Insallah sende bebis vardirda beklemek zorunda kalmazsin canm ben tek basima beklerim sen bari hamis ol:)
canım başlayabilir tabi ki hatta testte bile çıkabilir. arkadaşım adete 1 hafta kala kanda öğrendi. sen yinede kendini üzmicek şekilde umutlan bence :) benm 8 gün var bn bile belirti arıyorum ama yok malesefyaaa iki gündür sebepsiz yere midem bulanıyo,aklıma o ihtımal geliyo ama... bunca aydır hayal kırıklığı olunca diyom umutlanmasam mı bat a son iki.. hadi hayırlısı yaa..peki sizce mide bulantısı bu kadar erken baslayabilir mi yoksa psikolojık mı???
Off içimi rahatlattın valla sağolasın
Ya varya acaip canım sıkılıyor,etrafımda yemin ederim hamile kalmayan kimse yok ya,delircem,ablam,3 kankam,iş yerinden 4 arkadaşım,çok fena,seviniyorum onlar için,ama eve gdince saatlerce ağlıyorum neden olmuyor benim diye...İsyan etmek te istemiyorum ama çok yoruluyorum,ne kötü bir psikolojidir bu ya...
İnşallahh bnm ıkı kaybom var kucagıma alacagım gunleri tez vakotte gostersin bana ve hepimize... Yanlıs anlama senın zaten var anlamında demedım sadece kokusunu içine cektiğin bi yawrun var bız ona hasretız anlamında dedım yanlıs anlama cnm benı..
banada doktor öyle demişti. migrenim var benimde. hamile kalırsam nasıl kullanıcam demiştim. hamileliğin ilk dönemlerinde ilaçlar etkilemez hamileliği dedi. daha çok küçük etki edemez dedi ama düzenli ilaç kullanımı gebe kalmayı zorlaştırır dedi. o yüzden gebelik istediğin zaman düzenli içilen ilaçları bırakmak gerekiyor. gebeliği ertelermiş.
Kızlar günaydın,hala regl olmadım:)
hayıııır tabikide yanlış anlamadım size hayat hikayemi bi anlatsam hadi canım dersiniz.seni çok ii anlıyorum sonuna kadra da haklısın
canııım benim bugün gördüm giremiyordum bayadır çoooooooooooooooooooooooooook sevindim allahım bebişlerimizi kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah herşey gönlüne göre olsuun . artık stres yok üzüntü yok yediğine içtiğine dikkat ediyosun hergün sütünü yumurtanı bademini cevizini veee kuzu pirzlanı yiyosun ki bebişlerimiz zekaa küpü oluyolarrr çok sevindim ya Eki Görüntüle 988257 Eki Görüntüle 988257 Eki Görüntüle 988257
gunaydiiiiiinnnn sevgili anneler ve anne adaylariiiiinasilsinizzz güzel haberler var miii
canim beniiimmmmm cok cokkk teşekkür ederiimmmhala inanamiyorum ama biliyomusun anne mi olacam ben simdi deyip duruyorum tatlım söylediğin herseyi yiyorum hergun sagolsun kocis kendine görev edindi amaaa kırmızı eti agzima koymuyorum ben yiyemem kırmızı et malesef ( onun yerine tavuk ve bol balık yiyorum :)
Kızlar günaydın,hala regl olmadım:)
günaydın canımm. inş. kırmızıları görmezsin :)senin bat bugün müydü?
Ya varya acaip canım sıkılıyor,etrafımda yemin ederim hamile kalmayan kimse yok ya,delircem,ablam,3 kankam,iş yerinden 4 arkadaşım,çok fena,seviniyorum onlar için,ama eve gdince saatlerce ağlıyorum neden olmuyor benim diye...İsyan etmek te istemiyorum ama çok yoruluyorum,ne kötü bir psikolojidir bu ya...
aynen benimde öyle canım. arkadaşlarla peşpeşe evlendik. çoğu hamile yada doğurdukıskançlık değil tabi bu onlar için sviniyo insan ama bi yandanda benim niye yok diye bi üzüntü yaşıyosun böyle haberler alınca.
gunaydiiiiiinnnn sevgili anneler ve anne adaylariiiiinasilsinizzz güzel haberler var miii
günaydın canımm. inş. kırmızıları görmezsin :)senin bat bugün müydü?
Yok canım 2 gün sonra:)
aynen benimde öyle canım. arkadaşlarla peşpeşe evlendik. çoğu hamile yada doğurdukıskançlık değil tabi bu onlar için sviniyo insan ama bi yandanda benim niye yok diye bi üzüntü yaşıyosun böyle haberler alınca.
Aynen ya insanın içi buruluyor,hadi benim erken(bu arada 2 günüm var bata)ama insan isteyince olsun istiyor ya biran önce
kizlar idrar testi silik çıkmıştı bende gittim kan tahlili yaptır.aya.sonucu 1 saate alırım inşallah.ayyy çok heyecanlıyım inşallah negatif cikmaz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?