Hamile kalmayı bekleyenler

Canlarim alintiliyamiyorum cepten girdigim icin.cok sagolun.trip atiyor gercekten canim sikildi disari cikarmadi cikacaktik 14 subat die.niye sakladin diyo demekki bilse evlenmeyecekti.hata yapmisim en basta deyip ayrilmak dogruymus

canım hastalığı bilmediğinden trip atmıştır o . ne olduğunu açıklarsan anlar, bir de sakladığını düşündüğünden bozulmuş olabilir. sen bir durumu açıkla. daha baştan kırılma :)

Haklisin canim ondan yapiyor hakli belkide uzuldum bole yapmasina yinede.evlendigine pisman olmustur belkide.surat yapyo gulmuyo.nasip tabiki haklisin canim Allah ne derse o olur ben bu kadar tepki verecegini tahmin etmedim.moralim bozuldu disari cikip yemek yedirtecektim supriz yapip kaldi.biliyorum daha cok yeni ama yanimda olmasini isterdim.17 yildir ilaclardan biktim pcos tuyler sivilceler...

Aranizda bengibi ilacsiz hic adet olamayip hamile kalan varmi yada yakininizda...kizlar

Haklisin canim nasil aciklayabilirim dedim hani dogal yolla hamile kalabilirim ilaclada olabilir dedim bukez cocugumuz olmayacakmi diyo yani olumsuz durum ihtimalide var deyince tuhaf oldu.ne desemki

ayyy bılmıorum kı hep başkaları yazdı bana hıç yazmıcakmışımm gelıoooo ama ne bılıyımmm olmadım hala reglde

hepimize oyle geliyor tatlım..aslinda o kadar cok istiyoruz ki imkansiz geliyor o mutluluk..bizde bigun yasicakmiyiz diye dusunup duruyoruz..en iyisi akisina birakmak onuda yapamıyoruz..hayirlisini isteyelim Allahtan kuzum bizde yasicaz o mucizevi duyguyu inşallahh

Haklisin canim nasil aciklayabilirim dedim hani dogal yolla hamile kalabilirim ilaclada olabilir dedim bukez cocugumuz olmayacakmi diyo yani olumsuz durum ihtimalide var deyince tuhaf oldu.ne desemki

walla bende bilemedim canım sen yinede benim çocuğum olmayacak diye bir tanı yok de bence. pko lu olan herkesin çocuğu oluyor sadece biraz zaman ve çaba gerektiriyor de. eminim kafasını toplayınca seni anlayacaktır.

evde otururken sanki bunları sadece ben yaşıyormuşum gibi geliyor, çevremde sadece bebk bekleyen insanları görüyorum sanırım, bizim gibi beklmek zorunda kalanları görmüyorum. Allah hepimizn yardımcısı olsun.
ama şunu farkettim adeti düzenli olan insanlar çok daha hızlı hamile kalıyorlar. dğerlerinde durum biraz daha uzun sürüyor sanırım.

walla bende bilemedim canım sen yinede benim çocuğum olmayacak diye bir tanı yok de bence. pko lu olan herkesin çocuğu oluyor sadece biraz zaman ve çaba gerektiriyor de. eminim kafasını toplayınca seni anlayacaktır.

Haklisin canim biraz kendi haline birakayim konusunca anlaticam durumu.keske evlenmeden once deseydim hatam bu oldu.Allah neye kadir degil haklisin canim

Haklisin canim biraz kendi haline birakayim konusunca anlaticam durumu.keske evlenmeden once deseydim hatam bu oldu.Allah neye kadir degil haklisin canim

olsuuunnn üzme kendini ki bebeğin çabuk gelsin sen bizim kadar bekleme :)

Bende bundan korkuyorum sadece 12 yadimda adet oldum sonra hic olmadim bu yadima kadar hep ilacla oldum.ilac birakinca olmuyorum hic.bu korkutuyo beni

Deilim deilimmm ☺️ sadece şu klomen var kafamda kullansammıki die yaa:44: hem sen hala deiştirmemişsin bnm bat tarihimi :))

klomeni ne zaman kullanmaya baslaman gerekekiyorr bence kırmızılari tam gormedeen kullanma..yaaaa degistirmediim yani degistiremediimm ( kahverengi dedin ya kirmiziyi gorunce degistirseekk :)))))

bende sizinle çok cidddi bir sorunumu paylaşmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinicem arkadaşlar bu günler dün itirbari ile önemli günler doktorun kesin ilşki olsun dediği günler.zaten pazartesi de doktor randevumuz var yumurtalar kontrol edilecek çatlamış mı diye. benim sıkıntım şu ki. bu hafta ilişkide çok aşırı canım yanıyor hemde dayanılamacak kadar geçen ağladım resmen. sonrasında da yanma devam ediyor. sorun nerede anlamadım tam da önemli günlerde bu durumu yaşamak canımı çok sıkıyor. ne yapmalıyım var mı bana yardımcı olabilecek ne yaparsam daha az canım yanar?eşimde hiç istemiyor yazık beni düşündüğü için. ama bebek için üzüldüğümü de biliyor ne yapsak bilemedik ya(((çözümü olan var mı(

klomeni ne zaman kullanmaya baslaman gerekekiyorr bence kırmızılari tam gormedeen kullanma..yaaaa degistirmediim yani degistiremediimm ( kahverengi dedin ya kirmiziyi gorunce degistirseekk :)))))

Kırmızıyıda görcezkiii yok klomen ztn adetin 5.günü başlanıomuş sanırım doktoruma gitmem lazım önce :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…