Hamile kalmayı bekleyenler

okudum canim Allah razi olsun insallah kabul olur dualarimiz..

yokkkk en son test yaptım negatıftı 1 hafta olmadan test falan yapmıycamm ama merakda edıorum yapcak bışeyyok bbeğimm ama belım ağrıyoo bırde ılk defa regl gunum sektı ılk defaaaa

ama sen o testi cokk erken yaptin be kuzum erken gebelik testi olsa bile yani bikaç gün daha bekleseydin keske..neyse dur balalım bugün gecsin de yarin yaparsin belkii

Kızlar herkese hayırlı cumalar veee sevgililer gününüz kutlu mutlu aşk dolu geçsin

Arkadaşlar cok rica ediyorum sizden listemizde gunu gecen anne adaylari bi haber versin 3ünde 6sinda bati olanlar var, haber verirsiniz diye bekliyordum ama kimse haber vermeyi dusunmuyor sanirim Üzgünüm ama silmek zorunda kalacam o zaman da kimse kirilmasin lutfen..

canim 30 gunde bir adet oluyosan yumurtlaman 16. gündür 18 değil. bana sorarsan 10. günden sonra basla. benimde 16. 17. günler yumurtlamam ama bu ay 13. gün fark ettim. arastirdim mümkünmüs

30-33 arası değişiyo aslındaa ama o zaman işimizi sansa bırakmayalım bugün başlayayım ovulasyon testine

hayirlisi insallah tatlim.bizim 2. denememiz bu ay senin ne kadar oldu canim

biz bu ay başladık canım adetten sonra korunmayı bıraktık hap kullanmadım hiç eşim korunuyordu bakalım sonuç nasıl olcak çok istiyoruz inşallah raabim hayırlısını verir

ama sen o testi cokk erken yaptin be kuzum erken gebelik testi olsa bile yani bikaç gün daha bekleseydin keske..neyse dur balalım bugün gecsin de yarin yaparsin belkii

artık bugunde geçsinnn bakalımm hayırlısıı bebğimm ama bildiğin kemiklerimm ağrıyoo vucudum dakıı

hala beklemedeyim testte yapmak istemiyorum olmazsam bi kç gün daha bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum :S

Amın cnmmm allhım bu mubarek daatlerın yuzu suyu hurmetıne ınsallahhh

gunaydın canım senınd geçti galıba benımde geçtı ama ınanlmaz bel ağrım var

bel ağrısı bende 2 haftaya yakındr var cnm.göğüslerimin acıması geçti sadece şişler şuan.Ateşim de hala 36.8 civarı inmio 4 gündür falan ama vücudum alıştı artık ateşe :)

bel ağrısı bende 2 haftaya yakındr var cnm.göğüslerimin acıması geçti sadece şişler şuan.Ateşim de hala 36.8 civarı inmio 4 gündür falan ama vücudum alıştı artık ateşe :)

benımde ateşim var oda üşüme yapıo bel ağrım var aynen bırde arada sol kasığımda batma oluyo bacak çekılmem 15 gundur var aynen ğögüslerdekı acı geçtı ama şiş bastırınca yınede acı varr ve canım bışey ıstemıooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…