:26:
Canımmm yaa keçi boynuzunu nasıl kullandın??bizimde hızda sorun var(
inşallah canım acaba haftayami yaptırsam kan testini
yani bilemiyorum canım ama idrarda cıkmıssa kandada cıkar die düsünüyorum tabi sen bilirsin haftasonunda gecmesinide bekle isetrsen:))
hayırlısı olsun canım inşallah temiz çıkar hepsi tahliller film falan. bat 1 mart cumartesi haftaya 8 gün var şuan. kafaya çok takıyorum canım nasıl aşıcam da bilmiyorum. stres çok fazla bende. zaten yapımda böyle. umarım hepimiz kalırız canım. senn ne zaman bat
canım 15 gn her sabah kaynatıp içirdim. şimdi keçiboynuzu özü içiyor sürekli. bir de havuç suyu canım onu severek içiyordu o da çok faydalıymış.
korkuyorum canım ya 2 3 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim yine öyle olacak diye korkuyorum
canım bende 10 aydır istiyorum ne olacak bakalım. Doktora falan gittin mi.ne kadarlik evlisin?
Canım 6 gün geçmiş artık varsa.idrarda kesin çıkar test yapabilirsin. Hatta baya belirgin çıkar idrar testinde. Bence hemen test yap. Yoksa da bir doktora görün
Cnm yap eger varsa ona gre dıkkat edersın yoksada bır sonrakı ay perıyoduna hazırlanırsınn
yaptım kocaman bir tek çizgi bi kaç gün daha bekleyecem bakalım
Hosgeldn:) canm bende yemege duskunluk yada uyku hassasiyeti yok ama ayklarmda agri yorgnluk ve senin dedign gbi kasklarima dogru siskinlik var agzm eksiyo midem yaniyo ama cikaracak kadar degl herkeste belirti farkli olurmus benmde bat 26 subat bakalm bekleyelm son bi hafta:)
Tesekkur ederim canim :)
Bugun ki mesajlarda okudum galiba senin kirmizilar gelmisHayirlisi insallah gelecek ay gonlunce olur gelir bebisin :)
Ben de bekliyorum bakalim, belirti gibi gordugum bir cok sey yavas yavas kayboldu. Sanirim bat 27 de gelir benim kirmizilar da
Haberdar ederim durumdan.
Su son 1 hafta sanirim ayin hic gecmeyen yegane haftasi...:26:
Aynen benm kirmizilar geldi malesefbi dahaki ay imkansiz ama umudum nisana kaldi napalim:) insallah sen bebis haberi verirsin senin icin sevinirz
Cnm kan testi ver eger günün bu kadar gectyse ve bebek yoksa sokucu verır hastalanırsın onumuzdekı aya bakarsınn cnm üMe kendını nolur gelcek bebeklerimizz allahın izniyle
Insallah canim :) Gelecek aya kalirsa benim icin de imkansiz gibi birsey, cunku yaptigim tahmini yumurtlama gunu hesabina gore en yuksek ihtimalin oldugu hafta ben is seyehati sebebi ile sehir disindayim... Kismet :44:
Birlikte Nisan ayinda bekleriz artik :)
aslında olay üzülmek değil alıştık ya artık negatiflere beni yoran aslında kızımın sürekli kardeş isteği marketen çikolata almaya benzetti bu işi yavrum neden benimde bir kardeşim yok deyip içini çekerek ağlıyo senin anlayacağın çocuğum için çocuk. etrafıma bakıyorum herkes de bi çoğalma 1 ler 2.2ler 3 oldu.heves yani.Rabbim öncelşikle bu duyguyu hiç tamayanlara onlar içinde de bizlere versin...
Bat gunum 26 subatti duzenli oluyodm ama bugn adet gordm malesef.
Bat gunum 26 subatti duzenli oluyodm ama bugn adet gordm malesef.
tatlım çok şaşırdımm. çok erken olmuşsun ama. hayırlısı olsun hakkında. daha yolun başındayız. üzülmek yok.
günaydın cnm bu ay benimde 6 gün önce geldi bat15 şubattı,dr gittim hormon testi yaptırdım bir problem yok dedi
bugün itibariyle 7 gün geçmiş artık bugün yap benceee. sürekli kafanda dolanıp duracağınaaa bil en azındann yıpratma kendini varsa var yoksa yok dimi.kızlar yardım edin normalde 25 günde düzenli adet gören birisiyim en son 19 ocakta adet oldum bu ay 14 olması lazzımdı olmadı bu gün 20 si hala olmadım belirtilerim yok gibi sadece baş dönme ve mide yanması var araştırmadğım bakmadığım yer kalmadı gibi :) artık belirtileri kendim yapıyorum (galiba) sizce bu halimin sebbei ne olabilir bide gebelik testini ne zaman yapayım negatif olacak diyede çok korkuyorum
kizlarrr adetime 3 gun var ama ben bugun idrar testi yaptım ve iki çizgi silik çıkt.yani bu hamile anlamına geliyorr.ınsallahhhh öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?