e şimdi doktora gitsem o anlar mı normal adet mi yoksa kimyasal gebelik mi diyeee
evet canım betana bakıyo anlıyo zaten
e şimdi doktora gitsem o anlar mı normal adet mi yoksa kimyasal gebelik mi diyeee
okeyde hani zaten kimyasal gebelik ise düşen düştü çünkü kanamamın 2. günü.. Beta normale dönmemişmidir yani
canım sımdı beta hcg ler sıfırladığı ıcın anlasılmaz sanıyorum ya zaten bosver ne farkeder ki, onumuzdeki maclara bakalım kusum. sen ıcını ferah tut :)
ben test yaptım evde sılık çıktı reglım bıtmıştı ama ben olmadım gıbı bışeydı yanı bır gun yoğun kanamam oldu yalnızca doktora gıttım kan testı için 2.00 dedı bıyokımyasal olarak gebelık sonlanmış dedı
ne bilim şimdi araştırınca kim doktorlar kimyasal gebelikten sonra 2 ay korunulmalı demiş falan ondan korktum sanırım
doktor korun falan dedimi peki?
ne bilim şimdi araştırınca kim doktorlar kimyasal gebelikten sonra 2 ay korunulmalı demiş falan ondan korktum sanırım
doktor korun falan dedimi peki?
hayır canım tam tersı vucut kendını gebeliğe hazırladığından bu ay gebe kalma olanağımın daha yuksek olduğunu söyledı
ara vermek mi ben adet olduktan sonra o zamanın geçmesini bile zor beklerken ara vermek daha can sıkıcı olur benim için..bana dedi ki bir adet kanaması gecir hatta kendini garantıye al 2-3 ay sonra basla ynıden calısmalara. Cunku benım beta hcg m yuksektı hanı adetın uzerınden 10 gun gecmıstı fılan. bılmıyorum ki kuzum istersen bı ay ara ver?
evet canım erken öğrendim..
beta hcg baktırdım bata 4 gün kala çıktı...kadın doğuma daha gitmedim inş. sağlıklı bir şekilde ilerliyordur...darısı sana canım:)
dogru soyluyorsun olacagi zaman oluyor tek denemede bile olsa gunler hesaplamasan bili Allah ol derse oluyor.insallah canim ikimizinde olur inşallah dusunmesek olacak belki ama kismet...
Eki Görüntüle 965794
kızlar bu benim bu günkü negatif testim.sizce bu test bozukmu.renklenme var çizgi yerine.
Eki Görüntüle 965794
kızlar bu benim bu günkü negatif testim.sizce bu test bozukmu.renklenme var çizgi yerine.
Kızlar internetten ovulasyon testi almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka var mı
Merhaba canım
hayır testte sorun yok renklenmede idrar bir süre sonra kuruduğu için renkler karışıyor ama yine de için rahat etmezse bir test daha yap :) Allah gönlüne göre versin tatlım :)
yok canım damlatınca bir tarafı pembeoldu alacalı bulacalı kaldı.ama sonuç net yani.birdaha bu markalmam mavi kutusuadınada bakarım
Bende sorun yok eşimi bilmiyorum bu ay 3.denememiz olacak 6 ay olmazsa Dr daha farklı testler isteyecekmiş bende sorun çıkmazsa o zaman eşimde muayene olur mecbur umarım bunlara gerek kalmaz canım
Eki Görüntüle 965794
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?