Hamile kalmayı bekleyenler

inş tatlım hamilelik gecikmesidir. normalde geciktiği oluyor muydu?

inşallah öyledir canımm. normalde gecikmezdi hiç mutlaka aynı gün olurdum. baya gecikti. ama testlerde hep negatif. anlamadım. haftaya giderim artık. biraz daha bekleyeyim dedim.

inşallah canım
hamışsındır
allah gonlunun muradını wersın
beklemek zordur bılıorum
ama olmazsada olmaz uzulme
cunku bız nekadar yırtınsakta
nasıbı nezaman kesılıosa ozaman oluo

inşallah canım
hamışsındır
allah gonlunun muradını wersın
beklemek zordur bılıorum
ama olmazsada olmaz uzulme
cunku bız nekadar yırtınsakta
nasıbı nezaman kesılıosa ozaman oluo

haklısın cnm :)
inş. sende bebeğini sağlıckla kucağına alırsın :)

ayy inşallah bir güzel haber de sen den alırız. inşallah hamişsindir. hadi güzel haberler

Kizlarrr kizlarrr kocacim sürpriz yapmisss hic beklemiyordum çok mutlu oldum sizinle paylaşmak istedim:)))

Son düzenleme:

sen bilirsin bebegim hakkinda hayirlisi olsun istersen pazartesiye kadar bekle, haftasonu belli olur artık kırmızılarin gelip gelmiyecegii..mutlu haberlerini bekliyoruz

aynenn oyle tatliimm bugün yada en gec yariinn
tamamdır o zaman bugün başlanacak:=)

yok 28 değil benimkide 30 35 günde bir oluyordum :)
demekki erken yumurtlamada oluyomuşşşş bugün başlıycam bendeee

ayyyy cok hoss bebegiiimmm senin koca romantik cikti ama benimkide aksama yemek yapma dısardayız dedi ha

evet ya halbuki beklemiyordum gecen sene yollamıştı ama evlendikten sonra ilk diyeydi. bu sene evlilik yıl dönümümde bile çiçek almadı o yüzdende beklemiyordummmm şaşırdım vee coookkk sevindşmmm ben yaa:)

aynen öyle yaaaa benim iki tane tanıdığıma doktorlar hamile kalman zor korunmanıza gerek yok demiş ikisi de hamileler şimdi ve şok oldular...bir tanesi 40 yaşında hatta...Allah istedi mi hiç bişey engel olamaz..

cok haklisinn tatlim..doktorların da al birini vur otekine guvenemiyosun artik..

hadi çiçeklerini bir güzel vazoya yerleştir bebegim bide bi arastir istersen ov. testlerini sabah ilk idrarla yapıyorlar bildigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…