Hamile kalmayı bekleyenler

Sagol canım inşş..

Aynen bende çok sevdim kapatıyorum içeri gidiyorum aklım burda merak ediyorum geri giriyorum kocanın yanındada bu kadar girersem kıyameti koparır valla

selam kızlar bende geldim,
benim de 15 şubat beklemedeyim.. Dilerim bu zor günleri hep birlikte, umutlarımızı, üzüntülerimizi paylaşarak azaltır ve sonunda heyecanlarımızı ve mutluluklarımızı paylaşarak mutlu sonlara ulaşırız..
Tekrar herkese MERHABA....

canlarimm ben çıkıyorumm aksama yemek yapmicaktim dünden kocisle bana yetecek kadar vardi benim adam aradi az once sagolsun misafir varmis aksama yeni haberim oluyorrr sinirim tepemde ne yetistirecem bakalim öpüyorum hepinizi görüşürüzzz

Merhaba canım hoşgeldin,bende Ezgi çok güzel dileklerde bulunmuşsun İnan ben bugünü burada arkadaşlarla paylaşarak daha rahat geçirdim bugün regl günüm henüz olmadı. Ama idrar testim negatif çıktı genede şuan ruh hali olarak iyiyim umarım dediğin gibi mutlu sonlara ulaşırız

Canım kocaların şu sormadan misafir çağırma huyları yok mu herşeyi kolay sandıkları için mutfakta. Anlamadıkları için malesef kolay gelsin sana ne yapacaksın yemeklik neler var istersen fikir vereyim

Slmmm canımmm hoşgeldinnnn :))

öyle canım, gerçekten her şey paylaşınca güzel. en zoru tek başına atlatmak. yaptığımız testlerin haddi hesabı yok
umarım senin için en hayırlısı olur. güzel haberlerini bekliyoruz canım

çatlatma iğnesine kadar yaşadığımız şeyler yani... kaç ay klomen kullandın aşılamaya nasıl geçtin yani iğneden kaç ay sonra.. bir de hsg yaptırdın mı

klomeni 2 ay kullandım 2.dozunda yumurtam 17 mm olmustu.hemen ertesi aksam catlatma iğnesi 36 saat sonra asılama oldum.
Cnmm özele gittiğim için ilk hormon tesi ve hsg yapıldı.herseyy normal olunca beklemek istemedi doktorum.2ay yumurtalık takibi yaptı olsa olurdu 2ayda dedi..
Asılama olalı 1hafta oluyor.beklemedeyim böyleee cnmm ...

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim,

cok mutluyum ama sabirla beklemeyi ögreniyorum diyebilirim.
Birkac ay öncesine bende endiseleniyordum acaba nezaman hamile kalirim diye.. Sonunda Allahima sükürler olsun hamisimm:)

Belki sizin sorularinizi cvpliyabilirim diye düsündüm.
Umarim sizlerde en kisa zamanda hamis kalirsiniz, bol bol dua edelim insallah :))

canım hoşgeldin:)hayırlı olsun,tebrik ederim...bbeğini sağlıkla al kucağına inşallah.

vallahi benden günah gitti soruyorum sorularımı o zaman:))))

ne kadar zamnda hamile kaldın?
ne gibi belirtiler oldu?
bende aşılama yaptırdım sonucu yarın alacağım,benim için bir dua eder misin lütfen?
hamilenn duası kabul olurmuş:))

Arkadaşlar uzun süredir bende takip ediyorum forumdaki konuları.2.5 yıllık evliyim. İlk ayımız korunmadığımız.
Sat 6 ocak bat 3 ocak .forumdaki erken hamilelik belirtilerini okudukça baya girdim havaya.bugün aile hekimine gidip test yaptırmak istedim. Erken olur dediler bıyık altından güldüler bide:) ama kan Testinde belli olur dedim pazartesi gel dediler.hayırlısı hepinizin hakkında

canım bende özele gidiyorum bana ilk önce yumurta takibi yaptı 3 ay klomen olmazsa hsg çekelim dedi bu ilk ayım hormon testlerimin hepsi normal yumurta takibinde büyümüyo dedi en fazla 12 olmuştu klomenden sonra iki yumurtam 18mm oldu hemen de iğne yaptı. hsg den çok korkuyorum umarım bebiş olur da hsg ye gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…