Hamile kalmayı bekleyenler

Ayyy çok güzel duruo bu listeeedeee mor mor :)))

gebelik testi yapmadimi peki tatlım ay cok sukur en azindan bise çıkmamis gozun aydinn canimm

idrar testi salı günü yapmıştım çok ağrım olduğundan ama çıkmadı tabiki :) kan testinide çarşamba yaptırmıştım ya negatif denilince çok moralim bozuldu yoktur diye düşünüyorum tekrar yapmam herhalde idrar testi..gelecek aya ovulasyon testi alıcam adet olunca =)

rıca ederim hayatımmmm ne demekkkkk
neyse kızlar ben cıkıyorum yemek yapcam daha :)) öpüyorum hepinizi kendınıze ıyı bakınnn görüşürüz tekrar

Offf yaa bnde yemekk yapcammm dahaa :)) görüşürüz tatlım arayı açmaaa :)) kolayyy gelsiiinnn şimdideeennn

Hadi bakalım iyi haber inşallahh..

topikçe burdayız zeynep merak etmeee. hem olumsuzda olsa pesetmekte ypok üzülmekteeee hergeçen gün biraz daha yaklaşıyoruzz merak etmeeee

canıımmm sağolasın teşekkür ederim:)aşılama yaptırdım bu ay,o yüzden çok heyecanlıyım ama olmazsa da dünyanın sonu değil ne yapalım...

beta hcg baktırdım 16,56 çıktı doktor 3 haftalık hamilesin dedi :) inanamıyorum bata 4 günüm var

ayyy tebrik ederimmm...sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.bende bu ay aşılama yaptırdım,yarın sonucu öğreneceğim,lütfen Allah rızası için bana da dua et hamilenin duası kabul olur.

Bademciklerim şişmişti baya baya hasta oldum iyice uyumuş kalmışım burası baya kalabalık evet canım benimde 2.denemem

sıcak corba limonlu iç.sıcacık ıhlamur,zencefil iç gecmis olsun cnm

tatlim insallahh en kisa zamanda bize bebis haberlerini verirsinnn

evet cnm 7. ayimdayim bekliyorum bakalim..
sen ne zamandir istiyosun?

slm ben buraya yenı katıldım arkadaşlar benimde 8. ayım bitti her ay yeniden ümitlenip baslıyorum ama artık cok üzülmeye başladım. ama ALLAHTAN ümit ksilmez diyorum RABBİM OL DERSE OLUR vakiti zamanı var galiba inş. bizimde evimizi bebek kokusu sarar. ben bu ay ovulasyon testi kullanmaya karar verdim hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…