Arkadaşlar merhaba bende 23.01.2014 de hsg çektirdim bir buçuk yıllık evliyim,hsg den sonra gebe kalan çok varmış inşallah bende bekleyenler listesindeyim, adetlerimde düzensiz bakalım ne olacak RAbbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
hehehe evet yuvarlan zipla kostur istedigini yapabilirsin ozaman insallah olacak gelcek ay sen gelecek ay icin hazirlik yaptin simdiden temiz dursunEvet canım bende çok severim mis gibi kokar bu ara hastalıklarla bogusunca çok ihmal ettim halıları yukattım sermedım temizlik bitince serçem birde hamile olmadığımı öğrendimya akrobatik hareketlerle rahatça temizlerim evimi
Çok saolun kizlar evet daha iyi hessediliyor her hamile olnadigimda anlayinca spora basliyo.oluyodum bir turlu basliyamiyodum bu kez temizlige niyet ettim
Aynen canım bakalım ben hazırlığımı yapıyorum bebiş gelmek isteyecekmi göreceğiz hayırlısıhehehe evet yuvarlan zipla kostur istedigini yapabilirsin ozaman insallah olacak gelcek ay sen gelecek ay icin hazirlik yaptin simdiden temiz dursun
Aynen canım bakalım ben hazırlığımı yapıyorum bebiş gelmek isteyecekmi göreceğiz hayırlısı
Arkadaşlar merhaba bende 23.01.2014 de hsg çektirdim bir buçuk yıllık evliyim,hsg den sonra gebe kalan çok varmış inşallah bende bekleyenler listesindeyim, adetlerimde düzensiz bakalım ne olacak RAbbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
aynı gün çektirmişiz hsg yi:) bende umut ediyorum uamrım olur artıkbenimde adetler düzensizleşmeye başladı. bekliyoruzzz
Çok saol amin insallah. Hsg temizmi canim ben bu.kizima hsg den sonra hamile kaldım adet bittikten sonra hsg yaptim bi daha adet olmadim canim
Merhabalar bayanlar, foruma yeni katıldım :)
Konu başlığı benlik şu aralar. Ben de hamile kalmayı bekleyenlerdenim artık. Rabbim aratmasın inşallah hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese de. ben 1,5 yıllık evliyim ve pco sendromu var bende. 3 yıldır yasmin kullanıyordum bu sebeple. Bebek istediğimiz için iki ay önce bıraktım ilacı. Doktorum folik asit ve progestan verdi. 2 aydır bunlara devam ediyorum. Bu ay adetime 8-9 gün kala açık pembe bir akıntım oldu az miktarda, sonraki bir kaç gün kahverengi lekenmeler oldu ve kesildi. Bir de sol kasığımda batmalar oluyordu ben de biraz araştırdım forumdan bayanların tecrübelerini okudum acaba diye aklıma takıldı. Ama başka hiç bir belirti yok. Bu gün gittim doktora ultrasonda baktı her şey normal gözüküyor dedi ama kan testi de istedi orada belli olur dedi, bakalım ne diyecek yarın. İnsan böyle güzel bir şeye bir niyet etti mi erken belki ama her ay bekliyor gerçekten :) Allahım herkeslere hayırla, sağlıkla nasip etsin, aratmasın inşallah.
Herkeslere tekrar selamlar, sevgiler :)
Merhabalar bayanlar, foruma yeni katıldım :)
Konu başlığı benlik şu aralar. Ben de hamile kalmayı bekleyenlerdenim artık. Rabbim aratmasın inşallah hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese de. ben 1,5 yıllık evliyim ve pco sendromu var bende. 3 yıldır yasmin kullanıyordum bu sebeple. Bebek istediğimiz için iki ay önce bıraktım ilacı. Doktorum folik asit ve progestan verdi. 2 aydır bunlara devam ediyorum. Bu ay adetime 8-9 gün kala açık pembe bir akıntım oldu az miktarda, sonraki bir kaç gün kahverengi lekenmeler oldu ve kesildi. Bir de sol kasığımda batmalar oluyordu ben de biraz araştırdım forumdan bayanların tecrübelerini okudum acaba diye aklıma takıldı. Ama başka hiç bir belirti yok. Bu gün gittim doktora ultrasonda baktı her şey normal gözüküyor dedi ama kan testi de istedi orada belli olur dedi, bakalım ne diyecek yarın. İnsan böyle güzel bir şeye bir niyet etti mi erken belki ama her ay bekliyor gerçekten :) Allahım herkeslere hayırla, sağlıkla nasip etsin, aratmasın inşallah.
Herkeslere tekrar selamlar, sevgiler :)
Sende hoşgeldin canım aramıza...
Adetten 10 gün önce gelen kanama ve lekelenmeler muhtemelen yerleşme kanamasıdır.
Yine de çok fazla ümitlenme.. Yani hayal kırıklığına uğrama diye diyorum canım yoksa ümidimizi her zaman taze tutmalıyız
Sonucu bize bildirmeyi de unutma canım... inşallahin seninledir...
tatlım oyle galiba birde bakiyosun beraber hamismisiz insallah. Bugun pek bi.yorgunum hastanede insani hasta ediyo cidden..Aaaa canımcığım seninle bir çok şeyimiz benziyo birbirine.. Bende oğluma hamile kalmadan önce çektirmiştim ama ben 1 adet gördükten sonra kaldım.. hayırlısı inşallah canım beklemedeyim işte bakalım.. daha 10 gün var, bat 15 şubat :18::18::18:
tatlım oyle galiba birde bakiyosun beraber hamismisiz insallah. Bugun pek bi.yorgunum hastanede insani hasta ediyo cidden..
Allaha.sukur iyi.gecti Hem.buyuk.bisey deildi geldik bile evimize ama cok.yoruldum.niyeyse ben.erkenden.yatacagim herkese iyi geceler opuldunuzİnşşşaalllaaahh canım benimm.. Senin kızın ameliyatı nasıl geçti canım?
Allaha.sukur iyi.gecti Hem.buyuk.bisey deildi geldik bile evimize ama cok.yoruldum.niyeyse ben.erkenden.yatacagim herkese iyi geceler opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?