kızlar Bat 12 şubat ama cts evlılık yıldönümümüz belkı bi sürpriz yapabilirim diye kan testi yaptırdım sonuş 0,100 çıktı çok moralim bozuldu bi sürüde belirti vardı sanki ama belliki psikolojikmiş
Selam kızlar, kan testi sonucum negatif çıktı, benim umutlar da bir sonraki ay a 3. ay a kaldı, hayırlısı bakalım...
canımmm hayırlısıı olsun en azından umut edebılıoruzzz allh hıç olmayanlara yardım etsınnn
amiin amin. evet doğru söylüyorsun canım, rabbim aratmasın inşallah, hayırlısı, diğerlerinden güzel haberler alırız inşallahta moral olur bize de :)
kızlar hep olumsuz haber okuyorum sizlerden yokmu olumlu haberi olan haydi bakalım.inşallah güzel haber alırız bu gün.kendimden ümidim yok bata bir gün kala idrar gene negatif çıktı.bir tek ateşim düşmedi.düşünce gelir kırmızılar.sizlerden güzel haber bekliyorum
kesınlıkleeeee canımmm guzel düşünürsekk güzel şeyler olur kendımızı bunaltıyoruz sadece ınan hapşuruyorum aaa belırtımı dıorummm yanı buda çok iii değilll artık yapmıyorum bu ay çok rahhattım meselaa işlerım çok yoğundu pek düşünemedım umarım guzel bır haber alırım
inşalhah canıımm, çok haklısın bu işin püf noktası bu sanırım, çok takılmamak, düşünmemek, akışına bırakmak. ben de bu ay böyle yapmaya çalışacağım inşallah. sen den de umarım hayırlısıyla güzel haberler alırız :)
test yaptım canım demin ama negatiff bu ay da yok galiba
benim ağrılarım varr canımm yanı emın olamıyorum hayırlısı eğer yenecek ekmeği yaşanacak gunu hayırlısıyla varsa rabbım yazdıysaa mınığımı beklıorumm ama içimdeee bişey varr yanıı farklı bılmıorumm öyle işteee
canimm iyikide içmemissin ya zorda kalmadikca ilac alma tatlim doktor veriyor ilaci basindan savip yolluyor.malesef doktorlara guvenmeyip bizde derin bi araştırma yapıyoruz artik arkasından..hadi hayırlısıyla yeni ay başlasın senin icin tatlimm..
ayy hadi hayırlısı bakalım, bekletmeden gelir inşallah minnağın :) ne zaman belli olcak peki bat ne zaman ?
Kızlar internetten ovulasyon testi almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka var mı
ben yeni aldım battan sonra kullanıcam laboquick marka aldım gg den..
bebegini bekleyen müstakbel annişleeeer benim bi işim çıktı simdi çıkıyorum bugun bidaha giremezsem hepinizii cok öptügümü ve güzel haberler bekledigimi bilin istiyorummmmmlisteyi de guncelledim haberiniz olsun kendinize iyi bakiiiiinnn
13 şubat canımm beklıorum işte tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?