Hamile kalmayı bekleyenler

benim bebeğiim kızmış zeynep'im geliyorrr teyzesi

Bat 19 Mayıs allahım zaman geçmiyorr. Sabretmenin bir yolu var mı kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar 3 ay önce buraya yazmıştım bebeğim olmuyo ve rahim filminden sonra inşallah olur diye veee şimdi HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMMMMMM

arkadaşlar 3 ay önce buraya yazmıştım bebeğim olmuyo ve rahim filminden sonra inşallah olur diye veee şimdi HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMMMMMM

Tebrik ederim canım Allah bağışlasın :)

Tebrik ederim canım Allah bağışlasın :)

teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin hamile olanlarada hayırla sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Ama şunu belirtmek isterimki Allah isterse herşey olur kafanızı rahat bırakın falan deniyo ya alakası yok Rabbim bizi layık görünce bu küçük emanetine herşey öyle çabuk gelişiyoki anlayamıyosun 4 yıldır her ay gün sayarken geçmek bilmiyodu bu ayda saydım ama çabucak geçti ve Allahıma çok şükürler olsun bizide layık gördü.Rabbim zamanını biliyor yeterki biz hiç bıkmadan hayırlı zamanda hayırlısını isteyelim gerisi Allahtan

canım benim ya çok sevindim rabbim kucağında gormeyi nasip etsin herşeyin hayirlisi olsun rabbim olmayana versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim çok sevindim adına :) doğru diyorsun her şey Allah'tan. Ama doğamızda var acaba öylr olsa olur muydu böyle olsa olur muydu demek. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Araniza yeni katldm benide kabul edersenz sewnrm Kizlar bn hamile klmak stiyorm ama esm istemiyo yardmci oln ne yapmaliym cocklari cok seviyo hlbuki erken diyo bnce erkn degl bi sene oldu ewleneli

Hepinize tekrar merhaba kızlar nasılsınız ?? Cimbommm oralardamısın ? :) :)
Ben bi geliyorum sonra malum yeniden kayboluyorum. Psikolojim hiç iyi değil . 3 kere düşük yaşadım . Şuan hamileyim 6+3 yarın kalp atışını dinlicez inşallah. Yani Yarın benim için büyük gün. Yarınıda hayırlısıyla güzel atlatırsam sanırım daha iyi olucak herşey inşallah ..

Kızlarrr uzun zaman olduuu nerelerdesinizzz.?????????????

slm kızlar ben 4 aylık oldum bugünn 3cü olcak doktora gidiyorum bacakları kapalı diye cinsiyet göstermiyo doktor kıza benziyor ama emin deilim cuma gel dedi şimdide ayyy benim durumumda olan oldumu söyleyin nolurrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…