Hamile kalmayı bekleyenler

Hoşgeldin cnm :)
Resmen burdan çıkamaz oldum,aslında bi yandan bnm için iyi bi yer ailemden uzak olduğum için dertleşecek bi sürü arkadaşa sahip oldum :)

hosbuldum cnm nasılsınız bakalım
hamisler yokmu hic ya bu ay bari olsakk
aynen cnm bende burasız yapamaz oldum

ayyyy ins.hamissindir tatlım belirti yokmu ?

inş. cnm ama artık belirtilere de takılmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum...
ateşim 36.8-37.2 arasında gidipi geliyo dier aylara göre dikkatimi çeken tek o var hasta da değilim halbuki...
bi de göğüslerim yumurtlma günlerimde şişti ve şuan acısı yok sadece şişler.
yerleşme kanaması yaşamış çoğu kişi ben yaşamadım böyle işte (

aynennn yok galiba...

inşallah topluca bu ay hamile kalırız emiiiiiiiiiiii

Ya hamişlerimize sormak istiorumm hani adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı diolar yaa o adet sancısıda oluomu hani adet olursunda çok ağrın olur ya ölee merak ediorumm bunu :))

sarı akıntı bende 1 kere geldi o da 1 hafta önce falandı ama o kdr şaşırmıştım hatta sarı kaıntıyı görnce normalde olmazdı çünkü sarı akıntım üşüttüm die düşündüm

bende regl oolcam dıe affedersın ped koyuyorum bı parça sapsarı akıntı olmuşş o dıkkatımı çektıı

biraz öncee cok siddetlii bi kasık agrım oldu neydi bilemedim yürüyemedim bile. basına gelen varmı kızlar ya bat yarın

bende regl oolcam dıe affedersın ped koyuyorum bı parça sapsarı akıntı olmuşş o dıkkatımı çektıı

üşütmüş olabilirsin cnm malum haalar çok dengesiz şu sıralar ...
Ama şunuda ekleyeim bazılarında sarı akıntı olup hamile olanlarda var

canım ben hamıleyım ama bende yasamadım ole yerleşme kanaması dıye bışey
herkeste olmuo zaten
buna takılma
senın bat nezaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…