adetinin geleceği tarih nedir yani ?
3 gün sonra ama inşallah gelmez:)
hiç belirtin var mı canım?
hadi hayırlısı bakalım ilk müjdeyi senden alırız inşallahh
hiç belirtin var mı canım?
Ya şimdi şöyle bir durum var,kasık ağrım çok hafif,göğüsler şiş,ve hayatımda ilk defa yüzümde sivilcelenme oldu hafiftan ama onunla ilgili mi bilmiyorum ama benim çok hamile arkadaşım hatta ablam var ama adet sancısıyla aynı oluyormuş.nasıl anlıcazki?
hadi hayırlısı bakalım ilk müjdeyi senden alırız inşallahh
Ay hadi inşallah valla anında girer yazarım size:)
Ay hadi inşallah valla anında girer yazarım size:)
arkandan da biz gelirizzz
Ya şimdi şöyle bir durum var,kasık ağrım çok hafif,göğüsler şiş,ve hayatımda ilk defa yüzümde sivilcelenme oldu hafiftan ama onunla ilgili mi bilmiyorum ama benim çok hamile arkadaşım hatta ablam var ama adet sancısıyla aynı oluyormuş.nasıl anlıcazki?
evet öyle oluyormuş ama adet belirtisi 1-2 gün öncesinde gösterirmiş kendisini. eğer hamileysen o belirtiler 1 hafta 10 gün öncesinden başlarmış. bende öyle okumuştum :)benimde kasık ve bacak birleşimim olduğu yer çok ağrıyor. ama en belirgin özellik göğüs acıması diyorlar. o bende olmadığı için pek ümitlenmiyorum.
1 saat önce yaptım ama negatif ama kızıma hamile kaldığımda kanda öğrenmiştim adetim 6 geçtiğinde çıkmadı idrarda 10 gün sonrasında çıkmıştı 3 gün daha bekleyecem bakalım nasıl geçerse.....
evet öyle oluyormuş ama adet belirtisi 1-2 gün öncesinde gösterirmiş kendisini. eğer hamileysen o belirtiler 1 hafta 10 gün öncesinden başlarmış. bende öyle okumuştum :)benimde kasık ve bacak birleşimim olduğu yer çok ağrıyor. ama en belirgin özellik göğüs acıması diyorlar. o bende olmadığı için pek ümitlenmiyorum.
Göğüs acıması mı,ilk defa duydum,benimkiler hep ağrıdıkları için adet öncesi:) valla aslına bakarsak bende ümitlenmek istemiyorum sonra üzülüyorum çok,alt tarafı adetim geliyor ama gören de birini kestiler zanneder o derece yas tutuyom:)
arkandan da biz gelirizzz
İnşallah peş peşe oluruz valla,ilk kimin olduğu önemli değil,yeterki hepimiz hemenceceik olalım:)
İnşallah peş peşe oluruz valla,ilk kimin olduğu önemli değil,yeterki hepimiz hemenceceik olalım:)
doğru söylüyon canım inşallahh
Bizde başlayalım dioduk bi türlü alamadık unuttuk hep , bizde varikoselde var gerçi bi işe yararmı bilmiorymda
aslinda ben de herseyi kafama cok takarim. ama, kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum. baska caremiz yok. benimki de 2 mart canim.
Adet döngüm ne ya?Ben bilmiyorum bunu?
Göğüs acıması mı,ilk defa duydum,benimkiler hep ağrıdıkları için adet öncesi:) valla aslına bakarsak bende ümitlenmek istemiyorum sonra üzülüyorum çok,alt tarafı adetim geliyor ama gören de birini kestiler zanneder o derece yas tutuyom:)
valla benima det öncesindede pek olmadığı için bende pek tarif edemiyorum ama burdan okuduklarıma göre elleyemeyecek derece acıyormuş. kıyafet bile deyse sızlıyo diyenler gördüm. bende yok öyle bişiy
doğru söylüyon canım inşallahh
tamayy görmedin canım galiba? senin belirtilerin neler? yada varmı belirtin?
valla benima det öncesindede pek olmadığı için bende pek tarif edemiyorum ama burdan okuduklarıma göre elleyemeyecek derece acıyormuş. kıyafet bile deyse sızlıyo diyenler gördüm. bende yok öyle bişiy
Hımmm o zaman bende de yok çünkü o derece acımıyor,off ya birde benim dişimde iltihaplanma varmış ve akşamları inanılmaz zonkluyor,eşim dişçiye götürdü,antibiyotik verdi,eşimden kaçarak içmemeye çalışıyorum ama 2 tane fln içirdi bir haftadırofff ne yapcaz bilmiyorum,o da dişim boğazıma kulağıma vuruyor diye içmemi istiyor,bebek varsa bile o kadar küçükken bişey olmaz diyo,bilemedim napacağımı
tamayy görmedin canım galiba? senin belirtilerin neler? yada varmı belirtin?
yok yavrum ben bu aydan umutlu değilim adet bitti bir kez oldu koca seyahate gitti bu gece gelcek salı gene gidecek benden bu ay iş çıkmaz diye düşünüyorum
Hımmm o zaman bende de yok çünkü o derece acımıyor,off ya birde benim dişimde iltihaplanma varmış ve akşamları inanılmaz zonkluyor,eşim dişçiye götürdü,antibiyotik verdi,eşimden kaçarak içmemeye çalışıyorum ama 2 tane fln içirdi bir haftadırofff ne yapcaz bilmiyorum,o da dişim boğazıma kulağıma vuruyor diye içmemi istiyor,bebek varsa bile o kadar küçükken bişey olmaz diyo,bilemedim napacağımı
canım geçmiş olsun çok şüphelenmiyorsan iç bence çünkü biz öğrenene kadar Allah koruyor..ama çok şüphen varsa ve dayanılmayacak bir ağrın yoksa bata kadar bekle en azından..bata 1-2 gün kala kanda çıkıyomuş bir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?