bi kere mi
Inşallahh cnm bnde alayım hangı marka alacagıma karar veremedımmm ben senınkı neıdı
hadi inşallah sen bize hayirli haberler verr bizde sana hayirli haberler vereliimm inşallaahhhh
teşekkür ederiim. batım 9 Mart :)
kirmizilar mi geldiii
sevgili MODELLI ve OZLEMIMK arkadaslarim batiniz 3 subatmis sizden haber beklemekteyiz lutfen gelip durumunuzu soyleyin ki hem listeyi guncelleyim hemde bebis haberi varsa ogrenelim.
ve bati bugun olan arkadaşlarım ZEYY, SERAYNN, CHEKBONE ve ASLIAYDIN sizler icin heycanlaniyoruzzne durumdasiniz guzel haberler verirsiniz umariimm
hayır canım belim ağrıyınca olucam sandım olmadım ama henüz
Uğurlu gelsin inşallah canim ekledim..
hoşbuldum canım,bebişin durumunu bugün öğrenecez inşallah saat 17 de randevum var...bizimkine arkadaş lazım,hadi bakalım güzel haberi ilk kimden duyacaz
sevgili MODELLI ve OZLEMIMK arkadaslarim batiniz 3 subatmis sizden haber beklemekteyiz lutfen gelip durumunuzu soyleyin ki hem listeyi guncelleyim hemde bebis haberi varsa ogrenelim.
ve bati bugun olan arkadaşlarım ZEYY, SERAYNN, CHEKBONE ve ASLIAYDIN sizler icin heycanlaniyoruzzne durumdasiniz guzel haberler verirsiniz umariimm
canım benim biliyorsun benim kırmızılarrrr geldi 5 şubattaaa yeni bat 8 martttt:)))
canım ben henüz olmadım beklemedeyim..sabahtan beri beyaz akıntım vardı şimdi azaldı sağ kasığımda batma var rahatsız edici derecede..ama göğüslerimde ağrı sızı yok büyüdüler biraz sadece..adet olucam sanırım kafama taktığım için olamadım
inşallah bebişin sağlıklı mutlu güzel güzel büyür, allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah :) darısı da biz diğer bekleyenlerin başına inşallah :)
canim benimm yaa hayir guzel haberler istiyoruz biizz bebek bekliyoruzzzzzhalay cekecezz dahaa
canm bnm haklısın senarada ugra yıne ozletme kendınıburda olunca hergun aklında oluyo basaka seylerle kafanı dagt guzel haberlerle gerı gel ozletme kendını
ay evett kuzum ya ben senin yenisini ekledim ama eskisini silmemisim karıştırdım simdi de(((
canim benimm yaa hayir guzel haberler istiyoruz biizz bebek bekliyoruzzzzzhalay cekecezz dahaa
Canim benim kiyamam ne yazacagimi bile bilemiyorum sadece hiissediyorum hislerini kelimeler anlatmaya yetmiyor uzulme vs demicem cunku hissediyorum hislerini icten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?