Hamile kalmayı bekleyenler

askolsunnn güncelleniyorr tabiii ama bunun icin bati geçenlerin ne durumda olduğunu yazmalari gerekiyor.. ben iyiyim tatlisss sen nasılsınnnn

Kızucummmm takılıorum sana yaw
İimmm tatlımmm bende kırmızıların gelmesini bekliorummm gelsede bitsede yeni çalışmalar başlasa 6 günüm kaldı :))

Kızucummmm takılıorum sana yaw
İimmm tatlımmm bende kırmızıların gelmesini bekliorummm gelsede bitsede yeni çalışmalar başlasa 6 günüm kaldı :))

halayi da hiç sevmem ama sizin icin cekecem hatta düğün dernekteki gibi yapalimm

Yaa varikoselciler demeee pufff düşünmek istemiorum onu hiççç

kuzum nasılsın 17.00 de dr randevun vardı merak ettımm

Amin canim benim InsallahBurasi olmasa zaten ben kendimi busbutun yanliz hissederdim.

Evet bencede yine annenin yapmasi daha iyi olur

hamile degilim kızlar sabah test yaptım negatifff cok yıkıldım
mutlaka yaz diyenler okur umarım :26:

yemın ederım pisikolojik falan değil bacak çekılmesı denılen şeyı yaşıyorumm yanıı sol bacağımda ınanılmaz bı cekılme var ben test yapıyım mı kızlarrr

canım o bacak çekilmesi kasık ağrısı hafif mide bulantısı hepsi bendede var adtime 6 gün kala yani dün dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı belki geç döllenmedir diye çok azda olsa bi ümidim var hala bakalım belki bi mucize olur değer yükselir

Ay inşallah haydi:)

insallah tatlım hayırlısııylaa nasip olur bizlere de

Olur tatlım yeni aya yeni çalısmalara bakcaz bır ovulasyon testi alıp yola devam tatlım

insallah canımmmm insallahhhhhhhhhhh

Oluuuurr bak gör hepımız oespese bagarcaz hamılleeeeeeyıııııımmm dıee onlar bırbırlerıne oyun arkadası olcaklar

kızlar bu gün bat günümdü henüz gelmedi.4 ve 3 gün kala test yapmıştım negatifti.dünde yapmıştım sanırım o da negatifti.saçma bi testti o bozukmuydu neydi.buraya koymuştum.dalga dalga renk renk oldu.bu gün hastalanmadım henüz.ara ara hastalanıcak gibi ağrım oldu geçti.ben emzirdiğim içinde düzensiz regli olucam belki.belki yumurtlamadım bile.hiç bilemiyorum ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…