Hamile miyim?

7 ay önce kimyasal geçirdiğim için korktuğumu da söyledim
Artısın gayet güzel bence kımyasal oldugunu sanmıyorum yoksa artmaz daha cok düşerdi yada cok az 130dan 135 e falan yükselirdi. Boyle olursa kımyasal oluyor canım

Kızlar selam banada bir yorum yapar mısınız yaşayan ya da bilgisi olan varsa eğer ben 6+5 hamileyim çok şükür sağlıklıyız. ilk doktora gittiğimde bir kistte gördü ve not aldı bugün tekrar gittim kist büyümüş. Doktor bu sorun teşkil etmiyor genelde kayboluyor dedi bende kaybolmazsa nolacak dedim büyüyor ters dönüyor falan dedi ameliyatla alınacak o zaman dedi bir fikri olan var mııı lütfen yardımcı olur musunuz

Canım şöyle söyliyim hemşireyim böyle seylerle bi kaç kez karsılastım genelde 4.5 aylarda kendılıgınden kayboluyor. Kaybolmayana rastlamadım ama doktorun dediği gibi kaybolmazsa sanırım 4-5 aylarda ameliyat ile alınabilir korkmana gerek yok stres yapma daha cok etkıler büyümesini

Peki ameliyatı riskli mi oluyor

Benimde yumurtlama gününden beri kasık ağrılarım oldu önce çok fazlaydı 2 3 gün sonra azaldı şimdi de göğüslerimde ağrı başladı ama sürekli değil bir sağ Bi sol göğsüm sırt ağrım var bacak ağrım akıntı falan. Son 8 gün inşallah hepimiz hamileyizdir ya

İnşallah ALLAHın izniyle öyleyizdir canım

Hamile misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…