Insallah gelecek merak etme sende esinde de bir sorun falan yok degil mi?
ya arkadaşlar akşam gebelik testi yaptım negatifti 3 saat sonra baktım ki silik 2. çizgi çıkmış bilgisi olan var mı ne bu şimdi bilgisi olan yada böyle bişeyle karşılaşan var mı lütfeennnn((
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
bebegims 31 OCAKBEKLEMEDE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
ozlemimk 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
serAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDEberfin33 5 ŞUBAT HAMİİİİİŞ
ozlemsahin 5 ŞUBAT BEKLEMEDE
zeyy88 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
wen 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
nutella88 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
feelcrying 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
kelebek__16 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
filizgoc 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
eses07 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
rahmeyleyarabbi 10 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEsweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEoptimist3 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
tamayy 15 ŞUBATBEKLEMEDEfatma86 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
Leman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
giizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
miss_curious 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
gamotik89 28 ŞUBAT BEKLEMEDE
the_reason 5 MART BEKLEMEDE
basarans 11 MART BEKLEMEDE
esiesi bir sonraki ay
adzeynep bir sonraki ay
evet canım hamilesin sen büyük ihtimalya arkadaşlar akşam gebelik testi yaptım negatifti 3 saat sonra baktım ki silik 2. çizgi çıkmış bilgisi olan var mı ne bu şimdi bilgisi olan yada böyle bişeyle karşılaşan var mı lütfeennnn((
herkese selam..aranıza yeni katıldım..bu ay ilk defa kimyasal gebelik yaşadım ve bugün itibariyle adet oldum..27 ocakta sanki adet olucakmışım gibi acaip bi ağrım olmuştu..ve sabahına da yerleşme kanaması oldu.hamile olduğumu adetime iki gün kala yani 31 ocakta öğrendim..değerim 73.21di..iki gün sonra yapılan test 55.92 ve son testim de 8.3..ve sonuç hüsraniki gün bile olsa o duyguyu yaşamak çok ama çok güzeldi..umudum sonraki aya..doktora da gidicem cuma günü bakalım ne dicek..
evet canım hamilesin sen büyük ihtimal
yok canım ya biraz önce test yaptım negatif((
Bence büyük ihtimal hamilesin bi test daha yap yarın hamileysen 1-2 gün sonra testi tekrar yaptığında çizgi daha çabuk çıkar benim bi akrabam şuan hamile testi yaptı tek çizgiymiş wc de bırakmış akşama döndüğünde silik çizgiyi görmüş 1-2 gün sonra çizgi daha çabuk belirdi şuan hamile eğer yaptırabiliyorsan bence kan testi yaptır canım
hepinizee gunaydinnntatlislaarr nasilsinizz ne var ne yookk, dün giremedim butun gun disardaydim ozledim siziiii bat lardan ne haber :))))
Günaydın tatlım benim maalesef kırmızılar geldiii.hepinizee gunaydinnntatlislaarr nasilsinizz ne var ne yookk, dün giremedim butun gun disardaydim ozledim siziiii bat lardan ne haber :))))
Günaydın tatlım benim maalesef kırmızılar geldiii.dünden beri ağrıdan kıvranıyorum bende 2de cıktım işten yattım bütün gün bugünde işe şimdi geldim geldiğim gibide buraya koştum... bide beni batı 8 marta alır mısın canımmm
evet canım hamilesin sen büyük ihtimal
yok canım ya biraz önce test yaptım negatif((
inşallah test yanılıyordur.hamilesindir canım
bende az önce evdeki son testi adetime bir gün kala az önce yaptım yine negatif.kesinleşti.bakalımne zaman adet olucam:26:
Selam gizcim yeni batım 12mart canım
Günaydın tatlım benim maalesef kırmızılar geldiii.dünden beri ağrıdan kıvranıyorum bende 2de cıktım işten yattım bütün gün bugünde işe şimdi geldim geldiğim gibide buraya koştum... bide beni batı 8 marta alır mısın canımmm
Mrb canim hos gldn bayadir yoktun aynen hayirlisi ben bu ay incir kurunu yapcam birde dr gitcem persembe artik biseyleri baslatir ins.s'en ne durumdasin. BAT 28 SUBAT
öyle tatlım hayırlısı ne yapalım...1 şubat yeni bat güzelim
1 maarttt pardooonn aylarıda karıştırır oldum:)))
inşallah test yanılıyordur.hamilesindir canım
bende az önce evdeki son testi adetime bir gün kala az önce yaptım yine negatif.kesinleşti.bakalımne zaman adet olucam:26:
bekle bakalım canım adet günün bir geçsin bakalım inşallah vardır. gözlerimiz bozulcak acaba 2. çizgi var mı diye bakmaktan...:))
Meraba canım sanada gunaydın bende gunlerdır bır hengame gıremedım hastayım antıbıyotık kullanıom allah bu ay vermedgınde varmıs bısey bak hamıle olsam ıcemezdım iileşimde gobusum öle dolsun
canimm beniimmm çok gecmis olsuunnn çok dikkat et kendinee..yinede agir antibiyotiklerden icme kuzum yaa hafif olanlarindan ic..hadi inşallah tatlimm Allah gönlüne gore versin dolacak inşallah göbüşün hayirlisiylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?