Hamile kalmayı bekleyenler

aynı gün çektirmişiz hsg yi:) bende umut ediyorum uamrım olur artık benimde adetler düzensizleşmeye başladı. bekliyoruzzz

bat a 1 gün var test yine negatif bıktım ben bu tek çizgiden yaa( arkadaşlar yerleşme kanaması 1 gün falan mı sürer bende 3 gündür kahverengi lekelenme var ya adetim böyle m, geçecek

hehehe evet yuvarlan zipla kostur istedigini yapabilirsin ozaman insallah olacak gelcek ay sen gelecek ay icin hazirlik yaptin simdiden temiz dursun

Çok saolun kizlar evet daha iyi hessediliyor her hamile olnadigimda anlayinca spora basliyo.oluyodum bir turlu basliyamiyodum bu kez temizlige niyet ettim

Şuan pilim bitti salonun camlar perdeleri bitti birde evin genel işi diğer odalar ve perdeler yarın çünkü aynen konuştuğumuz gibi Dr gittim dün, bugün regl oldum hemen :)))) düşüncenin gücü işte

Merhabalar bayanlar, foruma yeni katıldım :)

Konu başlığı benlik şu aralar. Ben de hamile kalmayı bekleyenlerdenim artık. Rabbim aratmasın inşallah hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese de. ben 1,5 yıllık evliyim ve pco sendromu var bende. 3 yıldır yasmin kullanıyordum bu sebeple. Bebek istediğimiz için iki ay önce bıraktım ilacı. Doktorum folik asit ve progestan verdi. 2 aydır bunlara devam ediyorum. Bu ay adetime 8-9 gün kala açık pembe bir akıntım oldu az miktarda, sonraki bir kaç gün kahverengi lekenmeler oldu ve kesildi. Bir de sol kasığımda batmalar oluyordu ben de biraz araştırdım forumdan bayanların tecrübelerini okudum acaba diye aklıma takıldı. Ama başka hiç bir belirti yok. Bu gün gittim doktora ultrasonda baktı her şey normal gözüküyor dedi ama kan testi de istedi orada belli olur dedi, bakalım ne diyecek yarın. İnsan böyle güzel bir şeye bir niyet etti mi erken belki ama her ay bekliyor gerçekten :) Allahım herkeslere hayırla, sağlıkla nasip etsin, aratmasın inşallah.

Herkeslere tekrar selamlar, sevgiler :)

aynı gün çektirmişiz hsg yi:) bende umut ediyorum uamrım olur artık benimde adetler düzensizleşmeye başladı. bekliyoruzzz

Bende 29 Ocakta çektirdim kızlar... hep beraber bekleyelim hadi hayırlısı bakalım

Çok saol amin insallah. Hsg temizmi canim ben bu.kizima hsg den sonra hamile kaldım adet bittikten sonra hsg yaptim bi daha adet olmadim canim

Aaaa canımcığım seninle bir çok şeyimiz benziyo birbirine.. Bende oğluma hamile kalmadan önce çektirmiştim ama ben 1 adet gördükten sonra kaldım.. hayırlısı inşallah canım beklemedeyim işte bakalım.. daha 10 gün var, bat 15 şubat :18::18::18:

Sende hoşgeldin canım aramıza...
Adetten 10 gün önce gelen kanama ve lekelenmeler muhtemelen yerleşme kanamasıdır.
Yine de çok fazla ümitlenme.. Yani hayal kırıklığına uğrama diye diyorum canım yoksa ümidimizi her zaman taze tutmalıyız

Sonucu bize bildirmeyi de unutma canım... inşallah in seninledir...

Teşekkür ederim hoşbulduk :)

Evet haklısın ümitlenmemek en iyisi, ama en ufak şeyler de de acaba diye merak etmeden de edemiyor insan. İnşallah hayırlısıyla yerleşme kanamasıdır, değilse de bir daha ki ay a inşallah, hayırlısı bakalım :)

ya arkadaşlar akşam gebelik testi yaptım negatifti 3 saat sonra baktım ki silik 2. çizgi çıkmış bilgisi olan var mı ne bu şimdi bilgisi olan yada böyle bişeyle karşılaşan var mı lütfeennnn((

tatlım oyle galiba birde bakiyosun beraber hamismisiz insallah. Bugun pek bi.yorgunum hastanede insani hasta ediyo cidden..

herkese selam..aranıza yeni katıldım..bu ay ilk defa kimyasal gebelik yaşadım ve bugün itibariyle adet oldum..27 ocakta sanki adet olucakmışım gibi acaip bi ağrım olmuştu..ve sabahına da yerleşme kanaması oldu.hamile olduğumu adetime iki gün kala yani 31 ocakta öğrendim..değerim 73.21di..iki gün sonra yapılan test 55.92 ve son testim de 8.3..ve sonuç hüsran iki gün bile olsa o duyguyu yaşamak çok ama çok güzeldi..umudum sonraki aya..doktora da gidicem cuma günü bakalım ne dicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…