Hamile kalmayı bekleyenler

:26:

Canımmm yaa keçi boynuzunu nasıl kullandın??bizimde hızda sorun var (

canım 15 gn her sabah kaynatıp içirdim. şimdi keçiboynuzu özü içiyor sürekli. bir de havuç suyu canım onu severek içiyordu o da çok faydalıymış.

aslinda ben de herseyi kafama cok takarim. ama, kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum. baska caremiz yok. benimki de 2 mart canim.

canım 15 gn her sabah kaynatıp içirdim. şimdi keçiboynuzu özü içiyor sürekli. bir de havuç suyu canım onu severek içiyordu o da çok faydalıymış.

Bizde başlayalım dioduk bi türlü alamadık unuttuk hep , bizde varikoselde var gerçi bi işe yararmı bilmiorymda

korkuyorum canım ya 2 3 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim yine öyle olacak diye korkuyorum

anladım cnm bende 2 ay önce düsük yapmıstım ck zor bir durum gercekten allah birdaha yasatmasın kimseye halen daha bazen aglıyorum aklıma geldikce kalp atısları( ama gönlünü ferah tut iyi düsün iyi olsun inş saglıklı sıhatli bebeisini kucagına almayı nasip eder rabbim sanada bizlerede cnm.

1 saat önce yaptım ama negatif ama kızıma hamile kaldığımda kanda öğrenmiştim adetim 6 geçtiğinde çıkmadı idrarda 10 gün sonrasında çıkmıştı 3 gün daha bekleyecem bakalım nasıl geçerse.....

Tesekkur ederim canim :)

Bugun ki mesajlarda okudum galiba senin kirmizilar gelmis Hayirlisi insallah gelecek ay gonlunce olur gelir bebisin :)

Ben de bekliyorum bakalim, belirti gibi gordugum bir cok sey yavas yavas kayboldu. Sanirim bat 27 de gelir benim kirmizilar da

Haberdar ederim durumdan.

Su son 1 hafta sanirim ayin hic gecmeyen yegane haftasi... :26:

Aynen benm kirmizilar geldi malesef bi dahaki ay imkansiz ama umudum nisana kaldi napalim:) insallah sen bebis haberi verirsin senin icin sevinirz

Aynen benm kirmizilar geldi malesef bi dahaki ay imkansiz ama umudum nisana kaldi napalim:) insallah sen bebis haberi verirsin senin icin sevinirz

Insallah canim :) Gelecek aya kalirsa benim icin de imkansiz gibi birsey, cunku yaptigim tahmini yumurtlama gunu hesabina gore en yuksek ihtimalin oldugu hafta ben is seyehati sebebi ile sehir disindayim... Kismet :44:

Birlikte Nisan ayinda bekleriz artik :)

Cnm kan testi ver eger günün bu kadar gectyse ve bebek yoksa sokucu verır hastalanırsın onumuzdekı aya bakarsınn cnm üMe kendını nolur gelcek bebeklerimizz allahın izniyle

aslında olay üzülmek değil alıştık ya artık negatiflere beni yoran aslında kızımın sürekli kardeş isteği marketen çikolata almaya benzetti bu işi yavrum neden benimde bir kardeşim yok deyip içini çekerek ağlıyo senin anlayacağın çocuğum için çocuk. etrafıma bakıyorum herkes de bi çoğalma 1 ler 2.2ler 3 oldu.heves yani.Rabbim öncelşikle bu duyguyu hiç tamayanlara onlar içinde de bizlere versin...

Insallah sende bebis vardirda beklemek zorunda kalmazsin canm ben tek basima beklerim sen bari hamis ol:)

Ay kıyamam onaa bn... Canım algıda seçicilik yapıoruz herhalde bn de etrafımda goruyorum. Hatta gecen gın bı kadın 55-60 rahat var kadın. Lcw hamile sweetleri varya karnında yumurta olan ondan giymiş önce herhalde bilmeden aldı dedim aonra dıkkatlı karnına bakmıstım hamile doğurdu doğuracak gözlerime ınanamadım allahım bizede ver dedım ve devamlı etrafımda cımbız gbı onları gorruyorum... Canım sen en azından bı meleğin var onla arkadassın kendını ole telkın et ama rabbım en kısa zamanda hepımıın muradını versin...

günaydın cnm bu ay benimde 6 gün önce geldi bat15 şubattı,dr gittim hormon testi yaptırdım bir problem yok dedi

Annem bebek olmadan onceki ay erken olursun der hep benm mumkun degl ama senin oyledir insallah canm gunaydn bu arada

bugün itibariyle 7 gün geçmiş artık bugün yap benceee. sürekli kafanda dolanıp duracağınaaa bil en azındann yıpratma kendini varsa var yoksa yok dimi.

kizlarrr adetime 3 gun var ama ben bugun idrar testi yaptım ve iki çizgi silik çıkt.yani bu hamile anlamına geliyorr.ınsallahhhh öyledir

bi idrar daha yapsaydın tatlım ikiside silik diyorsun birinin koyu olması lazım teste bi bozukluk olabilir yine silik çıkarsa kanda baktır hamile olma sansın yüksek benceeee hadi hayırlısı. insallah bebeişin senledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…