- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
kızlar bende 5 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz ama olmuyor. bu ay ki adetim dün bitti. yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyorsunuz. doktoramı gitmeliyim yada eczanelerde satılan testlerdenmi almalıyım yardımcı olurmusunuz..
Canımmm bnce şimdiddn başla hiç belli olmaz bnmde genelde 1gün gecikio yani 29günde 1oluo nerdeyse ama 10.gün yumurtam çatlıo 2aydır :))
Canımmm Canımmmm İyi ki varsınız....
Beni benim gibi anlayan sizin gibi mükemmel insanlarla tanışmak ne güzel...
Kötüyüm... Dokunsalar ağlayacağım... gereksiz olduğunu biliyorum... Bir gün o bebişin geleceğini ve bu günleri acı bir gülümsemeyle anacağımı çok iyi biliyorum tıpkı ilk bebeğimde olduğu gibi.... Ama olmuyor işte... duygusallık insanın elinde değil işte...
Ama siz var yaaa... Siz iyi ki varsınız beeeeeee
Yesss :)) yaw gelsinde bitsinnn hmn başlayalım çalışmayaaa bu ay farklı yöntemler denicezz :)) çok hırs yaptık ekimde bırajtık korunmayı kasımda yapamadık bişi ayrıydık aralıkta doğru düzgün çalışmadık ocakta ilaç kullanıodum yumurtayı kaçırdık :))) bu ay hırs yaptık gerekirse hergünn
benimde dünde vardı bugunde var sadece sol tarafımda ve bacağımda ağrı var batma oluyo solda regl sancım yok ama bugun belim ağrıyoo
gunaydinnn kuşum iyiyim benn sen nasılsın :)) bebegiim gönlünden geçen icin cok tesekkur ederiim yaa ahh keskee....insallahh hepimizin duasi kabul oluur :)))
canimmmn neler de düşünmussunuuzz tebrik ediyorummm ama mantikli yani gayeettumarım herşey gonlumuze gore olur kuşum hayirlisiyla inşallahhh
Günaydııınnn tatlııım:)) Hayırlı cumalar olsun, güzel olsun bugüüünnn:)))
hoşgeldin canım aramıza amin inşallah...
hosgeldin canimm amin insallah dualarin için Allah razi olsun..
e hadi bakalımmm ama hirs yapcam diyee stres yapmayin sakin emii :)
Canlarımm sevgililer gününüz kutlu olsuuuun:))) Kocişler elleri kolları dolu hediyelerle gelsiiin inşallaaah:)))))
hoşbuldum canımm
hoşbuldum canımm
bu ay adetimden sonra başladık yumurtlama dönemim bu haftaydı hayırlısı inşallah diyorum sizler ne zamandır bekliyorsunuz
Canlarımm sevgililer gününüz kutlu olsuuuun:))) Kocişler elleri kolları dolu hediyelerle gelsiiin inşallaaah:)))))
Arkadaşlar adetten 5 gün önce bete hcg yalıpması doğru sonuç verir mii?
hayirlisi insallah tatlim.bizim 2. denememiz bu ay senin ne kadar oldu canim
Bak işte onda emin deilimmm :)) umarım yapmayız :)) hırs işin şakası canımm biz naparsak yapalım zamanı gelmemişse olmaz ztn hayırlısı dioruz hep şimdiye kadar doğru düzgün asılmadık bile bu işe hep oluruna bıraktık bu ay oluruna bırakmadan çalışalım bakalım :))
bebeğiiiimmm napıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canımmm bnce şimdiddn başla hiç belli olmaz bnmde genelde 1gün gecikio yani 29günde 1oluo nerdeyse ama 10.gün yumurtam çatlıo 2aydır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?