Hamile kalmayı bekleyenler

canııım benim bugün gördüm giremiyordum bayadır çoooooooooooooooooooooooooook sevindim allahım bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah herşey gönlüne göre olsuun . artık stres yok üzüntü yok yediğine içtiğine dikkat ediyosun hergün sütünü yumurtanı bademini cevizini veee kuzu pirzlanı yiyosun ki bebişlerimiz zekaa küpü oluyolarrr çok sevindim ya Eki Görüntüle 988257 Eki Görüntüle 988257 Eki Görüntüle 988257

hadi ya belkide o kadıncağızında çocuğu yoktu rabbim sonradan sevindirdi bi heves o sweeti giyindi.dediğin çok doğru benim çok şükür bir evladım var Allah olamayanlara en kısa zaman da şu mübarek günde fazla uğraştırmadan kolayca evlatlar versin bu gün çok dua edelim Allah kabul edeeği duayı kişinin diline düşürümüş er yada geç olur ama sonunda olacaktır inşallah

yaptım yaptım kocaman bir tek çizgi beklemedeyiz yani amaann boş verdim valla olacağı varsa olur hakkımızda hayırlısı

tebrik tebrik tebrik milyonlarca milyarlarca tebrik ediyorum seni hadi ii haberlerle gel

Walla zor canım beklemek zor. yine kızın varmış senn hamile kalabileceiğini biliyorsun ben kimyasal gebelik bile geçirmedim 1 yıldır. hamile kalamaıyorum yani

arkadaşım tamamen psikolojik olmaması kafana takmayacaksın zor biliyorum ama Rabbim vermeyecekse vermez vereceksede nerden olsa veriri. bebği olmayan 9 yıllık evli bir arkadaşım var tüp denemeleride tutmadı şimdi yeniden başladı onun bir lafı var.İsayı babasız Meryeme vern Rabbim bana neden vermesin Allah herzaman büyüktür sığınscsğımız tek limanımız Allah şu günde dualarımız kabul etsin

Allahım şu test resmi görünce nasıl duygulandım,salak salak iş yerindeyim,gözlerim doluyor,sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi...

Kızlarrr ben geldimmmm..haftanın son günü ya yoğuluk var birazz. evraklar havalarda uçuşuyooo:)))

orası öyle canım yoktan var eden de o yumurtaya can verende o nasip neyse o olacak

İnşallahh bnm ıkı kaybom var kucagıma alacagım gunleri tez vakotte gostersin bana ve hepimize... Yanlıs anlama senın zaten var anlamında demedım sadece kokusunu içine cektiğin bi yawrun var bız ona hasretız anlamında dedım yanlıs anlama cnm benı..

yaaa iki gündür sebepsiz yere midem bulanıyo,aklıma o ihtımal geliyo ama... bunca aydır hayal kırıklığı olunca diyom umutlanmasam mı bat a son iki.. hadi hayırlısı yaa..peki sizce mide bulantısı bu kadar erken baslayabilir mi yoksa psikolojık mı???

benimde bulanıyo 2-3 gündür ama hiç ona yormuyorum dahada var zaten bat'a. psikolojiktir ole hazırla kendini değilsede bırak sürpriz olsun.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…