Hamile kalmayı bekleyenler

cnm bizde ikimizde dr a gittik bi sıkıntı yok dedi bnm 2ay sonra tekrar gittiğimde prolaktin yüksek çıktı ilaç kullandım düştü şimdi biz hiç korunmadık...dra gittim klomen +çatlatma iğnesi yaptı oda kiste dönüştü bıraktım bnde dru gitmiyorum.. bakalım... yumurtlama gününü nasıl anlıyorsun cnm kaçırdım filan yazmışsın da bn tam olarak tespit edemiyorumda))

selam bende nette dolasırken denk geldım yazınızı okudum hayırlı olsun kızınıza Allahım uzun ve sağlıklı ömür nasıp etsın ınsallah ... bırsey soracagım sıze olmaz demelerının nedenı neydı merak ettım anlatırsanız sevınırım şimdiden teşekkurler

beta hcg baktırdım 16,56 çıktı doktor 3 haftalık hamilesin dedi :) inanamıyorum bata 4 günüm var

aaa cok sevindim inanki canım yaaa. süper haber topiğimizin ilk miniği geldiii ayy cok heyecanlandımmm:))

teşekkür ederim canım miniğimiz arkadaş ister artık sizlerden de iyi haber bekliyoruz.

Ayy inşallahh inşallahh batta senden bir gün sonrayım inş hamileliği senden sonra açıklayanlardan olurummm hihihi:) çok heyecanlııı bu arada ne kadardır brkliyordunn?

gizzz ilk hamişimiz geldiiii ne yapsak aceppp:)

slm kızlarr 2 gundur gırmedım sayfalarca sohbet edılmıs. gırer gırmezde topıgımızde hamıs oldugunu gordum . gözun aydın canım darısı bızlerın basına ınsallahhhh

hımm anladım tatlim hadi hayırlısıyla git gel o zaman iyi haberler ver bize inşallah baska bi skintin yokturr

selam doktora gittim ultrasona girdim çok detaylı muayene etti...sonuçlarda da herhangi bir şey çıkmadı dedi..kasık ağrım da azaldı baya ama tuvalete çıkma sıklığım aynı bakalım 6 şubatı bekliyorum..

Cnmm bndede hiçbi sorun görünmüo dr şansı artırmak için çatlatma iğnesi yapmıştı geçen ay snra regl olunca dediki bgnden itibaren başlıosun klomene snra çatlatcaz dedi ama bnm yumurtamda oluşuo kendisi çatlıo bnde doktora istemiorum dedim tmm ozmn en azından çatlatalım dedi bana gün verdi gittim ama ben hissettm çatladığını dra bnce çatladı yunurtam dedim baktıki eet görünmüo çatlamış dedi ordan biliorum :)) çatladığını nerden hissettm akıntımın farklılığından cnmm :))

beta hcg baktırdım 16,56 çıktı doktor 3 haftalık hamilesin dedi :) inanamıyorum bata 4 günüm var

neeeeeeeeeee berfinnnnn açılış senden olduuuu cokk tebrik ederimm inanılmaz bi duyguuu ayyyy doktora ne zaman gitmen gerekiyormuus taze anneciikkkk ohh beeee sonundaaaa :13::13: anlat hadi bizee nelere dikkat ettin ne zamandir bekliyordunn

artık yeni bi hamiş gelene kadar toplar sendeee berfinnnnnnnn. anlat bizee uygulayalım bizde:)

Aslında benimde 2 gündür göğüslerimde ağrıı ve sık idrara cıkmam var ama düşünmek istemiyorummm kiiii.. şimdi berfinden duyunca bi heyecanlandım 1 gün arayla battaş sayılırız yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…