Hamile kalmayı bekleyenler

canının birşey istememesi stresten cnm düşünmemeye çalış diyeceğim ama çok zor biliyorum :)
kahverengi lekelenmeden bahsediyor çoğu hamileler bende öyle birşey olmadı o yüzden çok heveslenmekte istemiyorum

kızlar hadı hamıle haberlerı almak ıstıyorum ve hamıle olmak ıstıyorum okadar ozlem duyuyorum kj o duyguya 2. yi hemn yapcam

merhaba kızlaaaar hayırlı Cumalar herkeslere. Rabbim bu güzel günün hatrına dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah bekleyenlerin hepisi hamiş olun inşallah bu ara da benim bat 9 undaydı ben hala adet olmadım, ısrarla ve sabırla beklemeye devam ediyorum. Hayırlısı bakalım. bat ı yaklaşmış olanlar var umarım güzel haberler alırız bu ay bir sürü

canimmmm sen neyi bekliyosuuunnn test yapsanaaa

canimmmm sen neyi bekliyosuuunnn test yapsanaaa

tatlıımmmm ben 5 inde kan testi yaptırmıştım, 2 sinde pembe bir akıntım olmuştu. onun için gitmiştim doktora acaba yerleşme kanaması mı diye. ultrasonla baktı birşey göremedi. kan testi istedi işte 5 inde negatif çıktı. adet olursun dedi bir kaç güne.9 uydu bat ama olmadım hala. acaba geç döllenme falan bişeler olabilir mi bilmiyorum. 3 gün önce falan evde test yaptım negatif çıktı oda. bekliyim dedim biraz daha ama bilemiyorum :44:

senin batini 9mart yapmisiz ama kirmizilari gordun sandim ben

senin batini 9mart yapmisiz ama kirmizilari gordun sandim ben

işte kan testi negatif çıkınca. dr da 2-3 güne adet olursun diyince umudum bitmişti. bat ı beklemeden tarih verdim. ama henüz daha görmedim kırmızıları. ne iş bilemedim :44:

biz bu ay başladık canım adetten sonra korunmayı bıraktık hap kullanmadım hiç eşim korunuyordu bakalım sonuç nasıl olcak çok istiyoruz inşallah raabim hayırlısını verir

amin canim insallah Rabbim hepimizin gonlune gore verir, hayirlisini doğru zamanda versin insallah..

işte kan testi negatif çıkınca. dr da 2-3 güne adet olursun diyince umudum bitmişti. bat ı beklemeden tarih verdim. ama henüz daha görmedim kırmızıları. ne iş bilemedim :44:

bence sen tekrardan bi kan testi yaptir belki gec dollenmedir doktorlar da can skmaya bayilir

bence sen tekrardan bi kan testi yaptir belki gec dollenmedir doktorlar da can skmaya bayilir

evet yaa o kadar kesin konuşuyorlar ki sanki başka hiçbir ihtimal olamazmış gibi. İnşallah geç döllenmedir canıımm kan testi içinde biraz daha bekliyim diyorum işte. en azından haftaya kadar bekleyebilirsem becerip o zaman bidaha yaptırırım. bakalım işte hakkımızda hayırlısı :)

aynen öyle yaaaa benim iki tane tanıdığıma doktorlar hamile kalman zor korunmanıza gerek yok demiş ikisi de hamileler şimdi ve şok oldular...bir tanesi 40 yaşında hatta...Allah istedi mi hiç bişey engel olamaz..

canım o yerleşme kanaması herkeste olmayabılıyor o yuzden umudunu kırmaa

tabi ki yaa ben rahimini baglatan kadinin hamile kaldigini bile gordum :)

inş tatlım hamilelik gecikmesidir. normalde geciktiği oluyor muydu?

aynen öyle yaaaa benim iki tane tanıdığıma doktorlar hamile kalman zor korunmanıza gerek yok demiş ikisi de hamileler şimdi ve şok oldular...bir tanesi 40 yaşında hatta...Allah istedi mi hiç bişey engel olamaz..

tabi ki yaa ben rahimini baglatan kadinin hamile kaldigini bile gordum :)

inşallah cnm
sende durumlar nasıl regl olcakmışsın gibi belirti var mı?sende yerleşme kanaması oldu mu peki

selam kızlar ben geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…