Hımmm o zaman bende de yok çünkü o derece acımıyor,off ya birde benim dişimde iltihaplanma varmış ve akşamları inanılmaz zonkluyor,eşim dişçiye götürdü,antibiyotik verdi,eşimden kaçarak içmemeye çalışıyorum ama 2 tane fln içirdi bir haftadırofff ne yapcaz bilmiyorum,o da dişim boğazıma kulağıma vuruyor diye içmemi istiyor,bebek varsa bile o kadar küçükken bişey olmaz diyo,bilemedim napacağımı
banada doktor öyle demişti. migrenim var benimde. hamile kalırsam nasıl kullanıcam demiştim. hamileliğin ilk dönemlerinde ilaçlar etkilemez hamileliği dedi. daha çok küçük etki edemez dedi ama düzenli ilaç kullanımı gebe kalmayı zorlaştırır dedi. o yüzden gebelik istediğin zaman düzenli içilen ilaçları bırakmak gerekiyor. gebeliği ertelermiş.
yok yavrum ben bu aydan umutlu değilim adet bitti bir kez oldu koca seyahate gitti bu gece gelcek salı gene gidecek benden bu ay iş çıkmaz diye düşünüyorum
hiç belli olmaz canım. sen denk gelen her anı değerlendir bence
canım geçmiş olsun çok şüphelenmiyorsan iç bence çünkü biz öğrenene kadar Allah koruyor..ama çok şüphen varsa ve dayanılmayacak bir ağrın yoksa bata kadar bekle en azından..bata 1-2 gün kala kanda çıkıyomuş bir de..
Evet dayanılmayacak kadar ağrıyor ama genede kaçmaya çalışıcam,korkuyorum ya varsa diye,zaten 3 gün kaldı....3 gün daha idare edivereyim,birde bişey sorucam,benim ayağım kırıktı,15 gün önce alçım çıktı tamda yumurtlama dönemimde ve hala beraber oluyoruz,şimdi ben hamileysem bebek 15 günlük olur ama ben hiç hamile kalanlardan 15 günlük bebek duymadım,hep 2 aylık falan duydum...o neden ? geç mi soyluyorlar?
Evet dayanılmayacak kadar ağrıyor ama genede kaçmaya çalışıcam,korkuyorum ya varsa diye,zaten 3 gün kaldı....3 gün daha idare edivereyim,birde bişey sorucam,benim ayağım kırıktı,15 gün önce alçım çıktı tamda yumurtlama dönemimde ve hala beraber oluyoruz,şimdi ben hamileysem bebek 15 günlük olur ama ben hiç hamile kalanlardan 15 günlük bebek duymadım,hep 2 aylık falan duydum...o neden ? geç mi soyluyorlar?
canım yumurtlama günün önemli değil hesap yaparken sat tan hesaplanıyo gebelik yani en son ne zaman adet olduysan o günden başlanıyo hesaba ve gebelik 40 haftada tamamlanıyor..o yüzden öğrenenler hep 4-5 haftalık oluyo..aslında 2-3 haftalık ama sattan hesaplandığı için fazla çıkıyor...
3 gün kaldıysa kanda çıkar canım bence kan tahlili yaptır ona göre içersin haplarını...
hiç belli olmaz canım. sen denk gelen her anı değerlendir bence
kocayı bulsam yapacam daşaka bir tarafa ilaç firmasında satış müdürü eşim fuarları başladı mecburi seyahetler işte kısmet ne yapalım Allah sağlık versin iş versin diyorum hayırlısı ne zamansa o zmn olsun artık. bu akşam geliyor p.tesi akşamına kdr sürem var ya tutarsa
Eki Görüntüle 984155canim arkadaşlarimmm guzeller guzeli anne adaylari ve annelerr TEYZE OLUYORSUNUUUZZZZ sanirim ben HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMM dün aksam içime dogan tuhaf bi hisle yaptığım idrar testim de buuu bugün kan testine gidecez net o zaman ogrenecez tabiki ama duramadim size yazmak istedimmmm bütün gece uyuyamadiiiimmmm Rabbime şükürler olsun cok aratmadı bana dua eden sizlerden Allah razi olsun..hepinize minnettarim inşallah Rabbim sizlere,aile olmayi isteyen bu duyguyu tatmayi arzulayan herkese en kisa zamanda hayirlisiyla bebegini nasip etsin.. daha ne dicem bilemiyorum hala şaşkınım hala inanamiyorum çok tuhaf bir duyguymus.düne kadar sadece silik de olsa bi cizgi görmeyi hayallerken suan arzuladigim sadece umarim bebegim benimledir ve çok sağlıklidir bu silik cizgiyi gormek de yetmiyormuş sevgili anne adaylari cok korkuyorum......kotu bir sonuc alirim diye, gercekten o var mi içimde mi diye.....ve uykusuz bir şekilde birazdan esimle kan testine gidecez..bugun yazamazsam bile aklimin sizde olduğunu bilin ve dualarinizi eksik etmeyin..bana sen hamilesin diyenler benim için dua edenler hicbirinizi unutmadim ayri ayri teşekkür etme imkanım yok beni affedin, olsa hepinize ayri ayri sarilmayi çok isterdim....hepinizden Allah razi olsun..yine uzun uzun konuşacaz simdi cikiyorum hepinizi tek tek sevinçle heycanla kucakliyorumm
canım yumurtlama günün önemli değil hesap yaparken sat tan hesaplanıyo gebelik yani en son ne zaman adet olduysan o günden başlanıyo hesaba ve gebelik 40 haftada tamamlanıyor..o yüzden öğrenenler hep 4-5 haftalık oluyo..aslında 2-3 haftalık ama sattan hesaplandığı için fazla çıkıyor...
3 gün kaldıysa kanda çıkar canım bence kan tahlili yaptır ona göre içersin haplarını...
Acicik daha bekliyim,ona göre bakıcam artık:)
banada doktor öyle demişti. migrenim var benimde. hamile kalırsam nasıl kullanıcam demiştim. hamileliğin ilk dönemlerinde ilaçlar etkilemez hamileliği dedi. daha çok küçük etki edemez dedi ama düzenli ilaç kullanımı gebe kalmayı zorlaştırır dedi. o yüzden gebelik istediğin zaman düzenli içilen ilaçları bırakmak gerekiyor. gebeliği ertelermiş.
Off içimi rahatlattın valla sağolasın
hadi ya belkide o kadıncağızında çocuğu yoktu rabbim sonradan sevindirdi bi heves o sweeti giyindi.dediğin çok doğru benim çok şükür bir evladım var Allah olamayanlara en kısa zaman da şu mübarek günde fazla uğraştırmadan kolayca evlatlar versin bu gün çok dua edelim Allah kabul edeeği duayı kişinin diline düşürümüş er yada geç olur ama sonunda olacaktır inşallahAy kıyamam onaa bn... Canım algıda seçicilik yapıoruz herhalde bn de etrafımda goruyorum. Hatta gecen gın bı kadın 55-60 rahat var kadın. Lcw hamile sweetleri varya karnında yumurta olan ondan giymiş önce herhalde bilmeden aldı dedim aonra dıkkatlı karnına bakmıstım hamile doğurdu doğuracak gözlerime ınanamadım allahım bizede ver dedım ve devamlı etrafımda cımbız gbı onları gorruyorum... Canım sen en azından bı meleğin var onla arkadassın kendını ole telkın et ama rabbım en kısa zamanda hepımıın muradını versin...
bugün itibariyle 7 gün geçmiş artık bugün yap benceee. sürekli kafanda dolanıp duracağınaaa bil en azındann yıpratma kendini varsa var yoksa yok dimi.
bi idrar daha yapsaydın tatlım ikiside silik diyorsun birinin koyu olması lazım teste bi bozukluk olabilir yine silik çıkarsa kanda baktır hamile olma sansın yüksek benceeee hadi hayırlısı. insallah bebeişin senledir..
canııım benim bugün gördüm giremiyordum bayadır çoooooooooooooooooooooooooook sevindim allahım bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah herşey gönlüne göre olsuun . artık stres yok üzüntü yok yediğine içtiğine dikkat ediyosun hergün sütünü yumurtanı bademini cevizini veee kuzu pirzlanı yiyosun ki bebişlerimiz zekaa küpü oluyolarrr çok sevindim ya Eki Görüntüle 988257 Eki Görüntüle 988257 Eki Görüntüle 988257
Walla zor canım beklemek zor. yine kızın varmış senn hamile kalabileceiğini biliyorsun ben kimyasal gebelik bile geçirmedim 1 yıldır. hamile kalamaıyorum yani
canııım benim bugün gördüm giremiyordum bayadır çoooooooooooooooooooooooooook sevindim allahım bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah herşey gönlüne göre olsuun . artık stres yok üzüntü yok yediğine içtiğine dikkat ediyosun hergün sütünü yumurtanı bademini cevizini veee kuzu pirzlanı yiyosun ki bebişlerimiz zekaa küpü oluyolarrr çok sevindim ya Eki Görüntüle 988257 Eki Görüntüle 988257 Eki Görüntüle 988257
Evet ya:))) insallah hepimiz miniklerimize kavuşuruz tatlım en kısa zamanda ve hayırlısı ile:))))Demi ama kirmizi kabusumuz oldu ya:) insallah bebisler gelirde problem kalmaz:)
arkadaşım tamamen psikolojik olmaması kafana takmayacaksın zor biliyorum ama Rabbim vermeyecekse vermez vereceksede nerden olsa veriri. bebği olmayan 9 yıllık evli bir arkadaşım var tüp denemeleride tutmadı şimdi yeniden başladı onun bir lafı var.İsayı babasız Meryeme vern Rabbim bana neden vermesin Allah herzaman büyüktür sığınscsğımız tek limanımız Allah şu günde dualarımız kabul etsin
Annem bebek olmadan onceki ay erken olursun der hep benm mumkun degl ama senin oyledir insallah canm gunaydn bu arada
hadi ya belkide o kadıncağızında çocuğu yoktu rabbim sonradan sevindirdi bi heves o sweeti giyindi.dediğin çok doğru benim çok şükür bir evladım var Allah olamayanlara en kısa zaman da şu mübarek günde fazla uğraştırmadan kolayca evlatlar versin bu gün çok dua edelim Allah kabul edeeği duayı kişinin diline düşürümüş er yada geç olur ama sonunda olacaktır inşallah
yaaa iki gündür sebepsiz yere midem bulanıyo,aklıma o ihtımal geliyo ama... bunca aydır hayal kırıklığı olunca diyom umutlanmasam mı bat a son iki.. hadi hayırlısı yaa..peki sizce mide bulantısı bu kadar erken baslayabilir mi yoksa psikolojık mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?