Hamile kalmayı bekleyenler

canım başlayabilir tabi ki hatta testte bile çıkabilir. arkadaşım adete 1 hafta kala kanda öğrendi. sen yinede kendini üzmicek şekilde umutlan bence :) benm 8 gün var bn bile belirti arıyorum ama yok malesef (((

hayıııır tabikide yanlış anlamadım size hayat hikayemi bi anlatsam hadi canım dersiniz.seni çok ii anlıyorum sonuna kadra da haklısın

herkese gunaydın bugunde ben acayım dedım topiği. güzel haberler vermek isterdim sizlere ama malesef bu ay da olmadı benım (

hayıııır tabikide yanlış anlamadım size hayat hikayemi bi anlatsam hadi canım dersiniz.seni çok ii anlıyorum sonuna kadra da haklısın

Herkes bi hayat mücadelesi dimi zaman la öle bi hayatın sillesinden geçıozz ki böle böle buyucezz galıba çökmemiz yaslanmamız için dert sahibi olmamız lzm dimi

canim beniiimmmmm cok cokkk teşekkür ederiimmm hala inanamiyorum ama biliyomusun anne mi olacam ben simdi deyip duruyorum tatlım söylediğin herseyi yiyorum hergun sagolsun kocis kendine görev edindi amaaa kırmızı eti agzima koymuyorum ben yiyemem kırmızı et malesef ( onun yerine tavuk ve bol balık yiyorum :)

gunaydiiiiiinnnn sevgili anneler ve anne adaylariiiii nasilsinizzz güzel haberler var miii

gizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hamilemisisnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm. amannnnn ben yeni gördümmm kızzzzzzzzz. masallah masallahhhh allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

Günaydın kızlar.Bu sabah doktora gittim folbiol folik asit verdi.Kan aldılar hormon testi için. 2 ay önce alttan muayene etmişti, tekrar etmeye gerek yok dedi, zaten bir problem olsa söyledim dedi.6 ay korunmadığımızı söyleyince, eşimle birlikte Infertilite polikliniğine gitmem gerekiyormuş.Bu folik asit,gebe kalmaya yarıyormu gerçekten? Bana sadece gebelikte bebek gelişimini ve anne sağlığına yardımcı oluyor diye biliyorum.

amaaan yavrum balığı çok yeme haftada 2 den fazlası zararlı cıva var iöerisinde fazlaca çünkü. kırmızı et bende yemezdim ama kuzu pirzola tavada mangal gibi kızrtıp yedim bebişim için burnumu tıkayıp yemeye zorluyorum kendimi en azından haftda 1 kere 1 parça çok faydalı balık mevzusuna dikkat et . bide maydonoz ve bitki çaylarından uzak dur!!!!

gunaydiiiiiinnnn sevgili anneler ve anne adaylariiiii nasilsinizzz güzel haberler var miii

günaydın güzel anne adayıı.. ne kadar şanslı olduğunun farkındaasın dimi :) bol bol dua et canım bunun için. şükret.. hala beklemedeyşm ben işte. bat 27 şubat . inş. güzel haberler alıcaz bu ay daha. ben buranın uğuruna inanıyorum :)

kizlar idrar testi silik çıkmıştı bende gittim kan tahlili yaptır.aya.sonucu 1 saate alırım inşallah.ayyy çok heyecanlıyım inşallah negatif cikmaz:18:

kizlar idrar testi silik çıkmıştı bende gittim kan tahlili yaptır.aya.sonucu 1 saate alırım inşallah.ayyy çok heyecanlıyım inşallah negatif cikmaz:18:

ayy inşallah gebesindir
kacıncı gününde test yaptırmıstın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…