Hamile kalmayı bekleyenler

evett canım görmemiştimm şimdi gördüm ama :) bebiş iyi çok şükür babasıyla başımız dertte biraz abartıyor olabilirim ama canımı sıkıyor işte amin canım inşallah geçer bu günlerde

napim canımmmm oturmuşum biraz karnım agrıor sen neler yapıyorsun ha bide bu ay için beynmde neler yapabilirim die de tasarlıyorum

ben de oturuyorum çokk sıkıldım patlıcam yahu.... geçmiş olsun tatlım kendini sıcak tut... ne gibi ne yapıcan::)

ahh kuzuum ben et suyuna corba bile ıcemıyorum kii kocis heycanla ete aseririm diye bekliyor

ben de oturuyorum çokk sıkıldım patlıcam yahu.... geçmiş olsun tatlım kendini sıcak tut... ne gibi ne yapıcan::)

oyle yapıorum canım agrı kesici aldım artık yarın tam sökülürüm..bu ay ne yaparımda tutturabilirim dieee düşünüyorum
malum bi ay takacam bi ay takmıcam maksat benimde gönlüm olsun

ah canim benimm yaa senden stresli desene sanki onun hormonları değişiyor yani biraz anlayisli olsa ya.....insalahhhh cabucak atlatirsiniz bebegiimm gececek tabiki bu günlerr ikinizde stresli ve heycanlisiniz o yuzdendirrr tatlimmm

ahh kuzuum ben et suyuna corba bile ıcemıyorum kii kocis heycanla ete aseririm diye bekliyor

valla inşallah ona aşerirsin be tatlım ama yersin daha şimdiden sıkmıcaz seni biraz daha zaman geçsin ondan sonra sıkıcamm seni birden yuklenmicem once biraz zihnin rahatlasın sonra dicem onu ye bunu ye

canim beniimmm Allah gönlüne gore versin inşallah. bize mutlulukla hamileyiimm dersin umarim Rabbim nasip etsin sanadaa

valla inşallah ona aşerirsin be tatlım ama yersin daha şimdiden sıkmıcaz seni biraz daha zaman geçsin ondan sonra sıkıcamm seni birden yuklenmicem once biraz zihnin rahatlasın sonra dicem onu ye bunu ye

hahahahaa :)))))))) tamammm canimin iciiiiiiiiii emir ve görüşlerinize hazirimm

evet kullanıyorum tatlım henüz çift çizgi çıkmadı ama hesaplamama göre yarın yada c.rtesiye denk geliyo aynen dediğin gibi dua ediyorum kaysın diye bakalımmmmm

evet kullanıyorum tatlım henüz çift çizgi çıkmadı ama hesaplamama göre yarın yada c.rtesiye denk geliyo aynen dediğin gibi dua ediyorum kaysın diye bakalımmmmm

benim hep iki çizgi ama diğeri soluk çıkıyor bende iyice belliycem şu günü bundan sonra o zaman yarını kaçırma yinede sen bi kaç gün yaşıyomuş ya spermler..

canım çoookkkkkkkk çokk çokkkkkk sevindim Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder çok çok dikkat et kendine Çünkü senin kendine iyi bakman meleğine de iyi bakman demektir o kadar sevindim ki inanamazsın tekrar tebrik ediyorum

Birde son bir hafta daki belirtilerini yazar mısın bize özellikle idrarında bulanıklık varmıydı merak ediyorum canım

umarimmm tatlimm hepimize ugur getirir inşallah cok teşekkür ederiimm :)) sen nasılsın varmi hissettigin degisiklikler

selam kizlar. kadinlar kulubu'ne yeni uye oldum. ben de sizler gibi cocuk sahibi olmak istiyorum hayirlisiyla. ama, 7 aydir deniyoruz hala bi sonuc alamadik her ay umutlaniyorum ama, sonuc negatif cikiyor. allah'in izniyle insallah hepimiz anne oluruz en kisa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…