Hamile kalmayı bekleyenler

Selam kızlar, kan testi sonucum negatif çıktı, benim umutlar da bir sonraki ay a 3. ay a kaldı, hayırlısı bakalım...

giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nerdesın yaaaa sana bakıp çıkıyorum bı yakalayamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmm hayırlısıı olsun en azından umut edebılıoruzzz allh hıç olmayanlara yardım etsınnn

amiin amin. evet doğru söylüyorsun canım, rabbim aratmasın inşallah, hayırlısı, diğerlerinden güzel haberler alırız inşallahta moral olur bize de :)

kızlar hep olumsuz haber okuyorum sizlerden yokmu olumlu haberi olan haydi bakalım.inşallah güzel haber alırız bu gün.kendimden ümidim yok bata bir gün kala idrar gene negatif çıktı.bir tek ateşim düşmedi.düşünce gelir kırmızılar.sizlerden güzel haber bekliyorum

amiin amin. evet doğru söylüyorsun canım, rabbim aratmasın inşallah, hayırlısı, diğerlerinden güzel haberler alırız inşallahta moral olur bize de :)

kesınlıkleeeee canımmm guzel düşünürsekk güzel şeyler olur kendımızı bunaltıyoruz sadece ınan hapşuruyorum aaa belırtımı dıorummm yanı buda çok iii değilll artık yapmıyorum bu ay çok rahhattım meselaa işlerım çok yoğundu pek düşünemedım umarım guzel bır haber alırım

olumlu haber vermek ıstıyorummm amaaaaaaa daha gunum gelmedı gelemesin zatenn

inşalhah canıımm, çok haklısın bu işin püf noktası bu sanırım, çok takılmamak, düşünmemek, akışına bırakmak. ben de bu ay böyle yapmaya çalışacağım inşallah. sen den de umarım hayırlısıyla güzel haberler alırız :)

benim ağrılarım varr canımm yanı emın olamıyorum hayırlısı eğer yenecek ekmeği yaşanacak gunu hayırlısıyla varsa rabbım yazdıysaa mınığımı beklıorumm ama içimdeee bişey varr yanıı farklı bılmıorumm öyle işteee

ayy hadi hayırlısı bakalım, bekletmeden gelir inşallah minnağın :) ne zaman belli olcak peki bat ne zaman ?

Evet haklısın canım sağol yeni aya umutlu ve keyifli hissederek giriyorum umarım herşey gönlümüze göre olur

Son düzenleme:
bebegini bekleyen müstakbel annişleeeer benim bi işim çıktı simdi çıkıyorum bugun bidaha giremezsem hepinizii cok öptügümü ve güzel haberler bekledigimi bilin istiyorummmmm listeyi de guncelledim haberiniz olsun kendinize iyi bakiiiiinnn

Bende öptüm canımcımm kendine iyi bak görüşürüz liste için thanks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…