Hamile kalmayı bekleyenler

hadi yaaaaa ( canim benimm hiç uzulme vardir mutlaka bundada bir hayir Rabbim verecegi zamani biliyor sen içini ferah tut olur muuu

Üzülmedim yaa beklediğim bişeydi zatennn martta doğum gnüm var o yuzdden mart olsun güzel olsunnn:)))

selam kızlar yarın adet günüm ve zaten adet belirtilerim de var olmadı bu ay...dünde test yapmıştım negatifti..

bekle bakalım geçerse adetin kan testi yaparsın

Cnn olsun vardr bı hayırlısı bundada bn hastalandm dıe uzulduydum 1 haftadr sınuzlerım azdı antıbıyotuklerın hattı hesabı yok hamile olsaydım bebegede zararı olacaktı tabı marta umut bızımlee

evettt marttt bizimleeeee...
insallahhhh canimm beniim aramizdan birileri hamileyim desin de sevinelim yinee cossun topikk
İnşallaahh hamişşler çoğalsın topik coşsunnn

Şuan pilim bitti salonun camlar perdeleri bitti birde evin genel işi diğer odalar ve perdeler yarın çünkü aynen konuştuğumuz gibi Dr gittim dün, bugün regl oldum hemen :)))) düşüncenin gücü işte

canimm iyikide içmemissin ya zorda kalmadikca ilac alma tatlim doktor veriyor ilaci basindan savip yolluyor.malesef doktorlara guvenmeyip bizde derin bi araştırma yapıyoruz artik arkasından..hadi hayırlısıyla yeni ay başlasın senin icin tatlimm..

Son düzenleme:
kızlarrr selam. batıma 3 gün kaldı hem adet belirtisi çekiyorum hemde sağ kasık ve sağ bacağımda bi ağrı var kasık ve bel kısmım çok değişik bi biçimde hissediyorum ağrıı mı ? acı mı? ne bilmiyorum daha önce hiç hissetmediğim şekilde bu sefer göğüslerimin ucunda ekstra nbi ağrı yok ama çerçevesine dokunamıyorum çok ağrıyo ... Sağ kasığım dürtüyo resmen beni bu belirtileri yaşayıp 2 çzigiyi görenler var mı bi umut :)

Son düzenleme:

ayyyyy hadi insallaahh o zaman tatlimmm mart sana ugurlu gelirr insallaahhhh

tesekurler canım bende ıyıyım ara ara ugruyorum ondan dolayı baya ilerlemiş oluyor sayfa oku oku bıtmıyor :))

ayy evett canim ben sayfalari okumayı bıraktım artık alinti yapanlari cevaplamaya calisiyorum anca bitti daha listeyi guncellicemm.Allah muhabbetimizi arttirsinn

bir tek berfin mi hamiş.çoğalsın insallah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…