Hamile kalmayı bekleyenler

Selam kızlar beni de alın aranızaaa. Ismim özlem 23 yaşındayım 1 yıldır korunmuyoruz ilk kez geçen ay klomen kullandım ve 2 yumurtam büyüdü ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Batım 5 şubat çok heyecanlı ve de aşırı stresliyim hamileler hissediyo hamile olduğunu diyolar nasıl bir his acaba yaşayan var mı aranızda. Benim kasıklarımda çok ğrı oldu fakat onu da iğneye bağlıyorum. Hayırlısı bakalım listede benm de adım olsun lütfennn

Tarhana çorbasını çok severim tarhana yaptım içine 5 diş sarımsak doğradım acayip iyi geldi tavsiye ederim...sağol canım

ooff afiyet olsun,bende cook severim ..
princ corbası.karnabahar.nohut yaptım bende

akıntının fazla mı geliyor cnm ))

bn de 10 şubat beklemede:-((

bende 23 ocakta asılama oldum.hicbisi hissetmiorum nası bişi acabaa :26::26:
yoksam bebegim gene mi tutmadııı

Hoşgeldin canım stres bu işte en kötüsü malesef sakin olmalısın 1 sene olmuş tabi bunalmışsındır iyice ama inş bu ay hamilesindir..Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım kasıklarımda ve belimde hafif ağrı vardı çok sık wc gidiyordum iştahım açılmıştı birde çok duygusaldım sanırım benim belirtiler bunlardı

tatlısım beni de eklermisin?

aynı tedaviyi bnde oldum klomen +ovitrelle çatlatma iğnesi oldum bnm yumurtalar oluşmuş büyümştü zaten ilaçsızda sıkıntı yokdtu... neyse iğne çatlatmamış yumurtamı ve kiste dönüşmüş dedi dr

bende 23 ocakta asılama oldum.hicbisi hissetmiorum nası bişi acabaa :26::26:
yoksam bebegim gene mi tutmadııı

inşallah ikimizinde isteği olmuştur da hayırlı haberleri veriririz burdan. aşılama tedavisi nasıl zor mu biraz bahseder misin o süreç nasıl ilerliyor

Canım benide ekler misin 31 Ocak henüz regl olmadım ama idrar testi negatif sabah erkenden yapacağım hemen paylaşacağım hayırlısı

inşallah ikimizinde isteği olmuştur da hayırlı haberleri veriririz burdan. aşılama tedavisi nasıl zor mu biraz bahseder misin o süreç nasıl ilerliyor

inşallah canım,aşılamadan önce yumurtalık takibi ilaç,catlatma iğnesi = asılama ( agrısız 2 dk sürmeyen kolay bişi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…