Hamile kalmayı bekleyenler

beni de bat listesine ekleyebilirmisiniiz bir sonraki ay olaraktan. bana da uğur getirir belkim

emzirdiğim için testlerim yanılıyor olabilir mi bu konuda bir soru açtım.bakalım yaşayan varmı?

ay cqanım benım de 12 subat ınsallah ben de beklıyorum bu ay bakalım :) birlikte olsun kızlar yaa

umarfım ıkımızde hayırlı haberler alırız tatlım artık bend e guzel haberler almak istiyorum mumkun mertebede kendımıde sakın tutmaya çalışıyorum hepımızın hakkında hayırlısı olur

umarfım ıkımızde hayırlı haberler alırız tatlım artık bend e guzel haberler almak istiyorum mumkun mertebede kendımıde sakın tutmaya çalışıyorum hepımızın hakkında hayırlısı olur

ya evet bu defa kasmayacagım ve ılla olacak dıye kendımı yemeyecegım :) bu ay olmazsa bi dahaki ay dı mı tatlım :)

ya evet bu defa kasmayacagım ve ılla olacak dıye kendımı yemeyecegım :) bu ay olmazsa bi dahaki ay dı mı tatlım :)

aynen bıtanemmm bak ben kıyafetlere bakıyorumm haberlerı okuyorumm iş yapıorummmm hiç bu ay takmadımm bu ay yasak konuşmuyorum bu konuyu kımseyle iş arkdalarıma hep soruyodum acaba var mı dıe ama bu ayyy sormuyormm içimdee yaiıyorumm

adet tarihim yarın geçerse gideceğim

git tatlım gittt içinn rahat etsın ben geçen ay gitmedım regl oldum sandım ama sonra kimyasal gebelık miş gitseydımm belkı bır mudahele olcaktıı ama olmadı testlerım pozıtıf çıktı nasıl yıkıldık düşün

yaa evet ben de bılıyor musun dogum gunumu kutladık gecen cumartesı parti fılan yaptık bır suru yoruldum ne de olsa bu kadar iş yaptım agır kaldırdım bu ay olmaz dedım yanı ama pazartesi kahverengi bi akıntı oldu filan amanınn dedimm neler oluyor :)) Bakalım kuzucum ya kısmet

aynennnnn tatlımmmm benım akıntım var ama kremsı normalde daha sıvı olurdu göğüslerde bişey yok ama kaşınıyooo

canm benm goguslerım normalde adetıme yakın agrımazdı ama suan cok hassas kasıgımda batma var o oncedende oluyodu akıntıda var ama cok degıl yanı

canm kımyasal gebelıge nasıl bı mudahele olabılırkı bende ıkı kere yasadım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…