13 şubat canımm beklıorum işte tatlımm
emzirdiğim için testlerim yanılıyor olabilir mi bu konuda bir soru açtım.bakalım yaşayan varmı?
ay cqanım benım de 12 subat ınsallah ben de beklıyorum bu ay bakalım :) birlikte olsun kızlar yaa
umarfım ıkımızde hayırlı haberler alırız tatlım artık bend e guzel haberler almak istiyorum mumkun mertebede kendımıde sakın tutmaya çalışıyorum hepımızın hakkında hayırlısı olur
kendını kasmadan bekle canımm bır şeylerle meşgul et kafanı
canım bır doktora gıtsen belkı kesın bır sonuç lınca için rahatlar
canm akıntı olması gerekıyomu goguslerde hassasıyet falan belırtıler cok karısık sende aynı durummu yasıyon domı
ya evet bu defa kasmayacagım ve ılla olacak dıye kendımı yemeyecegım :) bu ay olmazsa bi dahaki ay dı mı tatlım :)
beni de bat listesine ekleyebilirmisiniiz bir sonraki ay olaraktan. bana da uğur getirir belkim
adet tarihim yarın geçerse gideceğim
Kızlar internetten ovulasyon testi almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka var mı
bende alıcamm gitti gidiyorda var uygun fiyatlı ne dersiniz?
tatlım batını yaz giz gelince eklerr
aynen bıtanemmm bak ben kıyafetlere bakıyorumm haberlerı okuyorumm iş yapıorummmm hiç bu ay takmadımm bu ay yasak konuşmuyorum bu konuyu kımseyle iş arkdalarıma hep soruyodum acaba var mı dıe ama bu ayyy sormuyormm içimdee yaiıyorumm
ben yeni aldım battan sonra kullanıcam laboquick marka aldım gg den..
Bende onu gördüm tamam sağol canım
aynennnnn tatlımmmm benım akıntım var ama kremsı normalde daha sıvı olurdu göğüslerde bişey yok ama kaşınıyooo
git tatlım gittt içinn rahat etsın ben geçen ay gitmedım regl oldum sandım ama sonra kimyasal gebelık miş gitseydımm belkı bır mudahele olcaktıı ama olmadı testlerım pozıtıf çıktı nasıl yıkıldık düşün
tatlım batını yaz giz gelince eklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?