özgemmmm anneeeee dun alinti yapamadan yazdım sana ama gormedin saniriim..cok cok cokkk teşekkür ederiim Bitanemm Allah razi olsun..canim ama yazdiklarin için üzüldüm niye zor gunler geciriyorsuunn canını sıkan ne? bebiiss iyi dimi annesiii Rabbim sıkıntılarından bian once hayirlisiyla kurtulmani gerçekleştirsin tatlimm zorluklardan cabucak kurtulursun insallah...
napim canımmmm oturmuşum biraz karnım agrıor sen neler yapıyorsun ha bide bu ay için beynmde neler yapabilirim die de tasarlıyorum
inşallah ilerki zamanlarda Rabbim nasip eder canım yacok cok iyi bunlarrı cok tüketmen gerekecek..kırmızı ete gelince bi sekilde yemeye baslarsın zaten ya da sevdiğin yemeklerin icinee katarsın sevebileceğin sekilde yersin sana kolaylık sağlıyorum bak sevdiğin seylerin yanınıda bebek iicin azcık yersin
ben de oturuyorum çokk sıkıldım patlıcam yahu.... geçmiş olsun tatlım kendini sıcak tut... ne gibi ne yapıcan::)
evett canım görmemiştimm şimdi gördüm ama :) bebiş iyi çok şükür babasıyla başımız derttebiraz abartıyor olabilirim ama canımı sıkıyor işte amin canım inşallah geçer bu günlerde
ahh kuzuum ben et suyuna corba bile ıcemıyorum kii kocis heycanla ete aseririm diye bekliyor
Kuzummm sende benim canımsınnnokudum tüm yazdıklarını akışına bırakmak en matıklısı şimdite kadar hep öle yaptıkk ama tutturamadık :)) bu ay gün aşırı yapcaz bakalım son hafta yokum ztn ben ayrı olcaz ben gidene kadar gün aşırı yapcaz bakalım bu seferde böle deneyelim olmazsa önümüzdeki ay klomen denicez :))
valla inşallah ona aşerirsin be tatlımama yersin daha şimdiden sıkmıcaz seni biraz daha zaman geçsin ondan sonra sıkıcamm seni birden yuklenmicem once biraz zihnin rahatlasın sonra dicem onu ye bunu ye
hahahahaa :)))))))) tamammm canimin iciiiiiiiiii emir ve görüşlerinize hazirimm
amin canım inşallahh bize de dua etmeyi unutma
haşaaa emir deilll hersey yeenimiz ve giz annemiz için canım benim
biliyorum cancaziiimmmm biliyorumm takılıyorum ben oylee
ayyyy benimde öyle bir durum oldu ama atlattım çok şükür gelmekten vazgeçtiler..valla canım ya sessiz sessiz gece halletcen işiniya da yumurtlama günün bi kaç gün kaysın diye dua etceksin..sen ovu. testi kullanıyomusun?? belkide yumurtlama günün önce veya sonra olur...
evet kullanıyorum tatlım henüz çift çizgi çıkmadı ama hesaplamama göre yarın yada c.rtesiye denk geliyo aynen dediğin gibi dua ediyorum kaysın diye bakalımmmmm
Eki Görüntüle 984155canim arkadaşlarimmm guzeller guzeli anne adaylari ve annelerr TEYZE OLUYORSUNUUUZZZZ sanirim ben HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMM dün aksam içime dogan tuhaf bi hisle yaptığım idrar testim de buuu bugün kan testine gidecez net o zaman ogrenecez tabiki ama duramadim size yazmak istedimmmm bütün gece uyuyamadiiiimmmm Rabbime şükürler olsun cok aratmadı bana dua eden sizlerden Allah razi olsun..hepinize minnettarim inşallah Rabbim sizlere,aile olmayi isteyen bu duyguyu tatmayi arzulayan herkese en kisa zamanda hayirlisiyla bebegini nasip etsin.. daha ne dicem bilemiyorum hala şaşkınım hala inanamiyorum çok tuhaf bir duyguymus.düne kadar sadece silik de olsa bi cizgi görmeyi hayallerken suan arzuladigim sadece umarim bebegim benimledir ve çok sağlıklidir bu silik cizgiyi gormek de yetmiyormuş sevgili anne adaylari cok korkuyorum......kotu bir sonuc alirim diye, gercekten o var mi içimde mi diye.....ve uykusuz bir şekilde birazdan esimle kan testine gidecez..bugun yazamazsam bile aklimin sizde olduğunu bilin ve dualarinizi eksik etmeyin..bana sen hamilesin diyenler benim için dua edenler hicbirinizi unutmadim ayri ayri teşekkür etme imkanım yok beni affedin, olsa hepinize ayri ayri sarilmayi çok isterdim....hepinizden Allah razi olsun..yine uzun uzun konuşacaz simdi cikiyorum hepinizi tek tek sevinçle heycanla kucakliyorumm
Birde son bir hafta daki belirtilerini yazar mısın bize özellikle idrarında bulanıklık varmıydı merak ediyorum canımcanım çoookkkkkkkk çokk çokkkkkk sevindim Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder çok çok dikkat et kendine Çünkü senin kendine iyi bakman meleğine de iyi bakman demektir o kadar sevindim ki inanamazsın tekrar tebrik ediyorum
unutur muyum hic canim benimm Rabbim hayirlisiyla sizede nasip etsin insallahhh
biiliyorummm canımmmm benimmmmmmmmmmmmmmmm kıyamam sana ben
umarimmm tatlimm hepimize ugur getirir inşallahcok teşekkür ederiimm :)) sen nasılsın varmi hissettigin degisiklikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?