Annem bebek olmadan onceki ay erken olursun der hep benm mumkun degl ama senin oyledir insallah canm gunaydn bu arada
Günaydınnnn annelerrr ve adaylarııııı. Haftanın son günü mutlu olsun inşallahhhh...
günaydınnn hepimiz için iyi bir hafta sonu olsun,ben yarın da çalışıyorum ama olsun
ben c.tesi pazar çalışmıyorum ama akşama kına yarına misafir pazarada düğün var nasıl:)))
ben c.tesi pazar çalışmıyorum ama akşama kına yarına misafir pazarada düğün var nasıl:)))
yok yavrum ya zannetmem ben bu ayıda boş geçiririm,yumurtmalama günüm internette baktığıma göre 26 şubat eşim 25 şubatta seyahate gidecek 2 hafta yok
amanınn çılgın bir haftasonu seni bekliyor deseneben sakin sakin çalışmaya devam edeyim en iyisi :)))
Saol balımmmgünaydın canım bende hafta sonu çaışanlardanım seninde hafta sonu bayağı yoğunmuş allah yardımcın olsun canım :))
Bizde bu hafta sonundan sonra bi ay gorusemycez simdide kirmiziya yakalndm zaten senin olmazsa beraber nisani beklycez anlasilan
kıyamam teselli ederiz birbirimizi en azındanönümüzde ki maçlara bakıcaz artık
canım senin bat ne zaman? benim 27 şubat. dün bayağ gaza geldim test alıp bakacaktım ama çıkmaz dediler:18:
Ata demirerin bi reklami vardi kirmizi diye saga sola kactigi yaknda bizde ona doncez sanirim:)
15 şubattı normalde 6 gün önce geldi şimdi 12 mart ama umudum olmaz dediğim gibi yumurtlamayı kaçırıyoruz salı günü eşim gidiyor
bencede çıkmaz gibi geliyor bende yapmıştım yinede sen bilirsin tatlım için rahat edecekse yap
canım ovulasyon testi kullansana belki kaçırmazsın..
geçen cuma dr gittim hormaon teslerim iyi çıktı 4 martta yumurta testi yapıcaz dedi yumurtada bırakıyorsan bir sorun yok dedi,her ay adet görmek yumurta bırakmak değildir dedi. yarın düşünüyorum ovulasyon testi almayı bakayım diye ama bilemedim bende ne yapacağımı şimdi :44: sen kullanıyormusun kullandın mı yada ?
Günaydınnnn annelerrr ve adaylarııııı. Haftanın son günü mutlu olsun inşallahhhh...
ben de yeni başladım canım kullanmaya 3.günüm bugün gitgide koyulaşmaya başlıyo çizgi..ilk yaptığımda belli belirsizdi..yardımcı oluruz nasıl kullanıcağın konusunda..bende geçen ay kaçırdım yum. günümü adet düzenim değişmiş 2 gün kaymış...bu ay kaçırmıyım diye test aldım..doktorlar çk pimpirik yapıyolar bişey bulamayınca eminimki bir sorun yoktur kafana takma...ne kadar zamandır istiyosunuz?
ben alayım ayrın başlayım o zmn eşim salı gidecek bir yararı olur mu dersin ? çok uzun süre değil bu 3 ay oldu 6 aylık evliyiz ztn :) ama yaş 33 eşimde 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?