Hamile kalmayı bekleyenler

Canlarim alintiliyamiyorum cepten girdigim icin.cok sagolun.trip atiyor gercekten canim sikildi disari cikarmadi cikacaktik 14 subat die.niye sakladin diyo demekki bilse evlenmeyecekti.hata yapmisim en basta deyip ayrilmak dogruymus

alaksı olduğunu düşünmüyorum ben öle durumda ilk denmemde hamile kaldım yeni evliydim

Cok kirildim demekki olmayinca basima kalkacak bi ilgisiz tavirlar.onda olsaydi ben boylemi yapacaktim.sevgi bumu.ilk ayda boyle yapan sure uzayinca napcak acaba.

Canlarim alintiliyamiyorum cepten girdigim icin.cok sagolun.trip atiyor gercekten canim sikildi disari cikarmadi cikacaktik 14 subat die.niye sakladin diyo demekki bilse evlenmeyecekti.hata yapmisim en basta deyip ayrilmak dogruymus

canıııım trip atmasının sebebi sende pcos olduğunu öğrendiği için olduğunu sanmıyorum. ondan sakladığın, söylemediğin içindir. çünkü pcos bir hastalık değil, kötü bir durum değil. normal bir insan aylarca denerken pcos lu arkadaşım ilk denediğinde hamile kaldı. tepkisinin sebebi eşine söylememiş olmandı belki. anlatırsın sen durumu iyice düzelir herşey, bebişinde çok bekletmeden gelir inşallah, üzülme :)

seraynn cım adetin bitince hemen başal bismillah de bi gün dene bi gün deneme gün aşırı yumurtlamayı kaçırmamış oluyosun

Kızlaarrr batımla oyun oynuorum gelemio bi türlüüü hahahhh hep omu isteyince gelcekk bide ben isteyince gelsinn :)) dün akşam ağrım vardı gelcek gbiydi duş aldım gelemedi bgnde ağrım arttı yine duş aldım yine gelemedii :))) çok eğlencelii

ne güzell. beklemenin eğlenceli bir yolunu bulmuşsun inşallah adet ağrısı değildir de bebiş habercisidir canıımm

ne gelen var ne giden modundayım cnm
sanki regl olmuşum gibime geliyor sürekli ama hiç bişi yok baktığımda.
sahi bide oram çok yumuşak hiç öyle yumuşak değildi eskiden sende de var mı öyle bişi

DİKKAT ETMEDIM CANIM ama bende oldum gıbı oluo gıdıyom tık yokkk hhahahahahaha kocişteeee yasa girdiii yıneee olmadı dıoo kuzum benımmm

hadi çiçeklerini bir güzel vazoya yerleştir bebegim bide bi arastir istersen ov. testlerini sabah ilk idrarla yapıyorlar bildigim kadariyla
vazoda gelmişler zatennn onu bile düşünmüş kocacım:) kimisi sabah akşam diyo yaa 1 kere yapmak yeterli olur mu aceppp?

bendeeeee çok sabırsızımmmm ağrı olunca tuvalete koşuyorum bişey yok saten regl olcağımda kasığım ağrır ama bu kez belım ağrıyoooo
hımmmmmm hayırlısını isteee

kızlar hadı hamıle haberlerı almak ıstıyorum ve hamıle olmak ıstıyorum okadar ozlem duyuyorum kj o duyguya 2. yi hemn yapcam

canımmm aynı düşünüyorum walla arka arkaya bile olsalar razıyım ama beklemicem korunmıcam 1. olsun da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…