bende de hepsi 10000 de 1 canimm cok iyi işte çok şükür :) bendeki yaş da 1:1239 doktor cok iyi dedi seninde öyledir :)) ayy kuzumm aynen bizde de heycan tavan babasi zaten erkek oldugunu ogrendiginden beri bi göklerde indirene aşk olsunbide farketmez diyordu :)) isme karar verdiniz mi canimm
benim bebeğiim kızmış zeynep'im geliyorrr teyzesi
Eki Görüntüle 1114018
Ay sanırım çok başlığa yazdım ama sonucu anlamadım rica etsem bakar mısınız hanımlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eger doğru gördüysem çok hafif bi çizgi var bu hamilesin demekk:)
Kan testi yaptırdın mııı
arkadaşlar 3 ay önce buraya yazmıştım bebeğim olmuyo ve rahim filminden sonra inşallah olur diye veee şimdi HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMMMMMM
Kimyasal gebelik nasil bisey canim biraz bahseder misin nasil olduCanım hamileydim kimyasal gebelik geçirdim
Tebrik ederim canım Allah bağışlasın :)
arkadaşlar 3 ay önce buraya yazmıştım bebeğim olmuyo ve rahim filminden sonra inşallah olur diye veee şimdi HAMİLEYİİİİİİİİİİMMMMMMMM
teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin hamile olanlarada hayırla sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Ama şunu belirtmek isterimki Allah isterse herşey olur kafanızı rahat bırakın falan deniyo ya alakası yok Rabbim bizi layık görünce bu küçük emanetine herşey öyle çabuk gelişiyoki anlayamıyosun 4 yıldır her ay gün sayarken geçmek bilmiyodu bu ayda saydım ama çabucak geçti ve Allahıma çok şükürler olsun bizide layık gördü.Rabbim zamanını biliyor yeterki biz hiç bıkmadan hayırlı zamanda hayırlısını isteyelim gerisi Allahtan
Eki Görüntüle 1114018
Ay sanırım çok başlığa yazdım ama sonucu anlamadım rica etsem bakar mısınız hanımlar
Araniza yeni katldm benide kabul edersenz sewnrm Kizlar bn hamile klmak stiyorm ama esm istemiyo yardmci oln ne yapmaliym cocklari cok seviyo hlbuki erken diyo bnce erkn degl bi sene oldu ewleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?