Hamile kalmayı bekleyenler

canım bat 26 olduğuna göre tam yumurtlama dönemindesin belirtiler de ondandır. hamilelik için erken olmalı, ama dilerim 10 gün sonra aynı belirtileri hamilelik belirtisi olarak da yaşarsın.
Bilmiyorm ilk defa yasiyorm bunu hani daha once yumurtlama donemnde boyle seyler oldumu hatrlamiyorm bile belkide kendmi cok dnledm bu sefer yada oyle olmasini istedgm icin ama dedign gbi olur insallah

Iyi gecelerr😊😊😛artik okadar aklim yogunki geceleri uyuyamiyorum bi cok belirtim var hamilemiyim diyorum acaba 5. Gunum bugun gecikti adetim ama okadar korkuyorum ki kimseye icimi acamiyorum burda sizlerle paylasmak istedim napcagimi bilemiyorum

cnm malesef kırmızıları gördüm ...Bat mi 16 mart die değiştirir misin

canım batlarımız çok yakın. benimde 27. benimde kasıklarımda ağrı var ara ara. ama benim 1 hafta önce yumurtlama akıntısı dedikleri olay gerçekleşti ve bitti. 1 haftadır akıntım yok ve ağrılarım var. o yüzden yumurtlama ağrısı gibi gelmiyordu bana ama bilemiyorum tabi dahada çok var. bende sadece göğüs ağrısı yok. inş. hamişizdir tatlım

gızz beni de listeye ekler misin ???

10 mart..bat günümm...

maalesef geçen ay ki 13 gn gecikmem ve çektiğim bel kasık ağrısı boşuna çıktı..sadece stres gecikmesiymişş ((

Merhabalar kızçeleeeer. hamiş haberleri yokmuu, hani güzel haberler. birsürü bat gelmiş hatta geçmiş ne durumdasınız :) ben şahsen hala beklemedeyim, ne gelen var ne giden. bat 9 şubattı hala bekliyorum :)

Senin 28 gundemi oluyo canm.. beraber bekleyelm bakalm insallah ikimizde guzel sonuclar aliriz. 10 gun var diye yumurtlamadir dediler bana ama ustune gormusuzdr belkide degilmi:)

Amiiin bütün güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim geçen cumartesi evde silik cizgi cıkmıştı pazar daha belirgindi pazartesi kan verdim salı sonucu aldım 87 idi benim farkettigim şeyler kasık larda özellikle sol tarafta sizlama gibi sancı gibi birseyler di ve göğüslerimde acayip sisti herzamanki nden fazlaydı yani ve mavimsi damarlar belirginlesti en önemlisi bizim ilk denememiz olmasına rağmen hissediyordum hamile olduğumu insanın içine o his geliyo yani darısı başınıza

Bnmkındede 24 36 dio cnm ne zmn yapmam gerekıo bn anlayamadım valla bu hafta gun asırı calısalım bari ogff

selam.. uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum ve ben de sorunumu yazayım dedim. yardımcı olursanız sevinirim. 46 gündür adet olamıyorum.37. gün test yaptım silik çizgi çıktı, başka marka test aldık onda hiç bişi çıkmadı, ertesi sabah baktım yine yok. sonrakii gün kan testi yaptırdım yine yok.. bu arada polikistik over var bende ama hiç bu kadar gecikmemişti.. doktor adet söktürücü vereyim dedi ama istemedim şimdilik. 32-36. günler arasında yumurtlama dönemindeki gibi akıntı geldi ve bende pko olduğu için o dönemde yumurtlamam olabileceğini düşündüm. böyle bişi mümkün mü?

Senin 28 gundemi oluyo canm.. beraber bekleyelm bakalm insallah ikimizde guzel sonuclar aliriz. 10 gun var diye yumurtlamadir dediler bana ama ustune gormusuzdr belkide degilmi:)

eveett beraber bekleyelim Tatlım benim genelde adetim 30 günde bir oluyor. hatta bazı aylar 2-3 gün geçtiği bile oluyor. o yüzden kestiremiyorum yumurtlamamı ama bu ay anladım 1 hafta öncesinden o uzayan akıntım geldi ve bitti. yumurtlama geçmiştir diye düşünüyorum bu dönemlerimde. senin kaçıncı ayın canım denemelerin? benim bu 2. ayım.

Merhabalar kızçeleeeer. hamiş haberleri yokmuu, hani güzel haberler. birsürü bat gelmiş hatta geçmiş ne durumdasınız :) ben şahsen hala beklemedeyim, ne gelen var ne giden. bat 9 şubattı hala bekliyorum :)

merhaba tatlım. test yapmadınmı? 1 hafta geçmiş nerdeyse :18: inş. hayırlı haberlerini alırız canım yaa.. benimde daha 10 gün var bata beklemek çok zor.

Benmde bu 2. Ayim canm 28 gunde bir oluyorm ama ben yumurtlama olayini yasadimmi bilmiyorm hala bi tedrgnlik var yumurtlamaysa diye benm adet duZenli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…