bekleme modundayiimm bebikiimmmm sen napiyosuunnn test yapmadinmiiii
bende bu şekilde teselli oluyorum canm zaten Allah isteseydi olurdu demekki hakkımda hayırlısı değilmiş kısmet mevlam bilir zamanını hepimiz için allahım bebek isteyen herkese versin inşallah bir dua paylaştım bugun okumanı tavsiye ederim oku ve canı gönülden iste emin ol mükafatını alıcaksn ve banada dua et faydasını göreceğine eminim
yokkkk en son test yaptım negatıftı 1 hafta olmadan test falan yapmıycamm ama merakda edıorum yapcak bışeyyok bbeğimm ama belım ağrıyoo bırde ılk defa regl gunum sektı ılk defaaaa
Canlarımm sevgililer gününüz kutlu olsuuuun:))) Kocişler elleri kolları dolu hediyelerle gelsiiin inşallaaah:)))))
canim 30 gunde bir adet oluyosan yumurtlaman 16. gündür 18 değil. bana sorarsan 10. günden sonra basla. benimde 16. 17. günler yumurtlamam ama bu ay 13. gün fark ettim. arastirdim mümkünmüs
30-33 arası değişiyo aslındaa ama o zaman işimizi sansa bırakmayalım bugün başlayayım ovulasyon testine
hayirlisi insallah tatlim.bizim 2. denememiz bu ay senin ne kadar oldu canim
ama sen o testi cokk erken yaptin be kuzum erken gebelik testi olsa bile yani bikaç gün daha bekleseydin keske..neyse dur balalım bugün gecsin de yarin yaparsin belkii
hakkinda hayirlisi olsun bebegim dogru tabiki dediğin Rabbim verecegi zamani biliyor. siz iyi calisin
Aminnn canımmm...gizim benimm yeni bat 14mart değiştirebilirsin artık
hala beklemedeyim testte yapmak istemiyorum olmazsam bi kç gün daha bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum :S
hala beklemedeyim testte yapmak istemiyorum olmazsam bi kç gün daha bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum :S
AYNEN öyle cnm banada doktorumun söyldiği buydu zaten hatta kurtarmak için birşeyler yapabiliriz ama yapmayalım kendi kendine düşsün ilerde sorun çıkabilir risk dediler önce çok üzüldüm müdahele edilmediğine beni kaderime bıraktıklarına belki kurtarılırdı diye çok ağladım çünkü kanaması olan düşük tehlikesi yaşayan birçok anne yatarak dinlenerek o aşamayı atlatıyordu ama bana birşey yapılmadı doktorumunda dediği senin dediğinle aynıydıilerde bebekte sorun oluşmasını göze almanız lazım diyince hiç bir müdahele ettirmedik ve 15 gün sürdü düşme kanımda hamielik değeri yeni bu hafta düştü parcalarda 14.15.günler geldiBu arada bende yumurtalama sorunu var kendiliğimden hamile klamıyorm klomen +catlatma iğnesiyle kalabilmiştim ama buna şükür en azından o şekilde de olsa kalabiliyorm tüp bebek denemeleriyle defalarca tumayan anneler var halime binlerce şkür VE HEP ŞUNU DİYORM ALLAHIM ÖNCE BENDEN DAHA MÜŞKÜL DAHA UZUN ZMANDIR BEKLEYENLERE DERMAN OLSUN ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE HAYIRLISIYLA ALLAHIM ÇARESİZ ANNE ADAYLARIMIZA YARDIMCI OLSUN
gunaydın canım senınd geçti galıba benımde geçtı ama ınanlmaz bel ağrım var
ama benim adetlerim 30ile 33 gün arası değişiyo. senin 28 günde bir mi adetlerin?
AMİNNNNNNNNN inşallahhh
bel ağrısı bende 2 haftaya yakındr var cnm.göğüslerimin acıması geçti sadece şişler şuan.Ateşim de hala 36.8 civarı inmio 4 gündür falan ama vücudum alıştı artık ateşe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?