- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Kızlar merhabalarr..ben 23 yasındayım bu ay 3. Denememiz.hamile kalamadım ister istemez takıyorum. .
Affınıza sığınarak birşey sorucam oral seks yapınca tükürüğün içinde bazı enzimlerden dolayı spermler öleb
liyormuş.ama yapmayınca da ben cok kasıyorum kendımı ve kupkuru oluyorum.bu konuya nasıl bir çözüm getirdiniz.( cok üzülüyorum bu duruma
Canlarim alintiliyamiyorum cepten girdigim icin.cok sagolun.trip atiyor gercekten canim sikildi disari cikarmadi cikacaktik 14 subat die.niye sakladin diyo demekki bilse evlenmeyecekti.hata yapmisim en basta deyip ayrilmak dogruymus
tamamdır o zaman bugün başlanacak:=)
demekki erken yumurtlamada oluyomuşşşş bugün başlıycam bendeee
evet ya halbuki beklemiyordum gecen sene yollamıştı ama evlendikten sonra ilk diyeydi. bu sene evlilik yıl dönümümde bile çiçek almadı o yüzdende beklemiyordummmm şaşırdım vee coookkk sevindşmmm ben yaa:)
ben regl oluyorum galiba.offff
BATdaş minnoşlarımmm, çook umut vaadediyorsunuz benden söylemesi, ay ne olur hamile oluuun:)) :))))))
SAT'daş olun, kırkınız birbirinize karışşın inşallaaaahhhh:)))
amin amin
iyi dileklerin için teşekkürler
bebeğimmm ne durumdasınnnn
bende kocişim yasaaa girdiii bileee heheheheheheheheh ama ağrım falaln da bıttı turp gıbıyımm
Kızlaarrr batımla oyun oynuorum gelemio bi türlüüü hahahhh hep omu isteyince gelcekk bide ben isteyince gelsinn :)) dün akşam ağrım vardı gelcek gbiydi duş aldım gelemedi bgnde ağrım arttı yine duş aldım yine gelemedii :))) çok eğlencelii
Kuzummm üzülme ama bak bna :)) ben ztn bu aydan hiç umutlu deildimkii
seraynn cım adetin bitince hemen başal bismillah de bi gün dene bi gün deneme gün aşırıyumurtlamayı kaçırmamış oluyosun
ayyy yazik kocişee :))) hadi sevincli haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz canooo
amiiin canıımm. hepimiz hakkında hayırlısı inşallah. Mutlu haberler veririm inşallah bakalım. bekleyip göreceğiz
inşşş bebeğimmm hala olmadımmm bana dua edınnnn nolurrr
ne gelen var ne giden modundayım cnm
sanki regl olmuşum gibime geliyor sürekli ama hiç bişi yok baktığımda.
sahi bide oram çok yumuşak hiç öyle yumuşak değildi eskiden sende de var mı öyle bişi
vazoda gelmişler zatennn onu bile düşünmüş kocacım:) kimisi sabah akşam diyo yaa 1 kere yapmak yeterli olur mu aceppp?hadi çiçeklerini bir güzel vazoya yerleştir bebegimbide bi arastir istersen ov. testlerini sabah ilk idrarla yapıyorlar bildigim kadariyla
hımmmmmm hayırlısını isteeebendeeeee çok sabırsızımmmm ağrı olunca tuvalete koşuyorum bişey yok saten regl olcağımda kasığım ağrır ama bu kez belım ağrıyoooo
kızlar hadı hamıle haberlerı almak ıstıyorum ve hamıle olmak ıstıyorum okadar ozlem duyuyorum kj o duyguya 2. yi hemn yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?