cnm tebrik eerim,topigin ilk hamilesi belli oldu
Yap yap cnm spordan zarar gelmezz :))
Biz 5aydır istioruz cnm ilk 3ay ztn hep yumurtlama günletini kaçırdıkk :)) doktora gittik eşimde varikosel çıktı ameliyatı kimisi ol kimisi gereksiz dedi bakalım denicez biraz böle cnm bu ayda erken yumurtlamışımm önümüzdeki aya nasipp olur inşallahh beklioruzz :)) sizde durum ne cnm
Selam kızlar, ben de katıldım birliğimize:)) bize tıbben doğal yollardan bebek sahibi olmamızın imkansız olduğunu soylemislerdi. Biz de tedavi ve yapılan bütün testleri bırakmıştık ve kaderimize razı olmuştuk. Sonra durup dururken kızımız oluverdi))) o yuzden yılmak yok arkadaşlar eninde sonunda olacak hep birlikte emin adımlarla, sabirla bekleyip bebişlerimizi kucağımıza alacağız insallah, . Insallah hepimize uğurlu gelir bu topic.
Netten cok uygun fiyata ovulasyon testleri aldım bakalım umarım ise yararlar))
beta hcg baktırdım 16,56 çıktı doktor 3 haftalık hamilesin dedi :) inanamıyorum bata 4 günüm var
teşekkür ederim canım miniğimiz arkadaş ister artık sizlerden de iyi haber bekliyoruz.aaa cok sevindim inanki canım yaaa. süper haber topiğimizin ilk miniği geldiii ayy cok heyecanlandımmm:))
teşekkür ederim canım miniğimiz arkadaş ister artık sizlerden de iyi haber bekliyoruz.
hımm anladım tatlim hadi hayırlısıyla git gel o zaman iyi haberler ver bize inşallah baska bi skintin yokturr
cnm bizde ikimizde dr a gittik bi sıkıntı yok dedi bnm 2ay sonra tekrar gittiğimde prolaktin yüksek çıktı ilaç kullandım düştü şimdi biz hiç korunmadık...dra gittim klomen +çatlatma iğnesi yaptı oda kiste dönüştü bıraktım bnde dru gitmiyorum.. bakalım... yumurtlama gününü nasıl anlıyorsun cnm kaçırdım filan yazmışsın da bn tam olarak tespit edemiyorumda))
beta hcg baktırdım 16,56 çıktı doktor 3 haftalık hamilesin dedi :) inanamıyorum bata 4 günüm var
gizzz ilk hamişimiz geldiiii ne yapsak aceppp:)
neeeeeeeeeee berfinnnnn açılış senden olduuuu cokk tebrik ederimm inanılmaz bi duyguuu ayyyy doktora ne zaman gitmen gerekiyormuus taze anneciikkkk ohh beeee sonundaaaa :13::13: anlat hadi bizee nelere dikkat ettin ne zamandir bekliyordunn
havaiiii fişek patlatalimmii canooooooo
İlk sayfamızaaa ilk hamilemizi nazarlıklar içinde istioruzzzz
havaiiii fişek patlatalimmii canooooooo
darısı bizlereee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?