Hamile kalmayı bekleyenler

ayyy insallahhh tatlımmm rabbim dualarımızıı kabulll ederrrr

hamile degilim kızlar sabah test yaptım negatifff cok yıkıldım
mutlaka yaz diyenler okur umarım :26:

seni çok iyi anlıyorum,1 hafta önce aynı şeyleri bende yaşadım.lütfen daha az üzül.bizim iyi olmamız gerekir,gelecek olan bebeğimiz için

Kızucummmm takılıorum sana yaw
İimmm tatlımmm bende kırmızıların gelmesini bekliorummm gelsede bitsede yeni çalışmalar başlasa 6 günüm kaldı :))

biliyorum sekerim takildigini aaaaa ne biliyosun canimmm kırmızlarin geleceginiii belkii bebiss gelirr

biliyorum sekerim takildigini aaaaa ne biliyosun canimmm kırmızlarin geleceginiii belkii bebiss gelirr

Ayyy bu ay hiçççç beklemiorum onu kuzucum yaa bata son 5gün gelsinde bitsin hmn önümüzdeki aya güzel planlarım var biran önce uygulamaya geçmek istiorumm

Herkesçiklere günaydınnnn :)))
Güzel bi güne uyandık hissediorummmm :)) bgn güzel haberler alsın topiğimizzzz

Ayyy bu ay hiçççç beklemiorum onu kuzucum yaa bata son 5gün gelsinde bitsin hmn önümüzdeki aya güzel planlarım var biran önce uygulamaya geçmek istiorumm

hiiiiiicc belli olmaz bebegiimn herseyin hayirlisi, kırmızılar gelsede moral bozmak yok o planlari uygulamak laziimm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anne adayları.
bugün battan sonraki ilk günüm huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hepinizi öpüyorumhayırlı haberler

günaydın :)) herkeze iyi hafta sonları

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anne adayları.
bugün battan sonraki ilk günüm huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hepinizi öpüyorumhayırlı haberler

gunaayyyydiiiinn güzel topigin güzel insanlariiiiii

Herkesçiklere günaydınnnn :)))
Güzel bi güne uyandık hissediorummmm :)) bgn güzel haberler alsın topiğimizzzz

gunaydın guzel hanımlarrrrrrrrr haberler nasıl ?????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…