Bilmiyorm ilk defa yasiyorm bunu hani daha once yumurtlama donemnde boyle seyler oldumu hatrlamiyorm bile belkide kendmi cok dnledm bu sefer yada oyle olmasini istedgm icin ama dedign gbi olur insallahcanım bat 26 olduğuna göre tam yumurtlama dönemindesin belirtiler de ondandır. hamilelik için erken olmalı, ama dilerim 10 gün sonra aynı belirtileri hamilelik belirtisi olarak da yaşarsın.
Mrb kizlar ben yeniyim bisey sorcam size goguslermde siskinlik var ama kenar kisimlari aciyo degnce karnmda siskinlik var ayaklarim agriyo surekli, kasklarma ara ara agri giriyo ama cok kisa sureli karnmda gaz gbi tuhaf seyler oluyo gbi akintmda yada midemde sorn yok sadece agzmda eksilik oluyo bunlar yumurtlama donemndede olurmu yoksa hamilelk belirtisi olabilir mi adet donemim 26si ve 6 gundur bunlari yasiyorm
kızlar benide ekleyin listeye 13 şubat adet başlama tarihimdi 18 şubatta bitiş beklemedeyim bugün test yaptım sonuç hüsran
canım batlarımız çok yakın. benimde 27. benimde kasıklarımda ağrı var ara ara. ama benim 1 hafta önce yumurtlama akıntısı dedikleri olay gerçekleşti ve bitti. 1 haftadır akıntım yok ve ağrılarım var. o yüzden yumurtlama ağrısı gibi gelmiyordu bana ama bilemiyorum tabi dahada çok var. bende sadece göğüs ağrısı yok. inş. hamişizdir tatlım
benide ekleyiiiinnnn bat 10 şubattt
Teşekkür ederim ilk denememizde Allah nasip etti çok sukurTebrikler hayirli ugurlu olsun.Ne zamandir cocuk deniyorsunuz
Teşekkürler ne anlatayım ki :) :)cnm tebrık edrım anlat bakım hıkayenı
Amiiin çok teşekkürler dualarınizda bütün hamilelere yer verin :)Tatlım beniiiiim:)) Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah tamamına erdirsin; ))) sağlıkla kucağına alllllllllll:)))
aaaaaaaaaaaa inanmiyoruuuuuummmmbak niye gec verdin bize bu guzel haberiii super yaaa ne zaman nasil ogrendin canim ve nelere dikkat ettin bu ayy.. cok sevindim canim benimm listemizin 4. hamişisin Rabbim hayırlısıyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhhh kuzuummm
Eki Görüntüle 979622
Bgun yumurtlama gunum herhalde dımııı kızlar
Tatlım sanki bir gun daha var gibi. Bir de benim kullandığımda pozitif sonuc alındıktan 24-36 saat icinde yumurtlama olur diyordu. Seninki nasıl kullanılıyor hem yanlış bilgi vermeyeyim hem de öğrenmiş olayım diye sordum canım.
Senin 28 gundemi oluyo canm.. beraber bekleyelm bakalm insallah ikimizde guzel sonuclar aliriz. 10 gun var diye yumurtlamadir dediler bana ama ustune gormusuzdr belkide degilmi:)
Merhabalar kızçeleeeer. hamiş haberleri yokmuu, hani güzel haberler. birsürü bat gelmiş hatta geçmiş ne durumdasınız :) ben şahsen hala beklemedeyim, ne gelen var ne giden. bat 9 şubattı hala bekliyorum :)
eveett beraber bekleyelimTatlım benim genelde adetim 30 günde bir oluyor. hatta bazı aylar 2-3 gün geçtiği bile oluyor. o yüzden kestiremiyorum yumurtlamamı ama bu ay anladım 1 hafta öncesinden o uzayan akıntım geldi ve bitti. yumurtlama geçmiştir diye düşünüyorum bu dönemlerimde. senin kaçıncı ayın canım denemelerin? benim bu 2. ayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?