Hamile miyim?

beyazorkide123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2023
196
266
33
Günaydın bayanlar, 2 aydır eşimle çocuk istiyoruz. Adet döngüm 22-26 gün arasında değişkenlik gösteriyor. O yüzden tam yumurtlama zamanımı bilmiyorum. Günaşırı değerlendirdiğimiz için ovülasyon testi yapmadım. Yumurtlama günü olduğunu tahmin ettiğim günden beri göğüs hassasiyetim var. Döngümün 21. Günü sabahtan geceye kadar süren adetliymiş gibi kasık ağrısı hissettim. Normalde adet öncesi kasık ağrım olmaz. Adet olmayınca 23.gün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şu an 24. Gündeyim hafif kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim var. Negatif sonuca rağmen gebelik olma ihtimali var mıdır ?

En azından tahmini adet tarihini bekleyip tekrarla bence testi. Benimde hamile kaldığım ay diğer aylardan farklı olarak yumurtlama döneminden itibaren göğüs ağrım vardı. Bu kadar erken belirti olamaz diye ciddiye almamıştım ama sonuç hamilelikle sonuçlandı. Umarım güzel haberler alırsın

Ben de aynı durumdayım 1mart regl günümdü takvime gün gün yaşadığım bel kasık ağrısı şişlik gibi belirtileri girdim ama bugün 25.günü hala adet olmadım 2gün önce öğlen test yaptım negatif güzel haber alırsan paylaş lütfen ben de bekliyorum umarım güzel sonuçlanır

Benimde 18 19 mart ovulasyon günümdü ve ondan sonra sol kasık ağrım başladı bacağıma bile vuran bir ağrı çekiyorum pazartesiden bu yana ara ara oluyor. Neden olduğunu anlamadım gebelik düşünüyorum ama ondan mi acaba bilmiyorum

ovülasyonu değerlendirdiyseniz test için en az 10-12 gün beklemek gerektiğini söylüyorlar canım 30u gibi test yapman mantıklı olur gibi geldi çünkü hamilelik varsa anca yerleşme olur inşallah güzel haber alırsın

İnşallah sende güzel haberler alırsın canım. Yumurtlama günlerimi degerlendirdik evet canım.

Nasıl oldun canım benimde sen gibi sağ kasığımda ağrı var bacağıma atıyor üç gündür reglime var daha ama Nisan 10unda reglim
Canım pazar test yapcam hâlà ara ara ağrım oluyor özellikle yorulunca felan. Ve sivilcelendim ergen gibi bide akintim var inşallah hamileyizdir

Canım pazar test yapcam hâlà ara ara ağrım oluyor özellikle yorulunca felan. Ve sivilcelendim ergen gibi bide akintim var inşallah hamileyizdir
Bende sivilce yok ama akıntım var baya regl olurken hani hisederiz ya o zaman kan gelir sürekli bu su gibi iç çamaşırı ıslatıyor inş canim test yapınca sonucu söylersin güzel haberini bekliyorum inş pozitif görürsün

Bugün tahmini 3. Gün gecikmem sanırım çift çizgi oluştu. İnşallah yanlış görmüyorumdur

Eklentiler

• IMG_20230330_040334.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 220
Bazı belirtiler psikolojik de olabiliyor . Strese girmeyin derim . Biz de gün aşırı denemiştik bi ay ama gebelik olmadi üzüldüm fln .2 ay sonrasında ovulasyonla devam ettim .ovulasyonda pozitif gördüm aynı günü denedik tek ilişkiyle gebelik oldu .ama dediğim gibi her pozitif ovulasyonda da o ay gebelik olacak diye bir şey yok .vaktini bekliyordur .umarım gebelikle sonuçlanır bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…