benımde ateşim var oda üşüme yapıo bel ağrım var aynen bırde arada sol kasığımda batma oluyo bacak çekılmem 15 gundur var aynen ğögüslerdekı acı geçtı ama şiş bastırınca yınede acı varr ve canım bışey ıstemıooo
Belki hamilesindir canım ya çıkmıyormuş ya bazen testlerde.geç döllenme falan da olabilir sen yine de dikkat et kendine.
Ben bu gibi durumlarda.hep.hamilelerin buraya ihtiyaci kalmadığı.için geri yazmadıklarini.düşünüyorum bence hepsi şu an mutluluktan uçuyor burası akılladına gelmiyordur bile.ki umarım oyledir herkes kavuşsun melegine
Birşey.sormak istiyorum dizlerini çekmekten kasıt ilişki sonrası mu ?dizlerini toplamaktan kastın.yatarken mi! Çok mu soru sordum ki
Sanırım herkesin yumurtlama tarihleri bu zamana uyuyor.doktorlarda hep buna göre tarihlendiriyor çünkü
ilşki sonrasında dizlerimi topladım bo.....lmadan sonra
regl mı oldun canımm bende olcam galıbaa belim inanılmaz ağrıyo
Aminnn canımmm...gizim benimm yeni bat 14mart değiştirebilirsin artık
merhaba kızlaaaarhayırlı Cumalar herkeslere. Rabbim bu güzel günün hatrına dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah bekleyenlerin hepisi hamiş olun inşallah bu ara da benim bat 9 undaydı ben hala adet olmadım, ısrarla ve sabırla beklemeye devam ediyorum. Hayırlısı bakalım. bat ı yaklaşmış olanlar var umarım güzel haberler alırız bu ay bir sürü
canimmmm sen neyi bekliyosuuunnn test yapsanaaa
artık bugunde geçsinnn bakalımm hayırlısıı bebğimm ama bildiğin kemiklerimm ağrıyoo vucudum dakıı
tatlıımmmm ben 5 inde kan testi yaptırmıştım, 2 sinde pembe bir akıntım olmuştu. onun için gitmiştim doktora acaba yerleşme kanaması mı diye. ultrasonla baktı birşey göremedi. kan testi istedi işte 5 inde negatif çıktı. adet olursun dedi bir kaç güne.9 uydu bat ama olmadım hala. acaba geç döllenme falan bişeler olabilir mi bilmiyorum. 3 gün önce falan evde test yaptım negatif çıktı oda. bekliyim dedim biraz daha ama bilemiyorum :44:
senin batini 9mart yapmisiz ama kirmizilari gordun sandim ben
biz bu ay başladık canım adetten sonra korunmayı bıraktık hap kullanmadım hiç eşim korunuyordu bakalım sonuç nasıl olcak çok istiyoruz inşallah raabim hayırlısını verir
işte kan testi negatif çıkınca. dr da 2-3 güne adet olursun diyince umudum bitmişti. bat ı beklemeden tarih verdim. ama henüz daha görmedim kırmızıları. ne iş bilemedim :44:
bence sen tekrardan bi kan testi yaptir belki gec dollenmedirdoktorlar da can skmaya bayilir
evet yaa o kadar kesin konuşuyorlar ki sanki başka hiçbir ihtimal olamazmış gibi. İnşallah geç döllenmedir canıımmkan testi içinde biraz daha bekliyim diyorum işte. en azından haftaya kadar bekleyebilirsem becerip o zaman bidaha yaptırırım. bakalım işte hakkımızda hayırlısı :)
bence sen tekrardan bi kan testi yaptir belki gec dollenmedirdoktorlar da can skmaya bayilir
canının birşey istememesi stresten cnm düşünmemeye çalış diyeceğim ama çok zor biliyorum :)
kahverengi lekelenmeden bahsediyor çoğu hamileler bende öyle birşey olmadı o yüzden çok heveslenmekte istemiyorum
düzenin değişmiştir canım çalışmalara başlayınca benimde değişti günlerim..stres yapıyoruz ister istemez..olur mu oldu mu? ddiye..o bile etkiliyo döngüyü...
canım sen yine de ümidini kesme benim bi arkadaşıma çocuğun olması çok zor korunmana gerek bile yok demiş doktor..2-3 ay sonra hamile kaldı şok oldu resmen..Alah isterse herşey mümkün...
canım o yerleşme kanaması herkeste olmayabılıyor o yuzden umudunu kırmaa
tatlıımmmm ben 5 inde kan testi yaptırmıştım, 2 sinde pembe bir akıntım olmuştu. onun için gitmiştim doktora acaba yerleşme kanaması mı diye. ultrasonla baktı birşey göremedi. kan testi istedi işte 5 inde negatif çıktı. adet olursun dedi bir kaç güne.9 uydu bat ama olmadım hala. acaba geç döllenme falan bişeler olabilir mi bilmiyorum. 3 gün önce falan evde test yaptım negatif çıktı oda. bekliyim dedim biraz daha ama bilemiyorum :44:
aynen öyle yaaaa benim iki tane tanıdığıma doktorlar hamile kalman zor korunmanıza gerek yok demiş ikisi de hamileler şimdi ve şok oldular...bir tanesi 40 yaşında hatta...Allah istedi mi hiç bişey engel olamaz..
tabi ki yaa ben rahimini baglatan kadinin hamile kaldigini bile gordum :)
inşallah cnm
sende durumlar nasıl regl olcakmışsın gibi belirti var mı?sende yerleşme kanaması oldu mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?