bende sanaaa teyzesiiiiiii
canım çoookkkkkkkk çokk çokkkkkk sevindim Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder çok çok dikkat et kendine Çünkü senin kendine iyi bakman meleğine de iyi bakman demektir o kadar sevindim ki inanamazsın tekrar tebrik ediyorum
Birde son bir hafta daki belirtilerini yazar mısın bize özellikle idrarında bulanıklık varmıydı merak ediyorum canım
canım benm ben biraz çıkıyorum cok cok iyii bak kendinee kocaman opuldun gizimmm
selam kizlar. kadinlar kulubu'ne yeni uye oldum. ben de sizler gibi cocuk sahibi olmak istiyorum hayirlisiyla. ama, 7 aydir deniyoruz hala bi sonuc alamadikher ay umutlaniyorum ama, sonuc negatif cikiyor. allah'in izniyle insallah hepimiz anne oluruz en kisa zamanda.
hosgeldin canim insallah sende kisa zamanda hayirlisiyla hamile olursun
oyle yapıorum canım agrı kesici aldım artık yarın tam sökülürüm..bu ay ne yaparımda tutturabilirim dieee düşünüyorum
malum bi ay takacam bi ay takmıcam maksat benimde gönlüm olsun
amin insallahh canim benim Allah razi olsun dualarin icin..sende inşallah 7 gun sonra bize musmutluu haberler verirsin Rabbim bu mutlulugu sanada yasatsin inşallah
canım bende 10 aydır istiyorum ne olacak bakalım. Doktora falan gittin mi.ne kadarlik evlisin?selam kizlar. kadinlar kulubu'ne yeni uye oldum. ben de sizler gibi cocuk sahibi olmak istiyorum hayirlisiyla. ama, 7 aydir deniyoruz hala bi sonuc alamadikher ay umutlaniyorum ama, sonuc negatif cikiyor. allah'in izniyle insallah hepimiz anne oluruz en kisa zamanda.
Canım 6 gün geçmiş artık varsa.idrarda kesin çıkar test yapabilirsin. Hatta baya belirgin çıkar idrar testinde. Bence hemen test yap. Yoksa da bir doktora görünkızlar yardım edin normalde 25 günde düzenli adet gören birisiyim en son 19 ocakta adet oldum bu ay 14 olması lazzımdı olmadı bu gün 20 si hala olmadım belirtilerim yok gibi sadece baş dönme ve mide yanması var araştırmadğım bakmadığım yer kalmadı gibi :) artık belirtileri kendim yapıyorum (galiba) sizce bu halimin sebbei ne olabilir bide gebelik testini ne zaman yapayım negatif olacak diyede çok korkuyorum
canım bende 10 aydır istiyorum ne olacak bakalım. Doktora falan gittin mi.ne kadarlik evlisin?
Canım 6 gün geçmiş artık varsa.idrarda kesin çıkar test yapabilirsin. Hatta baya belirgin çıkar idrar testinde. Bence hemen test yap. Yoksa da bir doktora görün
2 yillik evliyim canim. hic korunmadim. esim korunuyordu. 7 aydir da deniyoruz olmuyor. dr'a gittim bi problem gorunmuyor bi de hormonlarina bakalim dedi. pzt gunu hormon testi yaptiracam.
senin durumun nasil? sen gittin mi hic dr'a?
kızlar yardım edin normalde 25 günde düzenli adet gören birisiyim en son 19 ocakta adet oldum bu ay 14 olması lazzımdı olmadı bu gün 20 si hala olmadım belirtilerim yok gibi sadece baş dönme ve mide yanması var araştırmadğım bakmadığım yer kalmadı gibi :) artık belirtileri kendim yapıyorum (galiba) sizce bu halimin sebbei ne olabilir bide gebelik testini ne zaman yapayım negatif olacak diyede çok korkuyorum
hayırlısı olsun cnm inş öyledir yarın kan testi yaptır eger hamissen cıkar ins bebisin seninledir cnm:))kizlarrr adetime 3 gun var ama ben bugun idrar testi yaptım ve iki çizgi silik çıkt.yani bu hamile anlamına geliyorr.ınsallahhhh öyledir
1 yıllık evliyim canım 10 naydır istiyoruz . ilk 3 ay istemdik sonra hep istedik ama olmadı. yazın doktora gitik ilk kez eşimin sperm hızı sorunlu çıktı doktor içimi kararttı 2 ay deneyin olmazsa aşılama sonrada tüp bebek dedi. o kadar umutsuzdum ki. keçiboynuzu önerdi kullandık eylülde tüm sorun çözüldü. başka bir doktora gittk hiç bir sıkıntımız kalmamış. şimdi gittiğim doktor olumsuz hiçbirşey görmüyor bizde. benm aklıma takılmasın diye rahim filmi çektirdim geçen ay. ondada hiçbir sourn çıkmadı doktor rahim filminden sonra 2 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. olmazsa yumurta takibi yapalım dedi ama biz vakit kaybetmek istemddik eşim 33 yaşında çünkü. zaman geçiyor ve bu ay resmen tedvaiye başladık serephone ve yumruta takibi 6 ay sürecekmiş ne olacak bilmiyorum doktor % 80 dedi. ilk ayda olabilir 6. ayda olabilir dedi.bekliyoruz bakalım...yumurta takibinde 3 yumurtam vardı 1 içatlamış 2 si çatlamak üzere dedi. % 50 şansım varmış bu ay. yumurtalar çok kaliteliymiş ama bilmiyorum artık rabbm nasip edecek mi? ben pek umutlu değilim malesef. olmayacağına inandım nedense pozitife çeviremiyorum kendimi. stres ddesen gani gani derler yaaaaa..bende ilk doktora gittiiğimizde prolaktin yüksek çıkmıştı belki sennde öyledir canım ilaç veriyor hemen dşüyor zaten 1 ayda. hayıt d faydalı oluyor. sonucu al da ona göre kullanırsın zaten.
1 yıllık evliyim canım 10 naydır istiyoruz . ilk 3 ay istemdik sonra hep istedik ama olmadı. yazın doktora gitik ilk kez eşimin sperm hızı sorunlu çıktı doktor içimi kararttı 2 ay deneyin olmazsa aşılama sonrada tüp bebek dedi. o kadar umutsuzdum ki. keçiboynuzu önerdi kullandık eylülde tüm sorun çözüldü. başka bir doktora gittk hiç bir sıkıntımız kalmamış. şimdi gittiğim doktor olumsuz hiçbirşey görmüyor bizde. benm aklıma takılmasın diye rahim filmi çektirdim geçen ay. ondada hiçbir sourn çıkmadı doktor rahim filminden sonra 2 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. olmazsa yumurta takibi yapalım dedi ama biz vakit kaybetmek istemddik eşim 33 yaşında çünkü. zaman geçiyor ve bu ay resmen tedvaiye başladık serephone ve yumruta takibi 6 ay sürecekmiş ne olacak bilmiyorum doktor % 80 dedi. ilk ayda olabilir 6. ayda olabilir dedi.bekliyoruz bakalım...yumurta takibinde 3 yumurtam vardı 1 içatlamış 2 si çatlamak üzere dedi. % 50 şansım varmış bu ay. yumurtalar çok kaliteliymiş ama bilmiyorum artık rabbm nasip edecek mi? ben pek umutlu değilim malesef. olmayacağına inandım nedense pozitife çeviremiyorum kendimi. stres ddesen gani gani derler yaaaaa..bende ilk doktora gittiiğimizde prolaktin yüksek çıkmıştı belki sennde öyledir canım ilaç veriyor hemen dşüyor zaten 1 ayda. hayıt d faydalı oluyor. sonucu al da ona göre kullanırsın zaten.
inşallah canım acaba haftayami yaptırsam kan testinihayırlısı olsun cnm inş öyledir yarın kan testi yaptır eger hamissen cıkar ins bebisin seninledir cnm:))
tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim. insallah hayirlisiyla bir an once hamile kaliriz. sakin, umidini kaybetme. bak ne guzel her seyi kontrol de ettrimissin, olmamasi icin hic bir sorun yok allahin izniyle. pozitif kalmak cok onemli. stres cok etkiliyor biliyorsun. kafaya taktigi icin hamile kalamayip, sonra umudu kestigi anda hamile kalan bisuru tanidigim var canim. en onemli sey de yumurtanin kaliteli olmasi bak. sen yeter ki olumlu dusun, pozitif kal. allah hayirlisiyla nasip edecek hepimize goreceksin..
hormon testlerinden sonra ben de rahim filmi cektirecem. insallah hayirlisiyla saglikli cikarim ben de. hormon sonuclarimi alinca sana haber veririm. senin bat ne zaman? insallah hayirlisiyla hamile kalirsin canim bir an once..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?