- Konu Sahibi beyazorkide123
-
Hamilesin, cuma günü keseyi görebiliriz dediDoktor bişey dedi mi peki ?
7 ay önce kimyasal geçirdiğim için korktuğumu da söyledimHamilesin, cuma günü keseyi görebiliriz dedi
7 ay önce kimyasal geçirdiğim için korktuğumu da söyledim
Artısın gayet güzel bence kımyasal oldugunu sanmıyorum yoksa artmaz daha cok düşerdi yada cok az 130dan 135 e falan yükselirdi. Boyle olursa kımyasal oluyor canım7 ay önce kimyasal geçirdiğim için korktuğumu da söyledim
Canım şöyle söyliyim hemşireyim böyle seylerle bi kaç kez karsılastım genelde 4.5 aylarda kendılıgınden kayboluyor. Kaybolmayana rastlamadım ama doktorun dediği gibi kaybolmazsa sanırım 4-5 aylarda ameliyat ile alınabilir korkmana gerek yok stres yapma daha cok etkıler büyümesiniKızlar selam banada bir yorum yapar mısınız yaşayan ya da bilgisi olan varsa eğer ben 6+5 hamileyim çok şükür sağlıklıyız. ilk doktora gittiğimde bir kistte gördü ve not aldı bugün tekrar gittim kist büyümüş. Doktor bu sorun teşkil etmiyor genelde kayboluyor dedi bende kaybolmazsa nolacak dedim büyüyor ters dönüyor falan dedi ameliyatla alınacak o zaman dedi bir fikri olan var mııı lütfen yardımcı olur musunuz
Peki ameliyatı riskli mi oluyorCanım şöyle söyliyim hemşireyim böyle seylerle bi kaç kez karsılastım genelde 4.5 aylarda kendılıgınden kayboluyor. Kaybolmayana rastlamadım ama doktorun dediği gibi kaybolmazsa sanırım 4-5 aylarda ameliyat ile alınabilir korkmana gerek yok stres yapma daha cok etkıler büyümesini
Ameliyatı hakkında bir bilgim yok dedıgım gibi kaybolmayan gormedım hiç genelde 4. Ayı dolan kısılerde bakıldıgında kaybolmustu.Peki ameliyatı riskli mi oluyor
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olurAmeliyatı hakkında bir bilgim yok dedıgım gibi kaybolmayan gormedım hiç genelde 4. Ayı dolan kısılerde bakıldıgında kaybolmustu.
Amiiin çok sağolun inşallah öyledirArtımı düzenli olduğu için cuma günü keseyi görebiliriz demiştir içini ferah tut yoksa doktor direkt derdi sana hayırlı uğurlu olsun
İnşallah canım inşallah dediğiniz gibidirArtısın gayet güzel bence kımyasal oldugunu sanmıyorum yoksa artmaz daha cok düşerdi yada cok az 130dan 135 e falan yükselirdi. Boyle olursa kımyasal oluyor canım
İnşallah ALLAHın izniyle öyleyizdir canımBenimde yumurtlama gününden beri kasık ağrılarım oldu önce çok fazlaydı 2 3 gün sonra azaldı şimdi de göğüslerimde ağrı başladı ama sürekli değil bir sağ Bi sol göğsümsırt ağrım var bacak ağrım akıntı falan. Son 8 gün inşallah hepimiz hamileyizdir
Dün keseyi alttan muayene ile gördü. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarızAmiiin çok sağolun inşallah öyledir
Hamile misin canımBenimde yumurtlama gününden beri kasık ağrılarım oldu önce çok fazlaydı 2 3 gün sonra azaldı şimdi de göğüslerimde ağrı başladı ama sürekli değil bir sağ Bi sol göğsümsırt ağrım var bacak ağrım akıntı falan. Son 8 gün inşallah hepimiz hamileyizdir ya
Ay şimdi test yaptım adetime 2 gün var çok çok silik bir çizgi çıktı anlamadım ki bendeeHamile misin canım
Bence var adet günü kan ver hayırlı olsun canımAy şimdi test yaptım adetime 2 gün var çok çok silik bir çizgi çıktı anlamadım ki bendee
Şuan kanda bile çıkarBence var adet günü kan ver hayırlı olsun canım
Kan verdim canım ama yarına ancak çıkar sonuçlar bekliyorum bakalımŞuan kanda bile çıkar
Kan verdim canım ama yarına ancak çıkar sonuçlar bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?