Hamile kalmayı bekleyenler

maşallah cnm :)
kan testi yaptırmayı ne zmn düşünüyorsn bnm oturduğum küçük bi yer burda yapılmadığı için beklemeyi seçtim

canım 1 hafta olmadan hiç bişey yaptırmam ama sende yıne hareketlerıne çok dıkkat et akıl vermek değil yanlış anlama çünkü çok kritik ikimiz içinde bır haftayada kan yaparımm inş sende hamişş olllll yaaaaa

sağol cnm inşallah haftaya da biz burda hamileyiz deriz kısmetse :)

Doktora gittim kızlar, yumoşlarımı ziyaret ettim:))) İlaç biraz fazla etki yapmış, 3 tane nurtopum var:))) Ama tabi henüz çok büyümemişler. Pazartesi tekrar gideceğim bakalım.Doktorla konuşurken, benim adama telefon gelince odadan çıktı tabi, ben hemeenn fısır fısır eşimin problemlerini biirr birr anlattım doktora:))) Allah razı olsun Cumhur Abi'den, oydu eşimi tam zamanında arayan. Bu ay hamile kalabilirsem Cumhur Abi sayesinde olacak, çünküm hatırlarsanız benim adam geçen gittiğimizde doktora "tüm problem aha da bunda" diye beni göstermişti sanki kendi sütten çıkma ak kaşıkmış gibi:)) Ben eşimde ciddi sperm azlığı ve anomalisi var, seneler önce bize size tüp bebek bile zor demişlerdi deyince doktor da "iyi ki söyledin,yoksa boşa kürek çekecektik" dedi.Benim adam odaya dönünce "size aşılama yapalım,biraz daha kesin olsun ama ondan da çok umut beklemeyin" dedi. :))) İnşallah çarşamba gibi aşılama yapacağız bakalım.

Kızlar doktorum dedi ki, aşılama yaptıran ve sonuç alamayan arkadaşlarım için söylüyorum; aşılamanın şansı sadece %20 imiş. O yüzden aşılama tutmadıysa kendimizi suçlamamak, üzülmemek lazım. Kadında da erkekte de problem olmaması durumunda bile bu kişilerin her ay bebek sahibi olma oranı %17 imiş... En başarılı, konusunda son nokta tüp bebek kliniklerinde dahil tüp bebek başarı oranı %51dir mesela dedi. O yüzden ne yapmıyoruuuuz, üzülmüyoruuuzz:))) Allah ne zaman derse o zaman olacak.

Bakalım aşılamadan ben de pek umutlu değilim de, hayırlısı..

sen bilirsin bebegim hakkinda hayirlisi olsun istersen pazartesiye kadar bekle, haftasonu belli olur artık kırmızılarin gelip gelmiyecegii..mutlu haberlerini bekliyoruz

amiiin canıımm. hepimiz hakkında hayırlısı inşallah. Mutlu haberler veririm inşallah bakalım. bekleyip göreceğiz

Kizlar bende serephone icmistim biteli 17 gun oldu bugun doktora gittim 6,9 mm kucuk yani doktor pek olumlu konusmadi.buyurmuki.bende pcos var esime yeni dedim bana niye demedin dedi kizdi canim sikildi bole yapmasina.bebegimiz olmayacakmi falan diyo.canim sikildi

bendeeeee çok sabırsızımmmm ağrı olunca tuvalete koşuyorum bişey yok saten regl olcağımda kasığım ağrır ama bu kez belım ağrıyoooo

sağol cnm inşallah haftaya da biz burda hamileyiz deriz kısmetse :)

BATdaş minnoşlarımmm, çook umut vaadediyorsunuz benden söylemesi, ay ne olur hamile oluuun:)) :))))))
SAT'daş olun, kırkınız birbirinize karışşın inşallaaaahhhh:)))

BATdaş minnoşlarımmm, çook umut vaadediyorsunuz benden söylemesi, ay ne olur hamile oluuun:)) :))))))
SAT'daş olun, kırkınız birbirinize karışşın inşallaaaahhhh:)))

canımmmmmmm çokkkkk gusellll yazmışınnnnn duglandımmmmm ayyyy saten gergınlıkle duygusallık bır aradaaaa inş iki gun oldu saat saat sayıyorummm ama halen gelen gıden yok tek görunen sarı bır parça akıntı oda kesıldııı

tatlııım, üzülme sakın. pcos olanarın çocuğu olmıycak diye bir şey hiç bir doktor söylemiyor. sadece kontrol altında takip altında geçirmek gerekiyor. kaldı ki Allah isterse her şey de olur. kısır olsan bile olur. eşin belki çok fikri olmadığı için aklında soru işaretleri olmuştur. pcos un nasıl bir şey olduğunu hamileliğe engel olmadığı anlatırsan o da rahatlar sen de. sakın üzülme. rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Canıım yumoşların biraz minik ama canını sıkma, daha çoook yeni evlisin.Gelecek ay doktorun ilacın dozunu vb arttırır mesela. Zamanla herşey daha iyi olur merak etme.
Bende de pko var,bir sürüü de pkolu arkadaşım var, hepsinin ben de dahil bebeğimiz var canını sıkma, ilaç ve çatlatma iğnesi ile hamile kalırsın. Pko engel değil bebişe, yumurta takibi yapamadığın için durumu zorlaştırıyor. O yüzden ilaç ile zamanında yumurtlatıp, yumurtayı çatlatarak dışarıdan yardım almamız gerekiyor:))) Normal hatunlar yılda 12 yumurta kadar üretirken biz 5-6 kadar üretiyoruz . Ama sakın moralini bozma,tedavisi var diyorum ya, olmadı ilacı değiştirir, klomen denersin. Ama çook acele edip kendini yorma ve suçlama (ben çok üzdüm kendimi ilk zamanlarda hep kendimi hatta genetik olduğu için annemi (yazık kadın ne suçu varsa) cok suçladıım::)))
Çok yeni evlisin daha:) Vücudun,hormonların falan evliliğe alışsın biraz:))) Çok yeni evli olmak da bebek sahibi olma oranını düşürebiliyor tatlım. Olacaaaak:))) Moralini yüksek tut.
Benimki de ilk duyunca eşin gibi tepki vermişti. Kafana takma,alışıyorlar:)))))

Kızlar merhabalarr..ben 23 yasındayım bu ay 3. Denememiz.hamile kalamadım ister istemez takıyorum. .
Affınıza sığınarak birşey sorucam oral seks yapınca tükürüğün içinde bazı enzimlerden dolayı spermler öleb
liyormuş.ama yapmayınca da ben cok kasıyorum kendımı ve kupkuru oluyorum.bu konuya nasıl bir çözüm getirdiniz. ( cok üzülüyorum bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…