Hamilelik çok büyük bir şey diye soğunmayacak mı nedir?
Size mucize gelebilir bana sıradan bir olay gibi gelir.
Hamile kalmadık diye hiç mi hamile görmedik, rahatsızlık bir kenara hamileliğini abartılı yaşayanlar olduğu gibi sanki bir tek kendisi hamile kalabilmiş başka kimse beceremezmiş gibi triplere gireni de gördük.
He hamilelik ayıp mıdır değildir elbette ama çekilen sıkıntılara göre davranılması ve mahrimeyetinin de sağlanması gerekir diye düşünüyorum.
Günlerde çekinmeden, sırtını dahi dönmeden, sakınmadan memesini çıkarıp cok cok emziren kadın ne kadar iticiyse karnını açıp bebeğinin hareketini gösteren de aynı konumdadır gözümde. Ama bakarsan ikisi de olayın masumiyetinden mucizesinden bahseder, çok normaldir.
Siz annelere öyle olabilir ama bu dünyada sadece anneler yaşamıyor ben gibilere garip geliyor.
He bana bir zararı var mı yok elbette, isteyen kocasıyla kafede karnındaki bebeği sevebilir, isteyen memesini çıkarıp emzirebilir. Herkesin tamamen kendi değer yargılarıyla, büyüdüğü ortamla ilgili. Ben "aaa terbiyesize bak" diyemeyeceğim gibi kimse de mahremiyet düşüncemden dolayı "cahil" yaftası yapıştırmamalı.