25 sabahını değerlendirin canım ozaman yinede belli olmaz belki erken olur yumurtlaman..eşin döndüğünde de devam edin bence Allah istedimi hiç bişey engel olamaz sonuçta..
bizde iki aydır istiyoruz inşallah hamile kalırız
büyük ihtimalle çıkmaz canım boşuna canını sıkma..çalışmıyosan kendini oyalayacak bir şeyler bul..kitap oku örgü ör..
inşallah canım daha 2. ayımız
bizimde üçhadi inşallah arka arkaya müjdelerimizi veririz
büyük ihtimalle çıkmaz canım boşuna canını sıkma..çalışmıyosan kendini oyalayacak bir şeyler bul..kitap oku örgü ör..
çalışıyorum canım. yok vazgeçtim canım zaten yapmayacağım. hatta 1 hafta geçmesini bile beklesem iyi olur. çünkü benim her ay 2-3 gün geç oluyor.
kızlar üçümüzde 2-3 aydır deniyoruz galiba,düşünsenize üçümüzünde peş peşe oluyor,Allahım yemede yanında yat,hatta ye:)
Çok güldüm canım ya:))))) Süpersin; )) Aynen öyle:))
Offf inşallah hepimiz kalırız,sen ndn hamile kalamıyorsun,yani bir nedeni var mı?
bizimde üçhadi inşallah arka arkaya müjdelerimizi veririz
kızlar üçümüzde 2-3 aydır deniyoruz galiba,düşünsenize üçümüzünde peş peşe oluyor,Allahım yemede yanında yat,hatta ye:)
bende varım bendeee :84: bizde üç ay oldu
kıyamam teselli ederiz birbirimizi en azındanönümüzde ki maçlara bakıcaz artık
bende varım bendeee :84: bizde üç ay oldu
Peki düzeltiyorum dördümüz diyorum o zaman..:)
ay ne güzel birbirimize destek oluruz iştee
çalışıyorum canım. yok vazgeçtim canım zaten yapmayacağım. hatta 1 hafta geçmesini bile beklesem iyi olur. çünkü benim her ay 2-3 gün geç oluyor.
inşallah canım daha bizim 2. ayımız geçen ay benim adet döngüm değişmiş yumurtlamayı kaçırdım o yüzden diye düşünüyorum...
ay ne güzel birbirimize destek oluruz iştee
Oyle yapcaz artk canm ya ama artk belirti aramycam karar verdim bu sefer o kadr belirti yasadm olmnadi bi daha dnlemycem kendmi
geçen ay bende öyleydim adet günü salya sümük oldum sonraçok dikkat etmemek gerek en azından başarabildiğimiz kdr [/QUOTE evet canm Allah bizlere sabr versin
Peki düzeltiyorum dördümüz diyorum o zaman..:)
sğl canımsenin bat kaç cnm ?
Bat ne demek?
adetinin geleceği tarih nedir yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?