Hamile kalmayı bekleyenler

Ay tatlim bende senin gibi hamile.olnadigimi anlayinca temizlige giristim dun bende hali yikadim sonra perdeler koltuklar falan basliycam yumurtlama gunune kadar hepsi bitcek insallah kizlar birde bugun kizim kulaktan ameliyat Olcak buyuk bisey deil ama bugun o telasim var hayirlisi.olsunda

geçmiş olsun canım Allah şifa versin...

Kendimizi böyle daha iyi hissedip rahatlıyoruz sanırım canımçok geçmiş olsun

bat 6-7 şubat..6 şubar gece 11 gibi bi damla geldi sabah 9 dan sonra başladı çünkü..bakalım inşallah gelmegerçi dayanamayıp bugün test yaptım tek çizgi ( gerçi kızımda da çıkmamışdı hemen..belirtilerim var mı ben mi uyduruyorum :) bilmiyorum ama ; mide bulantısı ,sürekli açlık bişeyler yeme isteği( rüyamda eşimden bişeyler istiodum) 4-5 gün öncesi kasık batmaları bugün baş ağrısı migrenim mi tuttu ki..bazen üşüme bazen ateş basma..offf offf bebek istemesek bunları hiç umursamazdık heralde :) bu arada akıntımda var ama bu sabah fazlaydı baya..

canım adete 4 gün ve 3 gün kala test yaptım negatif ama hala kendimi hamile sanıyorum senin testlerinde negatifmiydi.
adet olucam sandım erken akşam ama olmadım.kızımda da böyle olmuştu.ama testler negatifffff.

inş. hamişsindir canım...benim idrar testleri negatifti canım, kanda yaptır...kanda yumurtlamadan sonraki 10. günde çıktı

canım nasılsın?
bu ay neler yapacaksın?
Aşılama yaptırmayı düşünüyor musun yeniden?

sağol canım,sen nasılsın?
yok,aşılamaya inanmıyorum,boşa zaman kaybı.bir süre doğal yoldan deneyeceğiz.
sen ne yapacaksın?

Canım çok çok geçmiş olsun.. İnşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur kuzucuğunnn...

sağol canım,sen nasılsın?
yok,aşılamaya inanmıyorum,boşa zaman kaybı.bir süre doğal yoldan deneyeceğiz.
sen ne yapacaksın?

Ben tahlil ve HSG sonuçlarımı aldıktan sonra dr.a görüneceğim.. Bu arada eşimde spermiyogram testi verecek..
ayrıca ovulasyon testi siparişi verdim bekliyorum onu kullanağım inşallah tutar..
Biz de bu ay tutmazsa aşılama yapalım diye düşünüyoruz ama zaman kaybı mı diyorsun canım :18:
..

Merhaba ben yeniyim sitede. Bat 18 subat. Burada formları okumaktan başka kimseyle bu beklentimi paylaşamıyırum o yüzden bende geldim aranıza:) herkesin dilekleri gerçek olsun sevgileer:))

Son düzenleme:

inşallah bir problem çıkmaz canım.

bana göre öyle,çok ilkel bir yöntem.sadece%10-15 şans var.

Canım çok çok geçmiş olsun.. İnşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur kuzucuğunnn...

Çok saol amin insallah. Hsg temizmi canim ben bu.kizima hsg den sonra hamile kaldım adet bittikten sonra hsg yaptim bi daha adet olmadim canim

Arkadaşlar merhaba bende 23.01.2014 de hsg çektirdim bir buçuk yıllık evliyim,hsg den sonra gebe kalan çok varmış inşallah bende bekleyenler listesindeyim, adetlerimde düzensiz bakalım ne olacak RAbbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla

Canım sen ne kadardır istiyorsun bebiş... neden olmuyor??? Gittin mi ki doktora???

1 yıl oldu evleneli 9 aydır istiyoruz, istediğimiz zaman olsaydı şimdi doğmuş olacaktı :) doktora gittik, hiç bir sorun yok bu ay yumurtlama için ilaç alıyorum kontrol edicez bu ay yumurtlamayı bakalım inşalllah bu defa olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…