dualarimiz seninle cancaziimmm Allahin izniyle bize koskocamaann bi hamileyiiiimmmmm yazacaksin inşallahhhh
yüreğini feraah tut canım. Dualarım seninle olacak
ne güzell. beklemenin eğlenceli bir yolunu bulmuşsun inşallah adet ağrısı değildir de bebiş habercisidir canıımm
Canlarim alintiliyamiyorum cepten girdigim icin.cok sagolun.trip atiyor gercekten canim sikildi disari cikarmadi cikacaktik 14 subat die.niye sakladin diyo demekki bilse evlenmeyecekti.hata yapmisim en basta deyip ayrilmak dogruymus
canıııım trip atmasının sebebi sende pcos olduğunu öğrendiği için olduğunu sanmıyorum. ondan sakladığın, söylemediğin içindir. çünkü pcos bir hastalık değil, kötü bir durum değil. normal bir insan aylarca denerken pcos lu arkadaşım ilk denediğinde hamile kaldı. tepkisinin sebebi eşine söylememiş olmandı belki. anlatırsın sen durumu iyice düzelir herşey, bebişinde çok bekletmeden gelir inşallah, üzülme :)
bence umutlusuuunn
canım hastalığı bilmediğinden trip atmıştır o . ne olduğunu açıklarsan anlar, bir de sakladığını düşündüğünden bozulmuş olabilir. sen bir durumu açıkla. daha baştan kırılma :)
ayyy bılmıorum kı hep başkaları yazdı bana hıç yazmıcakmışımm gelıoooo ama ne bılıyımmm olmadım hala reglde
Haklisin canim nasil aciklayabilirim dedim hani dogal yolla hamile kalabilirim ilaclada olabilir dedim bukez cocugumuz olmayacakmi diyo yani olumsuz durum ihtimalide var deyince tuhaf oldu.ne desemki
vazoda gelmişler zatennn onu bile düşünmüş kocacım:) kimisi sabah akşam diyo yaa 1 kere yapmak yeterli olur mu aceppp?
hımmmmmm hayırlısını isteee
evde otururken sanki bunları sadece ben yaşıyormuşum gibi geliyor, çevremde sadece bebk bekleyen insanları görüyorum sanırım, bizim gibi beklmek zorunda kalanları görmüyorum. Allah hepimizn yardımcısı olsun.hepimize oyle geliyor tatlım..aslinda o kadar cok istiyoruz ki imkansiz geliyor o mutluluk..bizde bigun yasicakmiyiz diye dusunup duruyoruz..en iyisi akisina birakmak onuda yapamıyoruz..hayirlisini isteyelim Allahtan kuzum bizde yasicaz o mucizevi duyguyu inşallahh
walla bende bilemedim canım sen yinede benim çocuğum olmayacak diye bir tanı yok de bence. pko lu olan herkesin çocuğu oluyor sadece biraz zaman ve çaba gerektiriyor de. eminim kafasını toplayınca seni anlayacaktır.
Haklisin canim biraz kendi haline birakayim konusunca anlaticam durumu.keske evlenmeden once deseydim hatam bu oldu.Allah neye kadir degil haklisin canim
evde otururken sanki bunları sadece ben yaşıyormuşum gibi geliyor, çevremde sadece bebk bekleyen insanları görüyorum sanırım, bizim gibi beklmek zorunda kalanları görmüyorum. Allah hepimizn yardımcısı olsun.
ama şunu farkettim adeti düzenli olan insanlar çok daha hızlı hamile kalıyorlar. dğerlerinde durum biraz daha uzun sürüyor sanırım.
Deilim deilimmm ☺️ sadece şu klomen var kafamda kullansammıki die yaa:44: hem sen hala deiştirmemişsin bnm bat tarihimi :))
batdasiiiiiiiiiiimmmm gercektenmiiiiiiii(((((
olsuuunnn üzme kendini ki bebeğin çabuk gelsin sen bizim kadar bekleme :)
amin insallahh tatlimmbatini degistirmemi istermisin
klomeni ne zaman kullanmaya baslaman gerekekiyorr bence kırmızılari tam gormedeen kullanma..yaaaa degistirmediim yani degistiremediimm( kahverengi dedin ya kirmiziyi gorunce degistirseekk :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?