Hamile kalmayı bekleyenler

ya arkadaşlar akşam gebelik testi yaptım negatifti 3 saat sonra baktım ki silik 2. çizgi çıkmış bilgisi olan var mı ne bu şimdi bilgisi olan yada böyle bişeyle karşılaşan var mı lütfeennnn((

Bence büyük ihtimal hamilesin bi test daha yap yarın hamileysen 1-2 gün sonra testi tekrar yaptığında çizgi daha çabuk çıkar benim bi akrabam şuan hamile testi yaptı tek çizgiymiş wc de bırakmış akşama döndüğünde silik çizgiyi görmüş 1-2 gün sonra çizgi daha çabuk belirdi şuan hamile eğer yaptırabiliyorsan bence kan testi yaptır canım

Son düzenleme:

Selam gizcim yeni batım 12mart canım

ya arkadaşlar akşam gebelik testi yaptım negatifti 3 saat sonra baktım ki silik 2. çizgi çıkmış bilgisi olan var mı ne bu şimdi bilgisi olan yada böyle bişeyle karşılaşan var mı lütfeennnn((
evet canım hamilesin sen büyük ihtimal

kimyasal gebelik yaşamışsın sanırımcanım.bebek tutunamamış.

benimde yarın adet günüm 4 gün ve 3 gün kala testler negatifti.sanırımhamile değilim.çümkü hamile kaldığım ay çok beklemeylede olsa çıkmıştı.hayırlısı artık.bugün yarın adet olucam bekliyorum.arada ağrım oluyor koşup bakıyorum.akıntı.böyle böyle gelicek.keşke gelmese

test yaptım canım demin ama negatiff bu ay da yok galiba

merhaba arkadaşlar bende dün test yaptım negatifti ancak daha ovulasyonun 10.günüydü çok erken mi yapmışım
yani ondan mı çıkmadı yoksa gerçekten yok mu emin olamıyorum 9 u regli günüm

hepinizee gunaydinnn tatlislaarr nasilsinizz ne var ne yookk, dün giremedim butun gun disardaydim ozledim siziiii bat lardan ne haber :))))

hepinizee gunaydinnn tatlislaarr nasilsinizz ne var ne yookk, dün giremedim butun gun disardaydim ozledim siziiii bat lardan ne haber :))))

Meraba canım sanada gunaydın bende gunlerdır bır hengame gıremedım hastayım antıbıyotık kullanıom allah bu ay vermedgınde varmıs bısey bak hamıle olsam ıcemezdım iileşimde gobusum öle dolsun

Günaydın tatlım benim maalesef kırmızılar geldiii. dünden beri ağrıdan kıvranıyorum bende 2de cıktım işten yattım bütün gün bugünde işe şimdi geldim geldiğim gibide buraya koştum... bide beni batı 8 marta alır mısın canımmm

hadi yaaaaa ( canim benimm hiç uzulme vardir mutlaka bundada bir hayir Rabbim verecegi zamani biliyor sen içini ferah tut olur muuu

selam kızlar yarın adet günüm ve zaten adet belirtilerim de var olmadı bu ay...dünde test yapmıştım negatifti..

Cnn olsun vardr bı hayırlısı bundada bn hastalandm dıe uzulduydum 1 haftadr sınuzlerım azdı antıbıyotuklerın hattı hesabı yok hamile olsaydım bebegede zararı olacaktı tabı marta umut bızımlee

Mrb canim hos gldn bayadir yoktun aynen hayirlisi ben bu ay incir kurunu yapcam birde dr gitcem persembe artik biseyleri baslatir ins.s'en ne durumdasin. BAT 28 SUBAT

tatlim bugun doktora gideceksin sanirim Allah yardimcin olsun icini ferah tut..bende degisen bise yok canim bekliyorum bakalim hayırlısıı...batini degistirecm birazdan tatlim

canimm beniimmm çok gecmis olsuunnn çok dikkat et kendinee..yinede agir antibiyotiklerden icme kuzum yaa hafif olanlarindan ic..hadi inşallah tatlimm Allah gönlüne gore versin dolacak inşallah göbüşün hayirlisiylaa

canimm beniimmm çok gecmis olsuunnn çok dikkat et kendinee..yinede agir antibiyotiklerden icme kuzum yaa hafif olanlarindan ic..hadi inşallah tatlimm Allah gönlüne gore versin dolacak inşallah göbüşün hayirlisiylaa

İnşallah canm koca ayda bı tane hamiş oldu bı dahakı ay sayı artcak bak gor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…