Hamile kalmayı bekleyenler

Günaydınnnn annelerrr ve adaylarııııı. Haftanın son günü mutlu olsun inşallahhhh...

Annem bebek olmadan onceki ay erken olursun der hep benm mumkun degl ama senin oyledir insallah canm gunaydn bu arada

yok yavrum ya zannetmem ben bu ayıda boş geçiririm,yumurtmalama günüm internette baktığıma göre 26 şubat eşim 25 şubatta seyahate gidecek 2 hafta yok

yok yavrum ya zannetmem ben bu ayıda boş geçiririm,yumurtmalama günüm internette baktığıma göre 26 şubat eşim 25 şubatta seyahate gidecek 2 hafta yok

Bizde bu hafta sonundan sonra bi ay gorusemycez simdide kirmiziya yakalndm zaten senin olmazsa beraber nisani beklycez anlasilan

canım senin bat ne zaman? benim 27 şubat. dün bayağ gaza geldim test alıp bakacaktım ama çıkmaz dediler:18:

15 şubattı normalde 6 gün önce geldi şimdi 12 mart ama umudum olmaz dediğim gibi yumurtlamayı kaçırıyoruz salı günü eşim gidiyor
bencede çıkmaz gibi geliyor bende yapmıştım yinede sen bilirsin tatlım için rahat edecekse yap

canım ovulasyon testi kullansana belki kaçırmazsın..

canım ovulasyon testi kullansana belki kaçırmazsın..

geçen cuma dr gittim hormaon teslerim iyi çıktı 4 martta yumurta testi yapıcaz dedi yumurtada bırakıyorsan bir sorun yok dedi,her ay adet görmek yumurta bırakmak değildir dedi. yarın düşünüyorum ovulasyon testi almayı bakayım diye ama bilemedim bende ne yapacağımı şimdi :44: sen kullanıyormusun kullandın mı yada ?

ben de yeni başladım canım kullanmaya 3.günüm bugün gitgide koyulaşmaya başlıyo çizgi..ilk yaptığımda belli belirsizdi..yardımcı oluruz nasıl kullanıcağın konusunda..bende geçen ay kaçırdım yum. günümü adet düzenim değişmiş 2 gün kaymış...bu ay kaçırmıyım diye test aldım..doktorlar çk pimpirik yapıyolar bişey bulamayınca eminimki bir sorun yoktur kafana takma...ne kadar zamandır istiyosunuz?

ben alayım ayrın başlayım o zmn eşim salı gidecek bir yararı olur mu dersin ? çok uzun süre değil bu 3 ay oldu 6 aylık evliyiz ztn :) ama yaş 33 eşimde 40

ben alayım ayrın başlayım o zmn eşim salı gidecek bir yararı olur mu dersin ? çok uzun süre değil bu 3 ay oldu 6 aylık evliyiz ztn :) ama yaş 33 eşimde 40

sat ne zamandı? sattan sonra 11. gün yapmaya başladım ben döngüm 30 gün..bugün 13. gündeyim..yararı derken; en azından yumurtlamanın adetin kaçıncı günlerine denk geldiğini anlamış olursun bir dahaki ay o günlere dikkat edersin..

Kızlar yumurta takibi için doktora gittiğimde tam olarak anlamadığım yumurtlama olayını doktorum anlattı. Yumurtalar bir kesenin içinde durup orada gelişiyor. O kese büyüyor büyüyor 18mm kadar olunca çatlıyor ve içindeki yumurtayı bırakıyor. Yumurta rahime gidiyor orada saklanıp kendisini bekleyen pusuya yatmış spermler ile dölleniyor. Yani şöyle ovulasyon testlerinde iki çizgi de aynı koyulukta yani pozitifse yumurtanın içinde bulunduğu kese catlayacak ve döllenme için 24-36 saat var demek. Bunun için pozitif sonuç alındığı gün değil ertesi günü yani yaklaşık 24 saat sonra ilişki gerekiyor
Bir de ilişkiden sonra gün aşırı bir iki kere denemek şansı arttırıyor. Ama olmazsa moral bozmak yok çünkü daha önce de yazmıştım şans yüzde 17-20 maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…