Canımmm belirtiler (ateş, gögüslerin vb.) hamilesin diyor ama hadi inşallah inşalaaaaaaahhhh
yaa hadii inşallahhh yarin yapsan testii off strese girdimm ben cok heycanlandim ha
bende kocişim yasaaa girdiii bileee heheheheheheheheh ama ağrım falaln da bıttı turp gıbıyımm
ben hala regl olmadımm ama eşime oldum dedım galıba süpriz olcak:26::26::26::26::26::26::26: :26:
maşallah cnm :)
kan testi yaptırmayı ne zmn düşünüyorsn bnm oturduğum küçük bi yer burda yapılmadığı için beklemeyi seçtim
ayy hadi bakalımm sabırsızlıkla bekliyoruzzz:))
canım 1 hafta olmadan hiç bişey yaptırmam ama sende yıne hareketlerıne çok dıkkat et akıl vermek değil yanlış anlama çünkü çok kritik ikimiz içinde bır haftayada kan yaparımm inş sende hamişş olllll yaaaaa
amaaaan sevmiyorum mutsuz haberleri
sen bilirsin bebegim hakkinda hayirlisi olsun istersen pazartesiye kadar bekle, haftasonu belli olur artık kırmızılarin gelip gelmiyecegii..mutlu haberlerini bekliyoruz
sağol cnm inşallah haftaya da biz burda hamileyiz deriz kısmetse :)
bendeeeee çok sabırsızımmmm ağrı olunca tuvalete koşuyorum bişey yok saten regl olcağımda kasığım ağrır ama bu kez belım ağrıyoooo
sağol cnm inşallah haftaya da biz burda hamileyiz deriz kısmetse :)
BATdaş minnoşlarımmm, çook umut vaadediyorsunuz benden söylemesi, ay ne olur hamile oluuun:)) :))))))
SAT'daş olun, kırkınız birbirinize karışşın inşallaaaahhhh:)))
kızlar hadı hamıle haberlerı almak ıstıyorum ve hamıle olmak ıstıyorum okadar ozlem duyuyorum kj o duyguya 2. yi hemn yapcam
Kizlar bende serephone icmistim biteli 17 gun oldu bugun doktora gittim 6,9 mm kucuk yani doktor pek olumlu konusmadi.buyurmuki.bende pcos var esime yeni dedim bana niye demedin dedi kizdi canim sikildi bole yapmasina.bebegimiz olmayacakmi falan diyo.canim sikildi
Kizlar bende serephone icmistim biteli 17 gun oldu bugun doktora gittim 6,9 mm kucuk yani doktor pek olumlu konusmadi.buyurmuki.bende pcos var esime yeni dedim bana niye demedin dedi kizdi canim sikildi bole yapmasina.bebegimiz olmayacakmi falan diyo.canim sikildi
ben regl oluyorum galiba.offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?