bende gg da gördüm bende mı onu alsam kaçlı aldın?_
bende şimdi sipariş vrdim 20 ovulas. 2 u. Erken gebelik testi 23 tl39 tl 20 ovu-6 erken gebelik testi kargo ücretsiz
canm kımyasal gebelıge nasıl bı mudahele olabılırkı bende ıkı kere yasadım cunku
bılmem kı öylee içimde kaldı işte ınsan kendını suçluooo
kızlar berfın hamıleymıs onun bat 5 subat baktım lısteden erken mı ogrenmıs nasıl anlamıs bılgınız varmı
git tatlım gittt içinn rahat etsın ben geçen ay gitmedım regl oldum sandım ama sonra kimyasal gebelık miş gitseydımm belkı bır mudahele olcaktıı ama olmadı testlerım pozıtıf çıktı nasıl yıkıldık düşün
evet canım erken öğrendim..kızlar berfın hamıleymıs onun bat 5 subat baktım lısteden erken mı ogrenmıs nasıl anlamıs bılgınız varmı
evet canım erken öğrendim..
beta hcg baktırdım bata 4 gün kala çıktı...kadın doğuma daha gitmedim inş. sağlıklı bir şekilde ilerliyordur...darısı sana canım:)
kaç çıkmıştı canım yaa bende mı gıdıp baktırsam acaba sonraadaa oturup ağlarım artık
31/01/2014 16
03/02/2014 128
05/02/2014 512
06/02/2014 666
son artış biraz kotkuttu hayırlısı bakalım...
idrar testi yapmaktan bıktım artık battan bi gün önce silikti :)
onlar canını sıkmasın kanda baktır.
31/01/2014 16
03/02/2014 128
05/02/2014 512
06/02/2014 666
31/01/2014 16
03/02/2014 128
05/02/2014 512
06/02/2014 666
Kızlarrr,
Aklıma takıldı netten baktım am yinede belki aranızda bu durumu yaşayan vardır. Bu kimyasal gebelik adet gecikmesiyle mi anlaşılıyo acaba? ben gecen ay 41. gün adet oldum normalde 31-32 günde bir olurdum bu ayda 30. günde adet oldum normaldede ağrılı gecer adetim ama ilk gün sadece Fakat bugün 2. gün olmasına rağmen hala ağrım var bide kanamam çok yoğun parçalar halinde pıhtı yani acaba farkında olmadan kimyasal gebelik yaşıyo olabilir miyim?(
ah canım ya ıste benım de basıma geldı ya temmuzda ben de cok uzuldum hungur sumuk agladımbı de doktor salak dıyor kı nıye 3 ay olmadan esıne soyledın aglama fılan. o anda kadının bogazını sıkmak ıstedım. salak ya duygularını hiçe sanıyor ınsanın
Valla keske soyleseler ayagını kaldır yat kalkma su ılacı ıc fılan.
ya ben saglıksızdır ondan dusuyordur fılan buna da ınanmıyorum sonucta o kadar test var anne karnında yapılıyor cok kotu bu kesın sakat olacak down sendromlu olacak dedıklerı bebekler sapasaglam doguyor. o bıle oyleyken bu bebekler dusuk rısklerı oldugu ıcın dusuyor cogu ve bız bılmedıgımız ıcın rahat davranarak yasıyoruz.
Gercekten yani ılla cook guclu bunyelı bebeklerın mı dogmaya hakkı var dıgerlerı ılka kımyasal gebelık dıye nıtelendırılmek zorunda mı
bence yuksek ıhtımal canm zaten doktorlar da dıyor ki cogu kadın gebe oldugunu anlamaz bıle. regli gibi kan soker gıder... ay yenı yenı terımler yok kımyasal yok dış yok iç bu ne allah askına gel artık beybito da bi şaplak da ben vurcam totona
e şimdi doktora gitsem o anlar mı normal adet mi yoksa kimyasal gebelik mi diyeee
kıyamam sana bennn olcak annesıı merak etme çok ykında tutunacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?