inş tatlım hamilelik gecikmesidir. normalde geciktiği oluyor muydu?
bende artık beklicem bi kaç gün daha kan testi yaptırcam tabi hala olmamış olursam :)
bnm adeterm strese ve hava değişimine bağlı gecikiyordu genelde ama çok şükür normale dönmüştü.İnş. bu gecikme de bebektendir die umut ediyorum :)
inşallah canım
hamışsındır
allah gonlunun muradını wersın
beklemek zordur bılıorum
ama olmazsada olmaz uzulme
cunku bız nekadar yırtınsakta
nasıbı nezaman kesılıosa ozaman oluo
benımde reglım hiç sekmez hatta eşim yanlış hesapladın galıba dedı ge.em ay 16 sında oldum 28 gunde bır oluyorum dedım hesapladı o da şok oldu çünkü hiç geçmez bugunde sarı akıntı var pedde benım akıntım genelde beyaz olur ılk defa bukadar koyu gördum regl olurkende akıntım pembe olur regl olurum satenn
evet yaa o kadar kesin konuşuyorlar ki sanki başka hiçbir ihtimal olamazmış gibi. İnşallah geç döllenmedir canıımmkan testi içinde biraz daha bekliyim diyorum işte. en azından haftaya kadar bekleyebilirsem becerip o zaman bidaha yaptırırım. bakalım işte hakkımızda hayırlısı :)
Eki Görüntüle 977679 Kizlarrr kizlarrr kocacim surpriz yapmisss gic beklemiyordum cok m utlu okdum sizinle paylaşmak istedim:)))
canım ben hamıleyım ama bende yasamadım ole yerleşme kanaması dıye bışey
herkeste olmuo zaten
buna takılma
senın bat nezaman
tamamdır o zaman bugün başlanacak:=)aynenn oyle tatliimm bugün yada en gec yariinn
demekki erken yumurtlamada oluyomuşşşş bugün başlıycam bendeeeyok 28 değil benimkide 30 35 günde bir oluyordum :)
ayyyy cok hoss bebegiiimmmsenin koca romantik cikti ama benimkide aksama yemek yapma dısardayız dedi ha
aynen öyle yaaaa benim iki tane tanıdığıma doktorlar hamile kalman zor korunmanıza gerek yok demiş ikisi de hamileler şimdi ve şok oldular...bir tanesi 40 yaşında hatta...Allah istedi mi hiç bişey engel olamaz..
Bnce gelcekk ama daha hala gelemedi kahverengiler göründü sadece :))
Eki Görüntüle 977679 Kizlarrr kizlarrr kocacim sürpriz yapmisss hic beklemiyordum çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim:)))
ne alemdesin bebegiimm
Süpermişşş canımmm bnmkilerde az önce geldiii :)) akşamada dışardayızz :)) Eki Görüntüle 977712
tamamdır o zaman bugün başlanacak:=)
demekki erken yumurtlamada oluyomuşşşş bugün başlıycam bendeee
evet ya halbuki beklemiyordum gecen sene yollamıştı ama evlendikten sonra ilk diyeydi. bu sene evlilik yıl dönümümde bile çiçek almadı o yüzdende beklemiyordummmm şaşırdım vee coookkk sevindşmmm ben yaa:)
Ağrılarım arttıı biran önce gelsin die evi temizledimmm :)) kırmızıya dönüşmedi henüz dönüşmdk üzeredir :))
amaaaan sevmiyorum mutsuz haberleri
ben hala regl olmadımm ama eşime oldum dedım galıba süpriz olcak:26::26::26::26::26::26::26: :26:
Bnm bat ım dündü hala bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?