Canım geç döllenmeden dolayı kanda çıkmaya biliyormuş 1 hafta daha bekle olmazsa gene yaptırırsın testi
Ay tatlim bende senin gibi hamile.olnadigimi anlayinca temizlige giristim dun bende hali yikadim sonra perdeler koltuklar falan basliycam yumurtlama gunune kadar hepsi bitcek insallah kizlar birde bugun kizim kulaktan ameliyat Olcak buyuk bisey deil ama bugun o telasim var hayirlisi.olsundaEvet canım bende çok severim mis gibi kokar bu ara hastalıklarla bogusunca çok ihmal ettim halıları yukattım sermedım temizlik bitince serçem birde hamile olmadığımı öğrendimya akrobatik hareketlerle rahatça temizlerim evimi
Ay tatlim bende senin gibi hamile.olnadigimi anlayinca temizlige giristim dun bende hali yikadim sonra perdeler koltuklar falan basliycam yumurtlama gunune kadar hepsi bitcek insallah kizlar birde bugun kizim kulaktan ameliyat Olcak buyuk bisey deil ama bugun o telasim var hayirlisi.olsunda
Ay tatlim bende senin gibi hamile.olnadigimi anlayinca temizlige giristim dun bende hali yikadim sonra perdeler koltuklar falan basliycam yumurtlama gunune kadar hepsi bitcek insallah kizlar birde bugun kizim kulaktan ameliyat Olcak buyuk bisey deil ama bugun o telasim var hayirlisi.olsunda
tamam bitanem yaptırırım o zaman cok teşekkur ederım ...
canım adete 4 gün ve 3 gün kala test yaptım negatif ama hala kendimi hamile sanıyorum senin testlerinde negatifmiydi.
adet olucam sandım erken akşam ama olmadım.kızımda da böyle olmuştu.ama testler negatifffff.
Teşekkürler ilgilendiğin için bende durum o kadar ciddi değil ben kendi kendimi yıpratiyorum yoksa çevremde böyle bişeyler beni yargılayacak insanlar yok çok şükür ama ben 2 aydır umutlanip kendimi uzuyorum böyle.
canım nasılsın?
bu ay neler yapacaksın?
Aşılama yaptırmayı düşünüyor musun yeniden?
beni de beni de ekleyiinn 6 aydır tek çizgi gören biri de benim. kahverengi lekeleri yerleşme kanaması sanarak bekliyorum bat 6 şubatt:))
Bat 6 Şubat beni de ekler misin :))
sağol canım,sen nasılsın?
yok,aşılamaya inanmıyorum,boşa zaman kaybı.bir süre doğal yoldan deneyeceğiz.
sen ne yapacaksın?
Ben tahlil ve HSG sonuçlarımı aldıktan sonra dr.a görüneceğim.. Bu arada eşimde spermiyogram testi verecek..
ayrıca ovulasyon testi siparişi verdim bekliyorum onu kullanağım inşallah tutar..
Biz de bu ay tutmazsa aşılama yapalım diye düşünüyoruz ama zaman kaybı mı diyorsun canım :18:
..
Merhaba ben yeniyim sitede. Bat 18 subat. Burada formları okumaktan başka kimseyle bu beklentimi paylaşamıyırum o yüzden bende geldim aranıza:) herkesin dilekleri gerçek olsun sevgileer:))
hoşgeldin canımm
geçmiş olsun canım Allah şifa versin...
Çok saolun kizlar evet daha iyi hessediliyor her hamile olnadigimda anlayinca spora basliyo.oluyodum bir turlu basliyamiyodum bu kez temizlige niyet ettimKendimizi böyle daha iyi hissedip rahatlıyoruz sanırımcanımçok geçmiş olsun
Canım çok çok geçmiş olsun.. İnşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur kuzucuğunnn...
Çok saol amin insallah. Hsg temizmi canim ben bu.kizima hsg den sonra hamile kaldım adet bittikten sonra hsg yaptim bi daha adet olmadim canimBen tahlil ve HSG sonuçlarımı aldıktan sonra dr.a görüneceğim.. Bu arada eşimde spermiyogram testi verecek..
ayrıca ovulasyon testi siparişi verdim bekliyorum onu kullanağım inşallah tutar..
Biz de bu ay tutmazsa aşılama yapalım diye düşünüyoruz ama zaman kaybı mı diyorsun canım :18:
..
Canım sen ne kadardır istiyorsun bebiş... neden olmuyor??? Gittin mi ki doktora???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?