Yok tatlım değişik uzayan bi akıntı oluo
Canım benide ekler misin 31 Ocak henüz regl olmadım ama idrar testi negatif sabah erkenden yapacağım hemen paylaşacağım hayırlısı
Hoşgeldin canım stres bu işte en kötüsü malesef sakin olmalısın 1 sene olmuş tabi bunalmışsındır iyice ama inş bu ay hamilesindir..Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım kasıklarımda ve belimde hafif ağrı vardı çok sık wc gidiyordum iştahım açılmıştı birde çok duygusaldım sanırım benim belirtiler bunlardı
İnş canım...o kadar sıcak içtim ki içerken burnumdan terler boşaldı
Hamile oluncaaa bnde isterimmmm amaaa
Bncede olmaaa sen akşamaaaa
ayyyyyyyyyy yapmazmiyiiim hiççç bi hamile haberini ver de bizeee ayyyy ben cok duygulandim haa
cnm şimdi bn 27 günde bir adet oluyorum bnm dr 10. günden itibaren gün aşırı ilişki demişti öle yapıyorum bn)) ama yumurtlama dönemine dikkat etmedim hiç hele buay tamamen boşverdim ne pozisyona nede yumrtlamaya dıkkat etmedim
inşallah canım,aşılamadan önce yumurtalık takibi ilaç,catlatma iğnesi = asılama ( agrısız 2 dk sürmeyen kolay bişi )
ne demek canım benim sanada patlatırız bi fişekkk:))
Bencedee eşine soledi mi acaba yaa nasıl tepki verdi merak ettim:)
sorma bendee cok duygusala başladım suannnnn...
ya benim bildiğim gün aşırı ilişkiden ziyade 2 günde bir diyolar. iki ilişki arası 48 saat olsunki sperm kaliteti daha yüksek olurmuş. 24 saat ara olunca sperm yeteri kadar çoğalmıyomus diye biliyorum zaten 2 gün boyunca canlı kalabiliyo spermler tam ölmek üzereyken diğer ilişki oluyo kalite çoğalıyoo:))
Resmen biyoloji uzmanı olduk bu hamilelik olaylarına dalınca farkında mısınız:)?
duygusallık bende de var ama stresten heralde.. bir de çatlama iğnesinden sonra kandaki beta hcg değeri yükseldiği için idrar testinde çift çizgi çıkıyor diyolardı bende iğneden 6 gün sonra test yaptım sırf merakımdan ikinci çizgi hiç çıkmadı sinirlerim tepetakla olduinşallah senin profilinde de hamilelik takvimini görürüz hayırlısıyla
Allah bizede kismet etsin insallahhh kuzuuuuum
tatlısım beni de eklermisin?
canim çok sicak bogazini daha çok tahriş eder naptin senn
Canım benide ekler misin 31 Ocak henüz regl olmadım ama idrar testi negatif sabah erkenden yapacağım hemen paylaşacağım hayırlısı
ekleriim canimm inşallah sabah guzel haberler verirsin bizee
Şimdi kardeşim aradı beni rüyasında hamile görmüş çok etkilendim ikiz kardeşim içine mi doğdu acaba
bn de 10 şubat beklemede:-((
Selam kızlar beni de alın aranızaaa. Ismim özlem 23 yaşındayım 1 yıldır korunmuyoruz ilk kez geçen ay klomen kullandım ve 2 yumurtam büyüdü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Batım 5 şubat çok heyecanlı ve de aşırı stresliyim hamileler hissediyo hamile olduğunu diyolar nasıl bir his acaba yaşayan var mı aranızda. Benim kasıklarımda çok ğrı oldu fakat onu da iğneye bağlıyorum. Hayırlısı bakalım listede benm de adım olsun lütfennn
Bebek küçükse çıkmıyormuş hem bazı idrar testlerinde bozukluk olabiliyor takma kafana...geçen ay ucuz olan gebelik testi tek çizgi pahalı olandan almıştım odada iki çizgi ama silik olarak çıkmıştı ama hevesim kursağımda kaldı bebeğim tutunamadı
kızlarrrr mesaiii bitti ben artık evime gider kocişime yemek yaparımmmm:) gece telden girerim gizliceee çok sey yazmayın geçmişi okuma zor oluyoo sonraaa :):):)
geleceğin anneleriii hepiniziiiiii seviyoree ...
hadi inşallah benimde annem ve görümcem 2 haftada bir görüyolar beni ya hamileyim ya da doğurmuşumm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?